Karşılıksız. Bu sefer son siz ne derseniz o olucak.. :(

Bakın abartmıyorum yemin ederim.. Sonuçta bir genç kızım ve benden 2 yaş büyük o Zaman hareketlerine baksaydı umutlandırıcı hareketleri vardı abartmıyorum..
Dünkü mesajına kırıldım zaten artık ne günaydın ne iyi akşamlar demiycem..
Önceki konularınıza yazmadım ama biliyorum.
Bahsettiğim onun halleri değil ki sizin anlam çıkarma çabanız.
Şu kadar çevirimiçi oldu, benim paylaştığım şarkıyı söyledi, bugün 1125 kere kardeş dedi ama 68945788458994 kere demedi vs vs.
Bunlar kendinizi yormaktan başka işe yaramaz.
İsteyen adamın çok daha net adımları olur. Böyle muallakta kalmaz, bakışından bile anlarsınız.
O sizin ilginizin farkında, belki bu hoşuna gitti, herkesin gider.
Ama samimi fikrim şudur ki böyle devam ederseniz, çok üzüleceksiniz.

Önceki konularınıza yazmadım ama biliyorum.
Bahsettiğim onun halleri değil ki sizin anlam çıkarma çabanız.
Şu kadar çevirimiçi oldu, benim paylaştığım şarkıyı söyledi, bugün 1125 kere kardeş dedi ama 68945788458994 kere demedi vs vs.
Bunlar kendinizi yormaktan başka işe yaramaz.
İsteyen adamın çok daha net adımları olur. Böyle muallakta kalmaz, bakışından bile anlarsınız.
O sizin ilginizin farkında, belki bu hoşuna gitti, herkesin gider.
Ama samimi fikrim şudur ki böyle devam ederseniz, çok üzüleceksiniz.
Tamam artık umrumda diil :(

Evet arkadaşlar çıkarken iyi akşamlar dicekken telde konuşuyordu bende asansördeydim o arada ( benim dün paylaştığım şarkıyı açmış bir yandan söylüyor bir yandan elinde evrak vs. Yanımdan geçe geçe söyledi ) saf saf baktım arkasından n'oluyo diye..
Sonra ben mesaj attım buna ( abisiz )
Mesaj detayı :

ben : iyi akşamlar dedim size telefon vardı elinizde duymadınız neyse artık dedim Gülücük koydum
O : Sana da iyi aksamlar o zaman Aslı dedi
Bende teşekkür ettim
:cry:
Şuandan itibaren ümidi kestm kardeş demedi adımı söyledi ama sanki sert gibi..:KK42:
Devamıda gelmedi zaten..
Bu arada mesaj atmadan önce son girme zamanı 1.30 gece dün. Ben mesaj attım bugün 19.00 gibi hemen girdi ( tabi mesajı görmedi girmedi yani )
Sonra tekrar girdi ve yazdı.
Benimde yazmamı bekledi böyle mal gibi ekrana baktım çevrimiçiyken..
Durum bu.
Söylediği şarkı sen sevda mısın yoksa ?
Canım daha onceki konunuda okudum burdaki yorumlarin hepsini okumadim ama sana şunu soyleyeyim guzel olan seyleride kotu seyleride uzerine alınmakta biz kızlarin uzerine yok

Ama niyeyse benden kucuk oldugunu dusunerek sana sunu soyleyeyim bisey hissetse sana karsi normalde kardes diye hitap etmez bence sen nötr davram yani ordakilere nasil davraniyorsan oyle davran onada eger ondada birsey varsa emin ol ki bir sekilde belli edecek bi sabir goster eger sen duygularinı hissettirirsen eger birseyi yoksa sana karsı kendini hem geri cekecek hemde belki duygularini degistirmek icin soguk davranacak ama eger hislerini farketmezsse eger birsey hissetmiyorsa belki biseyler degistirir fevri oldugun surece birseyleri eline yuzune bulastiririrsin

Allah gonlune gore versin

Konularına birkaç kez denk geldim, kısmet şimdiymiş.
Lütfen umursama onu, sıradan davran... Böyle yaptıkça kendini üzersin, olursa olacaksa o uğraşsın.
Ona keşke mesaj atmasaydın, biraz gizemli ol geriye çek kendini,
İnan bana o sana böyle davransa sen de şaşırırdın.
Düşün birinden etkileniyorsun, duygularından emin değilsin ama adam sana yazılıyor sürekli.
Ben acaba bu herkese mi böyle davranıyor derdim.
Lütfen yavaş adımlar at,
O seni görmediyse kendini göstermeye çalışma mesela,
Bırak o dilesin sana iyi akşamlar,günaydın vs.

Canım daha onceki konunuda okudum burdaki yorumlarin hepsini okumadim ama sana şunu soyleyeyim guzel olan seyleride kotu seyleride uzerine alınmakta biz kızlarin uzerine yok

Ama niyeyse benden kucuk oldugunu dusunerek sana sunu soyleyeyim bisey hissetse sana karsi normalde kardes diye hitap etmez bence sen nötr davram yani ordakilere nasil davraniyorsan oyle davran onada eger ondada birsey varsa emin ol ki bir sekilde belli edecek bi sabir goster eger sen duygularinı hissettirirsen eger birseyi yoksa sana karsı kendini hem geri cekecek hemde belki duygularini degistirmek icin soguk davranacak ama eger hislerini farketmezsse eger birsey hissetmiyorsa belki biseyler degistirir fevri oldugun surece birseyleri eline yuzune bulastiririrsin

Allah gonlune gore versin
fevrilik bir durum olmadı insan gibi söyledim kusura bakmayın telefon vardı elinizde duymadınız ( söyledim yani günaydın diye )
Kendi bilir. Onun cevabı bu sefer kardeşsiz o Zaman sanada iyi akşamlar Aslı dedi bu yani..
İlanı aşk etmedim..

Lütfen umursama onu, sıradan davran... Böyle yaptıkça kendini üzersin, olursa olacaksa o uğraşsın.
Düşün birinden etkileniyorsun, duygularından emin değilsin ama adam sana yazılıyor sürekli.
Lütfen yavaş adımlar at,
Aynen öyle ama ben gevşek hareketler yapmadım öyle birisi değilim onun hal ve hareketlerini görmeniz lazım ağzında sakız şarkı söylemeler artistlik hareketler bariz etkileme çabaları.

Lütfen yavaş adımlar at,
Normalde hep o yapıyordu günaydın iyi akşamlar vs. Bir anda çekti kendini dedim ne oldu.. Şaşırdım bende kırılmasın diye dedim. Kendi bilir Can'ım..
Peşinde koşcak değilim etrafımda çok kişi var ama ben yüz vermiyorum zaten..

fevrilik bir durum olmadı insan gibi söyledim kusura bakmayın telefon vardı elinizde duymadınız ( söyledim yani günaydın diye )
Kendi bilir. Onun cevabı bu sefer kardeşsiz o Zaman sanada iyi akşamlar Aslı dedi bu yani..
İlanı aşk etmedim..
Canım sanirım gerilmissin biraz ben bu yazdiğın konu icin demedim fevri davranma yani genel konustum iste mesela farkinda olmadan duygularini belli edecek ani davranislardan kacin demek istemistim

Bu arada su mesaj yazip iyi aksamlar dedim ama telefondaydin duymadin diyerekte istemedende olsa hata etmesin isten cikarken bizde bazi kisilere iyi gunler iyi aksamlar diliyoruz yada selam veriyoruz onlarda duymaya biliyo bunu mesajla izah etmek gereksiz bi davranis olmus bilmem anlatabildim mi

tamam anlıyoruz heycanlısında, aynı konu hakkında sürekli başka konu açmak yasak ilk açtığın konudan decam edebilirsin Mune Mune
ayrıca her hareketinden anlam çıkarıp durma artık kendini rezil etceksin,aynı yerde çalışmak zorundasın, kendin zor durumda kalıcan.bence anladı ama onun sana ilgisi yok o yüzden mesajları kısa kesiyo kendini geri çek artık

Canım sanirım gerilmissin biraz ben bu yazdiğın konu icin demedim fevri davranma yani genel konustum iste mesela farkinda olmadan duygularini belli edecek ani davranislardan kacin demek istemistim

Bu arada su mesaj yazip iyi aksamlar dedim ama telefondaydin duymadin diyerekte istemedende olsa hata etmesin isten cikarken bizde bazi kisilere iyi gunler iyi aksamlar diliyoruz yada selam veriyoruz onlarda duymaya biliyo bunu mesajla izah etmek gereksiz bi davranis olmus bilmem anlatabildim mi
Biz göz göze geldik ama kafa mafa sallamadı bende bişe sordum sanar diye yazdım öyle.. Yok sağol canım düşüncelerin için..

tamam anlıyoruz heycanlısında, aynı konu hakkında sürekli başka konu açmak yasak ilk açtığın konudan decam edebilirsin Mune Mune
ayrıca her hareketinden anlam çıkarıp durma artık kendini rezil etceksin,aynı yerde çalışmak zorundasın, kendin zor durumda kalıcan.bence anladı ama onun sana ilgisi yok o yüzden mesajları kısa kesiyo kendini geri çek artık
Sert olmanıza gerek yok anladım zaten. Ne bu atar ya.. Anladık diyoruz.

normalde de flörtöz birisi mi canım her yeni gelen kıza böyle olmasın? @Assliisahh

yerinde olsam acayip mesafeli davranır mecbur kalmadıkça konuşmazdım. eğer hoşlanıyorsa çıldırıcaktır bu tavrında, etrafında dönmeye başlar. ha yok tepki vermezse hoşlanmadığını anlarsın. erkeklerin çoğu kızın peşinde koşmayı sever farkında olmasalar da. çok iyi, yakın davranınca seni kolay tavlıycağını düşünmüş olabilir.

normalde de flörtöz birisi mi canım her yeni gelen kıza böyle olmasın? @Assliisahh

yerinde olsam acayip mesafeli davranır mecbur kalmadıkça konuşmazdım. eğer hoşlanıyorsa çıldırıcaktır bu tavrında, etrafında dönmeye başlar. ha yok tepki vermezse hoşlanmadığını anlarsın. erkeklerin çoğu kızın peşinde koşmayı sever farkında olmasalar da. çok iyi, yakın davranınca seni kolay tavlıycağını düşünmüş olabilir.
Tek kız benim orda :) yani iyi bir derece ile girdiğim için yani hiç hiç konişmiyim diyosun aynen öyle yapiyim..

Senle ayni durumdayim benim ki daha garip once yanastu simdi korkuyorum demeye basladi bu wrkeklerin cani cehenneme gercekten hic mi normali yok biz nie kendimizi tutamiyoruzki keske tutabilsek keske engelleyebilsek ama olmuyo tutamiyoruz biliorum seninde icin icini yiyo bej teloni sildimnama faceden yaziorum o derece buraya yaziyoruz konularimizi cunku belki bizle ayninseyleri yasayan kisiler vardir belki bizim goremedigimz seyleri onlar gorur diye sen haklisin canim burdakilerde hakli kendini geri cek diyolar cekiceksin yapamiosun biliyorum ama cekiceksin cunku dogru olan o eger gercekten istiosa gelir ostemiosa yapicak bir sey yok

Ahh sende de mi abi, kardeş meselesi... Gerçi ben daha kendi meselemi çözemedim ama hani derler ya kendi başını tarayamayan gelin başı tararmış diye, bende aymı öyle oldum... Senden başkalarına nasıl davranıyor birde ona bak, belki herkese öyle davranıyordur, birde kendin ondan uzak tut biraz, yani sınır koy, kaçan kovalanır misali, ben benim abiye sınır koyunca daha çok dolanıyor etrafımda, daha çok laf atıyor.. birde bunu dene, hayırlısı olsun hakkımızda :)

Eheehehe konuna bayıldım.Biraz benim önceki hallerim gibisin.
Fazla sabırsızsın ve romantik komedi tadında yaşamayi seviyorsun.Aynı karşılık gelmeyince hemen geri çekiliyorsun.Ama en ufak bir şeyide olumlu sinyal olarak alıyorsun.

Eminim zeki birisindir.Iyi bir derece ile girdiğine göre işine.Fakat şu flört işi bambaşka bir zeka gerektiriyor,duygusal zeka olabilir.Belki fazla analizcisindir ve bizim göremediğimiz şeyleri hissedip görüyorsundur.Buna lafım yok.Ben de abartırım gibi gelir arkadaşlarıma.Ama içimdeki bi seste beni yanıltmaz.Geri dur der kimi durumda.Sanirım senin de farkettigin üzere biraz geri çekilmelisin.

Ya hep ya hiçcisin ama öyle olmuyor her ilişki..Biraz ortada olsan?:)Çoşkunu biraz dizginleyebilirsen artarak gelir sana..Daha guzel bile olabilir:) Vazgeçme ama bir hareket yapma bence:)Beklemede kal..

Back
X