Karşılıksız. Bu sefer son siz ne derseniz o olucak.. :(

Ecemmnazz90

Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2015
616
180
18
Evet arkadaşlar çıkarken iyi akşamlar dicekken telde konuşuyordu bende asansördeydim o arada ( benim dün paylaştığım şarkıyı açmış bir yandan söylüyor bir yandan elinde evrak vs. Yanımdan geçe geçe söyledi ) saf saf baktım arkasından n'oluyo diye..
Sonra ben mesaj attım buna ( abisiz )
Mesaj detayı :

ben : iyi akşamlar dedim size telefon vardı elinizde duymadınız neyse artık dedim Gülücük koydum
O : Sana da iyi aksamlar o zaman Aslı dedi
Bende teşekkür ettim
:cry:
Şuandan itibaren ümidi kestm kardeş demedi adımı söyledi ama sanki sert gibi..:KK42:
Devamıda gelmedi zaten..
Bu arada mesaj atmadan önce son girme zamanı 1.30 gece dün. Ben mesaj attım bugün 19.00 gibi hemen girdi ( tabi mesajı görmedi girmedi yani )
Sonra tekrar girdi ve yazdı.
Benimde yazmamı bekledi böyle mal gibi ekrana baktım çevrimiçiyken..
Durum bu.
Söylediği şarkı sen sevda mısın yoksa ?

. Cocuk senden yesil ışık bekliyo ama ayni zamanda kendindende ödün vermemeye calisiyo. Bilmiyorum ama bana boyle geliyor. Sana denicek birsey yok ki. Ayni sekilde devam et. Ilani ask etmemissin ya sonucta

Attığı mesajdan öyle görünüyor. Muhabbet açma ya da devam ettirme gibi bir amacı yok mesajda. Aksine kestirip atmış. Evet duymamışım kusura bakma falan der insan. 'Sana da iyi akşamlar o zaman Aslı' çok duygusuz ve ruhsuz geldi bana. Sanırım duygularını anladı ve umut vermemeye calısıyor daha fazla.

Adam sana sevgilisi olmadığından bahsetmiş önceki konunda . Seni niye ilgilendirsin özel hayatı ki bilgilendiriyor . Bana o kadar da umutsuz gelmiyor durumun ama çok acele ediyorsun zamana bırak . :KK66:

Ya Aslicim bu ask seni iyice aptallastirdi. (Yanlis anlama canim) Ben olsam hayatta boyle bekleyemem senin gibi. Soylerim bir sekilde. Karsiligi varsa ne ala, yoksa da yoluma bakarim. Belirsizlik beni sinir eder. Burcun ne senin?
Akrep :( ya hayır öyle birisi değilim ben onda farklı bişe gördüm yemin ederim etrafımda çok kişi var ama ondan etkilendim bazı hareketleri ışık verdiği için..

Back
X