Karşılıksız Aşk

Seninki yine seninle ilgili, seni süzüyormuş bak. Benimki ise eminim önünde bir saat dursam hiç oralı olmaz, o kadar değersizim onun gözünde.

Seninki yine seninle ilgili, seni süzüyormuş bak. Benimki ise eminim önünde bir saat dursam hiç oralı olmaz, o kadar değersizim onun gözünde.
canım bu işler böyledir kimi erkekler köpek olmayı seviyor. bi kız kendisini sevince havalara giriyolar. sen onu tamamen umursamadığında bu onun dikkatini çekicek emin ol

canım bu işler böyledir kimi erkekler köpek olmayı seviyor. bi kız kendisini sevince havalara giriyolar. sen onu tamamen umursamadığında bu onun dikkatini çekicek emin ol

Keşke dediğin gibi olsa.. Ama o biraz farklı durum. Ne bileyim görsen tüm kitapları, bilgileri yalayıp yutmuş gibi, öyle bir izlenim veriyor ki sanki dünyanın en bilge insanı. Öyle olunca kendini çok büyük görüyor, burnu kaf dağında. Özgüveni çok yüksek. O yüzden asla ve asla umrunda olacağımı sanmıyorum. Ben onun için sinek vızıltısı gibi bir şeyim.

Aşk mı değil mi bilmiyorum, karşılıksız mı onu da bilmiyorum. Ama kendimi en çok bu başlığa uygun hissettiğim için yazıyorum.
Daha 1 aydır tanıyorum kendisini, tanıyorum derken de uzaktan sosyal medyadan. Paylaşımları, mesleğine aşık olması( aynı meslekteniz), ailesini çok sevmesi, incelikleri, sade hayatı ve o bakışlarıyla vurdu beni ki ne vurgun.
Bana hayalperestliğim yetiyordu bir de o geldi üstüne.. Sabahım o akşamım o alışverişte yanımda o gece uyurken yastığım o..
İnstagramdan takipleşiyorduk, fotograflarımı beğeniyordu nasıl uçuyordum bir bilseniz, ve geldi o deli cesareti facebooktan ekledim, sabahına kabul etti profilimi beğendi.
Bir kaç gün bekledim yazmadı ben yazdım ''merhabaa'' devamı geldi konuştuk bi kaç saat. Son mesajı şuydu ''daha kurtulamadın anlatacaklarım var :) '' ama 1 haftadır yazmıyor a dostlar, ben de bu saatten sonra yazmam diyorum zaten yapmayacağım iki şeyi de yaptım ekledim ve konuşmayı başlattım..

Muhabbetimi sevdi belli ki bu cümleyi kurdu, ama bu cümleyi kurduysa neden devamını getirmiyor ?

Kendini böyle görmene üzüldüm.bu aşkı sen tek başına yaşamısın herşeyin ilacı zaman ve sabır hiç beklemediğin bir zamanda karşılırsınız ve çok gülersin bunumu sevmişim diye:)

Bence o getiriyorsa sen başlat konuşmayı bn de yapamam böyle şeyleri ama biraz da cesaretli olmak lazım ben hep karşı taraftan beklediğim için kaybettim hosladgim adama duygularimdan bahsedemedim şimdi daha kötü oldu. belki o da senden bir ışık bekliyordur en azından yazışma ya devam et duygularını biraz belli edersin o da birseyler hissedersiniz açılır zaten zamanla...

Kendini böyle görmene üzüldüm.bu aşkı sen tek başına yaşamısın herşeyin ilacı zaman ve sabır hiç beklemediğin bir zamanda karşılırsınız ve çok gülersin bunumu sevmişim diye:)

Karşılaşıyoruz zaten. Mesela daha dün karşılaştık. Dönüp bakmadı bile, kendi çevresiyle sohbet ediyordu. İnsan gelip selam verir en azından değil mi belki, belki ne bileyim gülümser, bakar. Ben işte bu kadar değersiz biriyim. Bu iş benim değersizliğim ona eminim. Ben kendimi nasıl yansıttıysam artık, bana bu davranışları layık görüyor. Asla umrunda değilim.

umursama o kadar fazla hissettimişsin ki ona olan duygularını .buna benzer duygu selini bende yaşadım biliym umursamadım yoluma baktım.tabi böyle olunca kıymete bindim arandım değerli oldum.bu kez o istedi ben yolumu çizmiştim

İşte hep o mesajı ona okutanlar yüzünden oldu. Ben aşkın dillendiği vakit değer kaybettiğini ve iki kişinin arasındaki sihri bozduğunu düşünürüm. Eğer birileri ona " Ben ona aşık oldum, onun için oralara gidiyordum" mesajını okutmasaydı asla ve asla haberi olmayacaktı ve bu duruma düşmeyecektim. Her şeyin sebebi o mesajı okuması ve duygularımı bilmesi. Yoksa o da benle ilgileniyordu o zamana kadar, en azından laf atıyordu yanımdan geçerken.

Bende yaşadım.İlk aşkımdı kendileri.Ondan hoşlandığımı bilidiği halde(kasıtlı olarak) sevgilisinin elini tutmuştu.Bunu hiç unutamıyorum.Gerçi ona dair unutamadığım çok şey varda..Neyse ben ondan hoşlandığımı açıkça söylemesemde belli etmiştim mesajlarımda.Karşılıksız kaldı aşkım.Şu an hala haftanın en az 3 gnü görüyorum kendisini.Şimdi onu unttuğumu söyleyen dilim ve her gördüğümde yaşla dolan gözlerim kaldı bana...
Bazen diyorum ki keşke bu kadar çok belli etmeseydim hislerimi belki o zaman daha farklı olurdu her şey.Ama biliyorum aslında bu kendimi avutmak için söylediğim bir saçmalık.Ne demiş Cemal Süreya ''Keşke şöyle yapsaydım belki severdi deme. O senin için ne yaptı da sevdin sanki ? Akıl işi değil, gönül sevdimi gerisi bahane.''....

Cemal Süreya'ya inanmak isterdim. Ama avuntu dediğimiz şeylerin ihtimalli olması beni üzen işte. Keşke belli etmeseydik, keşke ilgisiz dursaydık, kaçsaydın kovalansaydık, bu kadar erken avlanmasaydık... Ben avlandım mesela, erkenden avlandığım için de avcılık içgüdüleri tatmin olmadı.

İlk başlarda bende çok sebep arıyordum.Neden sevmedi ki beni?Neyim eksikti benim?Hep düşündüM durdum bunları.Ama bir zamandan sonra sebep de aramıyrsun.Sadece seviyosun.Ne bir adım atıyorsun ne de kazanmak için bişiler yapıyosun.Umudun da kalmıyor, kurucak hayallerinde.Ne kadardır ondan hoşlanıyorsun yada seviyorsun?

Bu hazirandan beri.

Peki sen bahsettiğin kişiyi hala seviyor musun, ne zaman aşık oldun? Sen ne yaptın peki, ona duygularını açtın ve senden uzaklaştı mı? Hala onunla ilgili hayaller kuruyor musun?

İki gün önce onu gördüm. Aslında gayriihtiyari yürüyordum bakına bakına. Tam şöyle bir göz gezdirirken, gözlerimi yerden kaldırıp bakınca onunla göz göze geldim. O da bana bakıyormuş. Gözlerinde çok tuhaf bir ifade vardı. Acıyarak bakıyordu bana sanki veya şefkatle. Gerçekten çözemedim. Ama hüzünle bakıyordu sadece bunu çözebildim. Halime mi üzüldü acaba? Veya pişmanlık bakışı mı? Sanmıyorum.. Beni asla sevmedi. Buna eminim. Bana acıyor galiba, en kötüsü bu olsa gerek.

Son düzenleme:
Peki sen bahsettiğin kişiyi hala seviyor musun, ne zaman aşık oldun? Sen ne yaptın peki, ona duygularını açtın ve senden uzaklaştı mı? Hala onunla ilgili hayaller kuruyor musun?
22 eylül 2013 de ilk gördüm.Ilk görüşüm ilk gözgöze gelişimiz herşeyin zamanı saati dakikası var bende.Hala seviyorum ama artık beklemiyorum.Biliyorum olmicak bişi benimkisi.Sevgiliside var zaten.Neler yaptın dersen de sürekli etrafında dolaştım.Sürekli kelimesini küçümseme sakın.Onu görme fırsatlarînın tümünü değerlendirmeye çalıştım.Aralık ayında saatlerce soğukta beklemişliklerim mi dersin yoksa biraz daha görmek için yollarımı değiştirmek mi dersin.görmek için çok şey yapsamda hiç rahat rahat bakamadım yüzüne , onu görünce kaskastı kesiliyorum çunku, bakamiyorum.Çok şey yaptım.Hepsini anlatsam bir insan bu kadar mı saçmalar bir hayalin pesinde dersin..Direk açılmadım ama mesaj atarak belli ettim hislerimi.Konuşurken samimi olsada hiç mesaj atmadı bana.Hoslanmiyordu ki neden mesaj atsin bana.O ise beni gördüğü yerde yollarini degiştiriyordu.Benim goremicegim zamanlarda bakiyordu bana(arkadasima sorardim bakiyor mu bana diye)Daha ne yapsin ki?? Olmayinca olmuyor...

Kaç yaşndasin?

24. yoksa yazdıklarımı yadırgadın mı
Yoo hayır, kesinlikle meraktan sormuştum.Nasıl yadırgarım ki ?Hislerini anlıyorum.Ve belki sen benim anlattıklarımı ergence bulucaksın ama ben 16 yaşındayım.Bu arada "sen" diye hitp ettim, kusuruma bakmayin

Yoo hayır, kesinlikle meraktan sormuştum.Nasıl yadırgarım ki ?Hislerini anlıyorum.Ve belki sen benim anlattıklarımı ergence bulucaksın ama ben 16 yaşındayım.Bu arada "sen" diye hitp ettim, kusuruma bakmayin

yaşlı olduğunuzu bilmiyordum, bilsem "siz" derdim mi diyorsun :) yok yok sen de, olur mu ben daha gencim :)

anlattıklarını hiç de ergence bulmadım. tam tersi olgun bir genç kadın yazısı olarak okudum, çok güzel anlatmışsın her şeyi. yalnız senin ona bakmadığın zamanlarda sana bakması bana sana karşı bir şey hissediyor gibi düşündürdü. çünkü senin görmeni, sana rezil olmayı istememiş.

peki sence benim anlattığım kişideki o bakışın, şu iki gün önce yolda karşılaştığımızda bana öyle bakmasının bir anlamı var mıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…