- Konu Sahibi fataldanger
-
Yakın bir zamanda yaşadığım bu durumun etkisinden bir türlü çıkamıyorum. Eğer başkalarının da hikayelerini dinlersem, ben gibi başkaları da varsa daha güçlü hissederim ümidiyle bu konuyu açmak istedim.
Ben bir erkeğe çok büyük duygular beslesem de asla söylemem. Hayatım boyunca da söylememişimdir. Çünkü hakettiğinden ve onun da beni sevdiğinden emin olmadan asla bu hataya düşmek istemem. Bu kişiye de söylemeyecektim nitekim ama bir şekilde birileri içimdekilerin haberini onun kulağına uçurdu. Ve bu kişi ise beni sevmediğini direk söyleyemedi tabii ama dolaylı yollarla bana yol verdi, hem de çok kaba ifadelerle, çok incindim. Derdi sadece bedensel ihtiyaçlar olan birinin, içimdeki yüce şeylerden haberdar olması ve bunları küçük görmesi beni çok yıktı. Öyle basit bir kişinin karşısında alçalmaktı beni yıkan belki de...
Ama bunlar önemli değil. Sizin bu tür hikayeleriniz var mı? Siz nasıl hissediyorsunuz? Yalnız olmadığımı ve bu zavallı hale düşen tek kadının ben olmadığımı öğrenmek istiyorum belki de. Nasıl dayanılacağını, o kişinin sizi her gördüğünde gözünde " aaa bana aşık zavallı kız, hiç de umrumda değil" diye düşünecek olmasıyla nasıl başa çıktığınızı öğrenmek istiyorum.
not:konum lütfen bdv'ye taşınmasın. ben bu mevzunun "ilişkiler, duygular ve hayatın içinden" olduğunu düşünüyorum.
böyle işte...KUSURA BAKMAYIN ÇOK ALAKASIZ OLACAK AMA BEN BİR ŞEY SORMAK İSTİYORUM BURAYA YENİ ÜYE OLDUM SİZİN GİBİ MESAJ PAYLAŞMAK İSTİYORUM NASIL YAPABİLİRİM
bak benim hikayem daha kötü ....daha beterleri de vardır eminim...Yakın bir zamanda yaşadığım bu durumun etkisinden bir türlü çıkamıyorum. Eğer başkalarının da hikayelerini dinlersem, ben gibi başkaları da varsa daha güçlü hissederim ümidiyle bu konuyu açmak istedim.
Ben bir erkeğe çok büyük duygular beslesem de asla söylemem. Hayatım boyunca da söylememişimdir. Çünkü hakettiğinden ve onun da beni sevdiğinden emin olmadan asla bu hataya düşmek istemem. Bu kişiye de söylemeyecektim nitekim ama bir şekilde birileri içimdekilerin haberini onun kulağına uçurdu. Ve bu kişi ise beni sevmediğini direk söyleyemedi tabii ama dolaylı yollarla bana yol verdi, hem de çok kaba ifadelerle, çok incindim. Derdi sadece bedensel ihtiyaçlar olan birinin, içimdeki yüce şeylerden haberdar olması ve bunları küçük görmesi beni çok yıktı. Öyle basit bir kişinin karşısında alçalmaktı beni yıkan belki de...
Ama bunlar önemli değil. Sizin bu tür hikayeleriniz var mı? Siz nasıl hissediyorsunuz? Yalnız olmadığımı ve bu zavallı hale düşen tek kadının ben olmadığımı öğrenmek istiyorum belki de. Nasıl dayanılacağını, o kişinin sizi her gördüğünde gözünde " aaa bana aşık zavallı kız, hiç de umrumda değil" diye düşünecek olmasıyla nasıl başa çıktığınızı öğrenmek istiyorum.
not:konum lütfen bdv'ye taşınmasın. ben bu mevzunun "ilişkiler, duygular ve hayatın içinden" olduğunu düşünüyorum.
Düşünce yapın değişmezse, bu şekilde üzülmeye devam edeceksin.
Birine duygularını açmak, onun gözünde seni bir zavallı yapmaz.
Birine duygularını ifade etmek hata da değildir.
Fikirlerin bana çok tuhaf geldi.
Derin bir kıza benziyorsun halbuki ya da kendini öyle sanıyorsun ve öyle yansıtıyorsun ama aslında tamamen egolarınla bakıyorsun olaya.
Reddedilmek kötü bir histir elbette ama bu kadar da kendini yerin dibine sokmana gerek yok.
Aşkta bu kadar ego olmamalıdır bana göre.
Yoksa her zaman böyle korkakca yaşamaya devam edeceksin.
Kendine biraz güvenin olsa, tamam ben sevdim ama o sevmedi olabilir der geçersin.
Senin durum aşk acısı olmaktan çıkmış, kendi haline üzülüyorsun gayet basit bir şekilde hem de.
Yediremiyorsun. Oysa hiç de bu kadar kahrolacak bir şey yok.
Kendi içinde yaşamışsın zaten; ilişki içine girmemişsin.
O yüzden de büyütmüşsün.
Kendini o erkeğin yerine koy.
Sen karşındakine zavallı gözüyle mi bakardın? Saçma cidden.
bak benim hikayem daha kötü ....daha beterleri de vardır eminim...
Ben de 2 yıl sevmiştim ama söylemiyordum sonra bunu sildim facebooktan epeydir görüşmüyorduk çünkü facebook sayesinde hatırlıyordum.Hatırlamak istemiyordum ve de...Neyse bu s.. her nasılsa farketmiş sildiğimi bir hafta geçmeden bana mesaj attı beni neden sildin diye..Ben de ne diyeceğimi bilemedim saçmaladım sanırım o kadar unutmuşum ki olayları hatırlamıyorum tam şu an neyse işte ekledim geri güya aklımca çaktırmcam ya ..Sonra zaman geçti yine silmek istiyorum silemiyorum.Sonra ona dedim ki işte..romantik bişeyler yazdım mecazlı anlamayacağı şeyler filan zorladı beni illa söyletti ama söyletirken de hani güya karşılıklıymış gibi mecazlarda bulunuyordu.Sonra da sildim bu s...sonrasında arkadaşlarına anlatmış benim hakkımda konuşmuş vs sonra beni yüzüme karşı da aşağıladı vs yani yaşadığım o üzüntüleri anlatamam 2 yıl da ancak atlattım çok şükür.Çok acıydı ama geçiyor.Şu an hiç mi hiç umrumda değil.Ve artık kimseye öyle romantik kaptırmıyorum kendimi açıkçası.Belki fazlasıyla ne bileyim işte...
Nasıl dayandım dua ettim bolca kendime yöneldim..Facebook u kapattım o ara...Arkadaşlarıma anlattım önce cılkı çıkıncaya dek ki rahatladım ,sonra da birden karar verdim hiç anlatmadım derken bi baktım unutmuşum gitmiş bile.. Hiç üzülme büyütme ne kadar önemsemediğine kendne ispatlarsan o kadar çabuk geçiyor bence
ben ne zaman ki kendime engel oldum anlatmamaya başladım geçti...
Benim durumumdan daha kötü değil emin ol. İşin kötüsü onun yüzünden gitmeyi çok sevdiğim o sokağa da gidemiyorum. Çünkü tüm o zaman boyunca onun için oraya gittiğimi düşünüyor. Yine gitsem, dayanamamış yine benim için gelmiş diyecek. Ve yine arkasına bile bakmadan çekip gidecek. Yine " zavallı aşığım" diye aklının bir köşesinde zavallılaşacağım.
O degilde onun gozunde kuculdugumu unutamiyorum..!!!bende...ama sanirim bu yastada olsa artik kimseye gereginden fazla deger vermemem gerektigini ogretti bana..yalniz degilsin aslinda..bicok kadin bi okuz icin bu duruma dusmuslugumuz varr..ama degiyor mu dersen acisi gecmiyorda degip degmemesi umrumda degilll
emin ol kimsenin gözünde zavallı olmazısn
yine kendimden örnek vereceğim ama bana aşkını itiraf eden kişi hiçbir zaman gözümde düşmedi hatta değerlendi..çünkü beni beğenmiş ve bu da gururumu okşadı hoşuma gitti ben de onu sevmesem bile ayrı köşeye koydum..
Yakın bir zamanda yaşadığım bu durumun etkisinden bir türlü çıkamıyorum. Eğer başkalarının da hikayelerini dinlersem, ben gibi başkaları da varsa daha güçlü hissederim ümidiyle bu konuyu açmak istedim.
önüne bakacaksın canım,hayatına devam edeceksin sen bu konuyu umursadıkça o da bunun umursadığını gördüğü sürece bu sinsile devam eder.hepimiz zaman zaman bu durumları yaşamışızdır duygularımızda kendimizi ele vermişizdir.ama bu demek değilki bu gururla yaşıycaz ,zaten senin bu konuyu kafanda bitirdiğini karşı tarafta anlar zaman içinde...Yakın bir zamanda yaşadığım bu durumun etkisinden bir türlü çıkamıyorum. Eğer başkalarının da hikayelerini dinlersem, ben gibi başkaları da varsa daha güçlü hissederim ümidiyle bu konuyu açmak istedim.
Kaç yaşındasınız? Birisinin sizin hakkında ne düşündüğü niye bu kadar önemli? Üstelik anlattığınıza göre bu birisi size hiç değer vermeyen, sadece bedensel ihtiyaçlarının peşinde sığ bir erkek.Benim durumumdan daha kötü değil emin ol. İşin kötüsü onun yüzünden gitmeyi çok sevdiğim o sokağa da gidemiyorum. Çünkü tüm o zaman boyunca onun için oraya gittiğimi düşünüyor. Yine gitsem, dayanamamış yine benim için gelmiş diyecek. Ve yine arkasına bile bakmadan çekip gidecek. Yine " zavallı aşığım" diye aklının bir köşesinde zavallılaşacağım.
Kaç yaşındasınız? Birisinin sizin hakkında ne düşündüğü niye bu kadar önemli? Üstelik anlattığınıza göre bu birisi size hiç değer vermeyen, sadece bedensel ihtiyaçlarının peşinde sığ bir erkek.
O ne düşünecek, beni zavallı olarak görecek diye, kendi hayatınızı kısıtlamanız asıl tuhaf olan. İstediğiniz sokağa gidin, istediğiniz insanlarla görüşün, olur da size bişey der ya da hissettirirse, senin egonu kim şişirdi bu kadar, aklımın köşesinde bile yoksun dersiniz...
tam bi yıl çektim bu çileyi ben de. narsistin kralıydı. benin sevdiğimi düşünüp bana yanaşmaya başlamış meğerse ben de o bana yanaştıktan sonra birtakım şeyler hissetmeye başlamıştım. beni parmağında oynattı ben farketmesem de. amaaan be dedim ben ona açılma kararı aldım eskiden olsa kattiyen böyle bişiyi yapmazdım. açılıcam dedim, eğer bunu yaptığım için bana saygısızlık ederse zaten defolup gitsin hayatımdan. ve açıldım ve o da tahmin ettiğim şekilde kabalık etti beni sevmese de benimle olucakmış falan filan... (ona şükretmem gerekirmiş gibi) daha sonra yüzüne bakmadım tabii kendisi çok yakın arkadaşımdı. arada bi selam veririm nadir de olsa o kadar! arkadaşlarımla berber mutlu değerlendirmeye çalıştım tüm vaktimi ve üstesinden geldim. o bahsettiğim herifse kendini şuan çok yalnız hissediyor hiçbişiy olmamış gibi davranmam onu çok kızdırıyor öküz gibi süzüyor beniYakın bir zamanda yaşadığım bu durumun etkisinden bir türlü çıkamıyorum. Eğer başkalarının da hikayelerini dinlersem, ben gibi başkaları da varsa daha güçlü hissederim ümidiyle bu konuyu açmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?