- Konu Sahibi fataldanger
-
Yok canımyaşlı olduğunuzu bilmiyordum, bilsem "siz" derdim mi diyorsun :) yok yok sen de, olur mu ben daha gencim :)
anlattıklarını hiç de ergence bulmadım. tam tersi olgun bir genç kadın yazısı olarak okudum, çok güzel anlatmışsın her şeyi. yalnız senin ona bakmadığın zamanlarda sana bakması bana sana karşı bir şey hissediyor gibi düşündürdü. çünkü senin görmeni, sana rezil olmayı istememiş.
peki sence benim anlattığım kişideki o bakışın, şu iki gün önce yolda karşılaştığımızda bana öyle bakmasının bir anlamı var mıdır?
Yok canımyaşlı olduğunuzu bilmiyordum, bilsem "siz" derdim mi diyorsun :) yok yok sen de, olur mu ben daha gencim :)
anlattıklarını hiç de ergence bulmadım. tam tersi olgun bir genç kadın yazısı olarak okudum, çok güzel anlatmışsın her şeyi. yalnız senin ona bakmadığın zamanlarda sana bakması bana sana karşı bir şey hissediyor gibi düşündürdü. çünkü senin görmeni, sana rezil olmayı istememiş.
peki sence benim anlattığım kişideki o bakışın, şu iki gün önce yolda karşılaştığımızda bana öyle bakmasının bir anlamı var mıdır?
Yok canımyaşlı bulduğum için değil benden büyüksün ve sana "sen" diye hitap etmemden rahatsız olabilirsin diye öyle demiştim ama rahatsız olmuyorsan sorun yok Hakkımdaki düşüncelerin içinde teşekkür ederim
Yok canımyaşlı bulduğum için değil benden büyüksün ve sana "sen" diye hitap etmemden rahatsız olabilirsin diye öyle demiştim ama rahatsız olmuyorsan sorun yok Hakkımdaki düşüncelerin içinde teşekkür ederim Öyle bir anlam çıkıyor aslında ama benden hoşlanmadığını belli eden o kadar çok şey yaptı ki " benden hoşlanıyor mu acaba?" Sorusu bile belirmiyor artık aklıma...İki ihtimal var aslında 1. Anlattığına göre düzgün kişilikli biri değilmiş ve senin bu duygularından dolayı sertçe yargıladığı hatta küçümsediği için öyle bakmış olabilir.2. Onun sana acıdığını düşündüğün için bakışlarını bu şekilde yorumlamış olabilirsin.Ama bence bu nedenle kendini kötü hissetmene hiç gerek yok.Bak bence aşk cidden mükmel bir şey.Belki sana abartı gelebilir ama onu gördüğümdeki o hisler eğer aşksa karşılıksız bile olsa yaşadığım için mutluyum.Tarif edilemez duygular onlar.Ve böylesine güzel bir duyguya saygı göstermeywn biri için kendini kötü hissetmen doğru değil.Biliyorum ona aşık olduğun için suçluyosun bile kendini.Ama yapma..!Aşık olduğn kişiyi sen seçmedin ki.Elinde olan bişi değildi ki.Bu şekilde kendini suçlarsan kendini yıpratmaktan başka bişi yapmazsın...
Edit: Kusura bakma çok bilmiş gibi emir kipleriyle konuştum :)
Tam olarak nasıl tanışdınız ?Nasıl bir ilişkiniz oldu anlatır mısın rica etsem?Önemli fdiyologlarıyle birlikteEstağfurullah, yeter ki konuş..
Biliyor musun aynen sen gibi düşünüyorum. Yani karşı taraftaki sevmiyorsa bile karşılıksız da olsa o yüce duyguyu, o harika kalp çarpıntısını, aniden gelen baş dönmesini yaşamak için değer. Ama işte o bilmediği zaman güzeldi her şey. Ne zaman bildi ve beni avuttu, o zaman bir zayıflık, aptallık halini aldı durumum. Ama şimdi bunların hiçbiri önemli değil. Yoldan geçiyordum, baktım her zamanki yerinde yoktu ve gönül rahatlığıyla geçebilirim diye elimi kolumu sallaya sallaya yürüyordum. Sonra yere bakarken birden başımı bir kaldırdım,o... Başka bir yerdeymiş. Beni izliyormuş meğer, bana bakıyormuş. Gözlerindeki bakışı anlatmaya sayfalar yetmezdi benim için, belki aşık olduğum için böyle hissediyorum. Birbirimize bakışımız herşeyi anlatıyordu sanki. Birlikte geçirdiğimiz zamanların özlemini, hayatın zorluklarını, hayatın acımasız akışı içinde kendimizi nasıl harcadığımızı... Kaşlarını indirmişti, sanki ağlamaklı bi hali vardı. Acaba benim o ağlamaklı yüz ifademe mi öyle bir karşılık verdi acıyıp veya pişmanlığını mı göstermek istedi bunu hiç çözemedim.. Ama o bakışları asla unutamam.
Estağfurullah, yeter ki konuş..
Biliyor musun aynen sen gibi düşünüyorum. Yani karşı taraftaki sevmiyorsa bile karşılıksız da olsa o yüce duyguyu, o harika kalp çarpıntısını, aniden gelen baş dönmesini yaşamak için değer. Ama işte o bilmediği zaman güzeldi her şey. Ne zaman bildi ve beni avuttu, o zaman bir zayıflık, aptallık halini aldı durumum. Ama şimdi bunların hiçbiri önemli değil. Yoldan geçiyordum, baktım her zamanki yerinde yoktu ve gönül rahatlığıyla geçebilirim diye elimi kolumu sallaya sallaya yürüyordum. Sonra yere bakarken birden başımı bir kaldırdım,o... Başka bir yerdeymiş. Beni izliyormuş meğer, bana bakıyormuş. Gözlerindeki bakışı anlatmaya sayfalar yetmezdi benim için, belki aşık olduğum için böyle hissediyorum. Birbirimize bakışımız herşeyi anlatıyordu sanki. Birlikte geçirdiğimiz zamanların özlemini, hayatın zorluklarını, hayatın acımasız akışı içinde kendimizi nasıl harcadığımızı... Kaşlarını indirmişti, sanki ağlamaklı bi hali vardı. Acaba benim o ağlamaklı yüz ifademe mi öyle bir karşılık verdi acıyıp veya pişmanlığını mı göstermek istedi bunu hiç çözemedim.. Ama o bakışları asla unutamam.
Kızlar sanırım artık durum değişti. Galiba o beklenmeyen şey oldu kızlar. Duygularım karşılıksız değil, bunu anlayacağım gelişmeler oldu. Peki sizce bu saatten sonra ona nasıl bir tepki vermeliyim? Olup biten, beni kıran, belki de bilerek kendisinden uzaklaştırmak için ettiği kötü laflardan sonra onunla tekrar konuşabilir miyim? Eğer benimle konuşmaya çalışırsa bana yaklaşırsa nasıl bir yanıt vermeliyim? Yoksa bir müddet ondan kaçmalı mıyım? Ama bu süre içinde pes ederse her şeyin bitmiş olduğunu düşünerek? Kırıldığımı hissettirmeli miyim yoksa unutmuş gibi mi görünmeliyim? Onu arkadaşça mı karşılamalıyım mesafeli mi? Ne yapmalıyım, lütfen benimle fikirlerinizi paylaşın.
Bence içinden geldiği gibi davran canım. Kalbinin sesini dinlemelisin. Kırıldığıni ona hissettir ki hatasını telafi etmeye çalışsın...
Duygularımızı çok güzel anlatmışsınız.
Güzel ve özel duygular.
Başkası hissetmez Senın icınde kileri.
Karşımdaki konuşmadıkca asla anlayanazsın.
Karsılıkli olmasını kim istemez. Ama isde çok nadir oluyor Karsılıkli.
Belki de aşık etmenin de bir sanatı vardır.
erkekler bakışlardan anlamıyo bence canım. hatta bazen davranışlarımızdan bile anlamıyolar. mesela bi konuda hoşumuza gitmeyen bi yorum yaptı veya hoşumuza gitmeyen bi davranışta bulundu. bizde suskun duruyoruz suratımızı asıyoruz hoşnutsuzluğumuzu belli etmeye çalışıyoruz. hayatım noldu moralin mi bozuk diye soruyo erkek. ve kadın yok bişey diyo. erkek o sırada gerçekten bişey olmadığına inanıyo. o yok bişeyin altındaki kırgınlığımızı küskünlüğümüzü anlayamıyolar.Teşekkür ederim. peki sizce nasıl hissettirebilirim bunu ona, mesafeli davranarak mı? sözlerimle mi, davranışlarımla mı, veya sadece bakışlarımla mı?
erkekler bakışlardan anlamıyo bence canım. hatta bazen davranışlarımızdan bile anlamıyolar. mesela bi konuda hoşumuza gitmeyen bi yorum yaptı veya hoşumuza gitmeyen bi davranışta bulundu. bizde suskun duruyoruz suratımızı asıyoruz hoşnutsuzluğumuzu belli etmeye çalışıyoruz. hayatım noldu moralin mi bozuk diye soruyo erkek. ve kadın yok bişey diyo. erkek o sırada gerçekten bişey olmadığına inanıyo. o yok bişeyin altındaki kırgınlığımızı küskünlüğümüzü anlayamıyolar.ben bunu bizzat yaşadım. o yüzden açık açık duygularını sözlü olarak ifade et derim ben
Peki. O zaman benimle ilk konuşmaya çalıştığında ona yapmış olduğu hatayı vurgulayım. Ne kadar incinmiş olduğumu belirteyim.
evet uygun bi dille nazikçe söyle canım
Tamam. yardımınız için teşekkür ederim..
faydası dokunduysa ne mutlu bana canım...
Kızlar, o artık yok. gitmiş. gittarife erce bekledim. dün de bugün de. galiba artık yok, bu şehirden gitti belki. artık gelmeyecek. pişmanlıktan çıldırmak üzereyim. En son yanımda yöremde bana yaklaşmak için gezindiği, bana bir çağrı beklercesine baktığı o gün eski günlerin kırgınlığıyla oradan çekip gittiğime, beklemediğime deli gibi pişmanım. Benle konuşmaya gelecekti. Her şey değişecekti belki. Belki gideceğini ve beni kaybetmek istemediğini söyleyecekti. ama ben beklemedim, gittim. Ve o artık yok. pişmanlığım o kadar büyük bir acı veriyor ki
Canim benim çok duygusal ve biraz şiirsel yazmışsin. Noldu nereye gitti ben anlamadım tassinmis mi şehir dışına mi gitmiş nolmus? Telefonla arayıp konuş bi
telefonu yok bende eternity, birbirimize ulaşabileceğimiz hiçbir iletişim aracımız yok. onu günlerdir göremiyorum her zaman geldiği yerde. büyük ihtimalle gitmiş.
aAyy keşke numarasi olsaymis. Ya da ortak bi arkadasniz falan yok mu ulaşabileceğin? Faceden araştır bi de
soyadını bilmiyorum. onu birilerine sorarak bulmaktan utanıyorum. tekrar eskisi gibi olmasından utanıyorum. benimle alay etmesinden. ben direk yüzyüze karşılaşmayı istiyorum hiçbir aracı olmadan. Birine sorduğum vakit adım yine "aşık"a çıkacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?