- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
Geçmişte maddi bi kayıp yaşamışsın. Hırsızlık ya da borcu olan birinin ödememesi gibi bi durum olmuş. Yerinde olmayan bazı kararların olmuş maddi açıdan savurganlık gibi de olabilir bu. Şimdiyse yine mutlu olduğun bi dönemde değilsin enerji eksikliğin var. Olumsuz sonuç doğuracak bazı kararlar almışsın. Duygusal açıdan da bi bunalım durumu içinde olduğunu söylüyo. Gelecekteyse bi iftira durumuyla karşılaşabilirsin. Bazı olaylardan dolayı sabırlı ve dirençli olman gerekebilir. Evliliğinde de onun ailesiyle bi tartışma durumu olabilir. Yani pek güzel bişey çıkmadı ama enerji sonuçta uymamış olabilir :))22 yaşındayım aslan burcuyum evliyim.
evlililiğim ve maddi durum için bakabilirmisiniz :)
Gecmis ile soyledigin hersey dogru. Gelecegide yasayarak gorucez ins. Ellerine saglik cok cokkk tsk ederim ablacim.. Rica etsem oglum icin ayri bakarmisin. Stresli bir isi varda.Geçmişte duygusal anlamda yaralanma olmuş. Aşk ilişkilerinde çatışmalar ve ruhsal anlamda bi yorgunluk oluşmuş. Senin bağlı olduğun bazı şeylerden mantığını kullanarak üzücü ama gerekli adımlar atmışsın. Bi dönem gözyaşların olmuş ve belirsizlik yaşamışsın. Bu aralarsa büyük bir sevgiye atılıcak büyük bir adıma hazırlanman gerektiğini söylüyo. Yeni bi hayatla süregelen hayatın arasında kalmış olabilirsin süregelen rutin hayatına devam ettiğinde bir şey kaybetmezsin ancak bu kart hayatında tatmadığın duygular keşfedebilceğini söylüyo ve sevgini göstermekten çekinmemen gerektiğini söylüyo ablacım. Gelecekteyse ne kadar anlamsız olduğunu düşünsende bazı korkuların olucak. Korkularının kaynağına inip bunları çevrende güvendiğin insanlarla paylaşman gerekiceğini onların yardımlarını esirgemiyceklerini söylüyo. Ama içtenlikten uzak samimi olmayan insanlar sana tuzak kurmak isteyebilir. Hayallere kapılıp gerçeklerden uzaklaşmaman gerekiyo.
yaş 22 evliyim iş ve bebek konusunda fikrini merak ettim ne çıkıyo :)Yaş ilişki durumu ve burcunuzla birlikte merak ettiğiniz konudan bahsederseniz bakabilirim. Hem yeni başladım sayılır tecrübe edinmiş olurum. :))
25 yaşındayım, ilişkim yok, aslan burcuyum..
Çalışmıyorum, iş için bakabilir misiniz?
Geçmişte maddi bi kayıp yaşamışsın. Hırsızlık ya da borcu olan birinin ödememesi gibi bi durum olmuş. Yerinde olmayan bazı kararların olmuş maddi açıdan savurganlık gibi de olabilir bu. Şimdiyse yine mutlu olduğun bi dönemde değilsin enerji eksikliğin var. Olumsuz sonuç doğuracak bazı kararlar almışsın. Duygusal açıdan da bi bunalım durumu içinde olduğunu söylüyo. Gelecekteyse bi iftira durumuyla karşılaşabilirsin. Bazı olaylardan dolayı sabırlı ve dirençli olman gerekebilir. Evliliğinde de onun ailesiyle bi tartışma durumu olabilir. Yani pek güzel bişey çıkmadı ama enerji sonuçta uymamış olabilir :))
Geçmişte maddi bi kayıp yaşamışsın. Hırsızlık ya da borcu olan birinin ödememesi gibi bi durum olmuş. Yerinde olmayan bazı kararların olmuş maddi açıdan savurganlık gibi de olabilir bu. Şimdiyse yine mutlu olduğun bi dönemde değilsin enerji eksikliğin var. Olumsuz sonuç doğuracak bazı kararlar almışsın. Duygusal açıdan da bi bunalım durumu içinde olduğunu söylüyo. Gelecekteyse bi iftira durumuyla karşılaşabilirsin. Bazı olaylardan dolayı sabırlı ve dirençli olman gerekebilir. Evliliğinde de onun ailesiyle bi tartışma durumu olabilir. Yani pek güzel bişey çıkmadı ama enerji sonuçta uymamış olabilir :))
Hep burda mıyım bilmiyorum ama musait oldukça bakarım canım :))ay çok teşekkür ederim baştan aşağı doğru ve olabilme olasılığı yüksek olan şeyler :)) çok teşekkğr ediyorum yaaaaa siz hep burdamısınız arada sırada gelsek baksanız :)
Yaş ilişki durumu ve burcunuzla birlikte merak ettiğiniz konudan bahsederseniz bakabilirim. Hem yeni başladım sayılır tecrübe edinmiş olurum. :))
Geçmişte kararlı belli bi amaç uğruna yoluna bakan biriymişsin. Düşüncelerini ve duygularını kontrol altında tutmuşsun çoğu kez. Kendiyle barışık ve şanslı bi insan olduğunu söylüyo. Yalnız ama sahip olduğu şeylerle kendine güvenen birisiymişsin ancak şimdiye baktığımda iyi bi dönemde değilsin. İlişkini sonlandırmışsın ve dostlarınlada aran çok iyi değil.. İş ilişkilerindede gereksiz çatışmalar anlaşmazlıklar olmuş. Enerjini fazla bölmüşsün ve bu seni olumsuz etkilemiş dengesizlikler var hayatında. Gelecekteyse duyguların ve düşüncelerin arasında bi karmaşa yaşıycağın görünüyo. Ama fazla beklememen yararına olucak girişimlerde bulunmalısın. Kararsızlık önündeki fırsatları görmene engel olabilir. Yeni bi ilişki olabilir bunda da soğuk davranışların bi bitişe sebep olabilir. Paranı da yakın bi zamanda alıcağın ve bazı girişimlerde bulunursan iyi bi işte yükselebilceğini söylüyo son kart.25 yaşındayım, ilişkim yok, aslan burcuyum..
Çalışmıyorum, iş için bakabilir misiniz?
Geçmişte kararlı belli bi amaç uğruna yoluna bakan biriymişsin. Düşüncelerini ve duygularını kontrol altında tutmuşsun çoğu kez. Kendiyle barışık ve şanslı bi insan olduğunu söylüyo. Yalnız ama sahip olduğu şeylerle kendine güvenen birisiymişsin ancak şimdiye baktığımda iyi bi dönemde değilsin. İlişkini sonlandırmışsın ve dostlarınlada aran çok iyi değil.. İş ilişkilerindede gereksiz çatışmalar anlaşmazlıklar olmuş. Enerjini fazla bölmüşsün ve bu seni olumsuz etkilemiş dengesizlikler var hayatında. Gelecekteyse duyguların ve düşüncelerin arasında bi karmaşa yaşıycağın görünüyo. Ama fazla beklememen yararına olucak girişimlerde bulunmalısın. Kararsızlık önündeki fırsatları görmene engel olabilir. Yeni bi ilişki olabilir bunda da soğuk davranışların bi bitişe sebep olabilir. Paranı da yakın bi zamanda alıcağın ve bazı girişimlerde bulunursan iyi bi işte yükselebilceğini söylüyo son kart.
Teşekkürler.Yaş ilişki durumu ve burcunuzla birlikte merak ettiğiniz konudan bahsederseniz bakabilirim. Hem yeni başladım sayılır tecrübe edinmiş olurum. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?