karşılıksız tarot bakabilirim :))

Uzun zamandır siteye girmemiştim bi bakıyım derken dikkatimi çektin 31 yaşındayım evliyim burcum ikizler şu aralar çalışmak istiyorum şehir değişikliği nedeniyle işimden ayrılmıştım yeni bir iş görünüyormu ufukta yada bebiş falan

Ben pek inanmam ama hade bakalim bana bakarmisin? Yengec 23yasindayim evliyim artik tarotda ne cikarsa onu soyle bakalim :) bide hayirli olaun isin

Kartlar geçmişte çok sıkıntılı dönemlerden geçtiğini ve karakterine zıt bir şekilde kısıtlandığını söylüyor. Ancak o dönemler geride kalmış. İpleri eline aldığın bi dönemdesin otoriteni sağlamışsın. Yakın zamanda eline fazlaca para geçicek gibi görünüyor. Kendini rahat hissediceğin bir işe başlıycaksın yakın gelecekte ve bu işte iyi yerlere geliceksin gibi görünüyo. Son kartla birlikte genele baktığımda kartların çok pozitif :) ama bebek içi biraz var gibi ablacım.

İş dedin ya hadi bakalım inşallah çok teşekkür ederim umarım Bebek içinde çok beklemeyiz

Bana da bak canım 32 yaşında evliyim geleceğim parlak mı bu evlilik nasıl ilerler?

25 yasindayim basak burcuyum iki eylul dogunluyum bosanmak uzereyim

Ben pek inanmam ama hade bakalim bana bakarmisin? Yengec 23yasindayim evliyim artik tarotda ne cikarsa onu soyle bakalim :) bide hayirli olaun isin
Biraz çocuk ruhlusun ve anılar seni düşündürüyo çokça. Yakın geçmişte yine geçmişten biriyle karşılaşmışsın ya da bi olay seni düşündürmüş. Bazı şeylere özlem duyuyosun geçmişten gelen bi eksiklik hissediyosun. Bu aralar seni uykusuz ve huzursuz eden durumlar var. Kendini iyi hissetmiyosun. Kaderinle ilgili çokça düşünüyosun ve mutsuzsun çoğu zaman. Ama gelecek iyi görünüyo mantığın duygusallığının önüne geçicek ve bazı girişimlerin olucak. Kendini daha güçlü hissediceksin. :)

Sagol canim emegine saglik demek ki bebisde yok :) hayirlisi

Yaş ilişki durumu ve burcunuzla birlikte merak ettiğiniz konudan bahsederseniz bakabilirim. Hem yeni başladım sayılır tecrübe edinmiş olurum. :))

30 yaş evliyim burcum aslan.
Evliligim hakkında genel bir yorum
Bir de maddi durum için yorum alabilirim
Simdiden teşekkür ederim :)

Selam canım banada bakarmısın lütfen..

Evliyim
25 yaşındayım
Kova burcuyum, yükselenimde Kova
Evlilik hayatıma ve gelecekle ilgili accık bakabilirmisin ??

Yaş ilişki durumu ve burcunuzla birlikte merak ettiğiniz konudan bahsederseniz bakabilirim. Hem yeni başladım sayılır tecrübe edinmiş olurum. :))
Yas 46
Medeni durum Bekar
Burcum Yengec
Oglum ve ben gelecegi merak ediyorum

27 yaşımdayım başak burcuyum bekarım

Evlilik işi aşk meşk var mı bişiler:))
Şimdiden teşekkürler

Bana da bak canım 32 yaşında evliyim geleceğim parlak mı bu evlilik nasıl ilerler?
Geçmişte hayal kırıklıkların olmuş gerçeklerden uzak ütopik düşünceler içindeymişsin.Bazı seçimleri yaparken güçlükler yaşamışsın ve yanlış kararlar almışsın ablacım. Sorumluluklarını unuttuğun boşladığın bi dönem olmuş. Bu aralar yine memnun olmadığın şeyler var iyi bir dönemde değilsin. Bazı sorunlarına çözüm bulamıyosun ve kendinde beğenmediğin ya da başkalarının şikayetçi olduğu bi şeyler var. Gelecekte ise durağanlaştığın ve bi karar aşamasına girdiğin bi dönem olucak. Kendine zaman ayırman gerekicek ve kendinle biraz baş başa kalıp dinlenmediğinde sende sinirsel sıkıntılar olucağı görünüyo.

25 yasindayim basak burcuyum iki eylul dogunluyum bosanmak uzereyim
Evlendikten sonra bazı değişiklikler olmuş hayatında ve sen bunlar karşısında tedirgin olmuşsun. Eşinle parasal sıkıntılar yaşamışsınız. Sende gelecekle ilgili parasal anlamda ve lüks yaşam açısından korku oluşmuş. Bazı şeylerin yetmiyceğini ve iyi bir yaşam süremiyceğini düşünmüşsün. Canım sende şuan için yine parasal korkular çıktı. Maddi açıdan zor bi dönemdesin. Yeniliklere biraz açık olman gerektiği ve bazı şeyleri yeniden düşünmen gerektiği görünüyo. Yanlış başlangıçlar yapıyosun ve sonucu iyi olmuyo. Gelecekte ise yine kısıtlandığın bi dönem olucak bazı sıkıntılar yaşıycaksın senin açından kolay olmayan şeyler. Ama sabrınla bunları atlatıcaksın ne kadar umutsuz görünsede. Boşanmayla ilgilide bazı korkuların ve çekingenliğin olucak ama ama sonunda feraha kavuşucaksın.

33 yasindayim bosandim yeni bir is teklifi var napsam ??
Geçmişte güvenin olmadığı yanlış bi ilişki yaşamışsın. Bu ilişki sana mutluluk getirmemiş. Sorumluluk sahibi biri olmadığı ve sana karşı bazı yanlışlar yaptığı görünüyo duygusal açıdan ihanet gibi. Yakın zamana baktığımızda da bu işi iyi düşünmen gerekiyo uyarı niteliği taşıyan bi kart çıktı. Bu işe saplantılı kalmaman ve uzun vadeli bi plan yapmaman yararına olucak. Duygusal açından da dikkatli olmalısın bu dönem bi şekilde kandıralabilirsin. Tutkularının esiri olmaman gerektiğini söylüyo. Gelecekte ise gerçekleştirmek istediğin şeyler var ancak bunlar için biraz zamana ihtiyacın var. Gerçekleri duygularınla ört bas etmemen gerekiyo ve net görünen şeyler var ama duyguların kuşku duymana sebep oluyo. İşle ilgili iyi düşünmelisin belki başka bi işte farklı insanlarla daha mutlu olucaksın.

Yanlis baslangiclar neyle ilgili acaba simdi ygs ye basvurdum da onunla ilgili mi yoksa bosanmakla mi ilgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…