karşılıksız tarot bakabilirim :))

26 evli .genel olarak yorumlayabilirmisin
Ne diyor kartların :)

22 yaşındayım aslan burcuyum evliyim.
evlililiğim ve maddi durum için bakabilirmisiniz :)
Geçmişte maddi bi kayıp yaşamışsın. Hırsızlık ya da borcu olan birinin ödememesi gibi bi durum olmuş. Yerinde olmayan bazı kararların olmuş maddi açıdan savurganlık gibi de olabilir bu. Şimdiyse yine mutlu olduğun bi dönemde değilsin enerji eksikliğin var. Olumsuz sonuç doğuracak bazı kararlar almışsın. Duygusal açıdan da bi bunalım durumu içinde olduğunu söylüyo. Gelecekteyse bi iftira durumuyla karşılaşabilirsin. Bazı olaylardan dolayı sabırlı ve dirençli olman gerekebilir. Evliliğinde de onun ailesiyle bi tartışma durumu olabilir. Yani pek güzel bişey çıkmadı ama enerji sonuçta uymamış olabilir :))

Gecmis ile soyledigin hersey dogru. Gelecegide yasayarak gorucez ins. Ellerine saglik cok cokkk tsk ederim ablacim.. Rica etsem oglum icin ayri bakarmisin. Stresli bir isi varda.
21 yasinda
Bekar
Kova burcu

25 yaşındayım, ilişkim yok, aslan burcuyum..
Çalışmıyorum, iş için bakabilir misiniz?

Sıradaki benim görünüşe göre ekstra olarak bir ricam daha var, alacağım var eski iş yerinden alabilecek miyim yakın zamanda?

ay çok teşekkür ederim baştan aşağı doğru ve olabilme olasılığı yüksek olan şeyler :)) çok teşekkğr ediyorum yaaaaa siz hep burdamısınız arada sırada gelsek baksanız :)

Yaş ilişki durumu ve burcunuzla birlikte merak ettiğiniz konudan bahsederseniz bakabilirim. Hem yeni başladım sayılır tecrübe edinmiş olurum. :))

21, ilişkim yok, oğlak burcuyum :) aşk, kariyer, ev değişikliği genel olarak bahsederseniz sevinirim :)

23 yaş aslan burcu ve çok bekarım
Genel olarak bakarsan çok mesut olurum:)

25 yaşındayım, ilişkim yok, aslan burcuyum..
Çalışmıyorum, iş için bakabilir misiniz?
Geçmişte kararlı belli bi amaç uğruna yoluna bakan biriymişsin. Düşüncelerini ve duygularını kontrol altında tutmuşsun çoğu kez. Kendiyle barışık ve şanslı bi insan olduğunu söylüyo. Yalnız ama sahip olduğu şeylerle kendine güvenen birisiymişsin ancak şimdiye baktığımda iyi bi dönemde değilsin. İlişkini sonlandırmışsın ve dostlarınlada aran çok iyi değil.. İş ilişkilerindede gereksiz çatışmalar anlaşmazlıklar olmuş. Enerjini fazla bölmüşsün ve bu seni olumsuz etkilemiş dengesizlikler var hayatında. Gelecekteyse duyguların ve düşüncelerin arasında bi karmaşa yaşıycağın görünüyo. Ama fazla beklememen yararına olucak girişimlerde bulunmalısın. Kararsızlık önündeki fırsatları görmene engel olabilir. Yeni bi ilişki olabilir bunda da soğuk davranışların bi bitişe sebep olabilir. Paranı da yakın bi zamanda alıcağın ve bazı girişimlerde bulunursan iyi bi işte yükselebilceğini söylüyo son kart.

Selam yaş 51 bekarım çalışıyorum3 ilişkim şu an, bana özel hayatımla ilgili bakabilir misin rica etsem?

25 yaş, terazi. Hoşlandığım ve konuştuğum biri var 29 yaşında o da. Onunla ilişki başlangıcı olacak mı?

28 yasindayim evliyim boga burcuyum
Genel olarak bakarmisin

Genelde iyi bir dönemim olmadı aslında :) Hep belirsiz..
İlişkim yok yıllardır, dostluklarım yok zaten yalnız biri sayılırım..
İnsanlar enerji dengemi bozuyor genelde maalesef evet...
Ne tarafa girişsem bilemiyorum işte, ağırlık çökmüş üstüme umarım ayaklanırım artık...
Teşekkürler :)

32 yaşındayım akrep burcuyum bekarım nişanlımla ayrıldık beni düşünüyor mu tekrar barışma olacak mı yoksa yeni ilişki mi olacak bakarsanız sevinirim ben de size iskambilden aşk falı bakarım

yaş 31 evliyim terazi burcuyum
esimle bu aralar sorunlarimiz var ve ikimizde düşünmek icin bir sureligine ayri kalalim dedik bu gun 2, gun acaba ne olucak simdiden cok tsk ederim emeğine sağlık ...

33 yaşındayım. Boğa burcuyun. Evliyim. Genel olarak bakabilir mısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…