karşılıksız tarot bakabilirim :))

35 yay evli
Kafamda farklı iş projeleri var, önüm açık mı?
Teşekkürler.
Yakın geçmişte ailede huzursuzluk ve bazı konularda bulanıklılık durumu oluşmuş. Ruhsal açıdan iyi dönemlerden geçmemişsin. Yanlış hedefler hayal kırıklığı yaratmış ve hayattan zevk alamıycak duruma geldiğin dönemlerden geçmişsin. Şu anı gösteren kartın ise hedefe giden yolda uygun koşulların oluştuğunu ve geçmişe oranla daha sakin bi yaşamın olduğunu gösteriyo. Gelecekte yeni girişimlerinde dostane başlangıçların olucağını ve mesleki açıdan mutlu olucağını gösteriyo. Eşinle olan bazı anlaşmazlıklarında uzlaşmaya dönücek. Kendini daha pozitif hissediceğin döneme giriceksin.

22 yaşındayım aslan burcuyum evliyim.
evlililiğim ve maddi durum için bakabilirmisiniz :)

Yanlis baslangiclar neyle ilgili acaba simdi ygs ye basvurdum da onunla ilgili mi yoksa bosanmakla mi ilgili
Tam olarak öyle değilde sonucunu düşünmemek gibi yapman gereken bazı şeyleri boşlamak gibi canım. Bi şeye adım atıyosun ama tam olarak yapman gerektiğini yapmadığın için mutsuzluk getiriyo diye düşünüyorum. Hatalı bi söylemim olduysa kusura bakma :))

Yok canim yanlis bisey demedin ben oyle bi izlenim verdiysem ozur dilerim anlamamistim da tam olarak

Emegine saglik yordum seni

30 yaş evliyim burcum aslan.
Evliligim hakkında genel bir yorum
Bir de maddi durum için yorum alabilirim
Simdiden teşekkür ederim :)
Geçmişte çekimserlikten ve kararsızlıktan kaynaklanan bazı kayıplar yaşamışsın.Bazı gerçekler göz önünde olsa bile bunları farkedememişsin. Yapabileceğin şeyleri bile yapmamışsın kendini eksik görmüşsün başkalarına karşı. Şimdiyse geçmişe oranla olaylara ve insanlara karşı farklı bi tavır içindesin. Bazı durumlara alaycı bakabiliyosun. Şüpheci ve objektifsin. Gelecekte bu şüpheci yaklaşımın devam ediyo. Maddi yönden rahat ediceğin bi döneme girebilirsin ama hırsların ve maddiyat karşısındaki tutumun eviliğinde bazı hasarlara yol açabilir.

Teşekkür ederim, zaman ayırdığınız için, emeğinize sağlık.

25 yaşındayım, ilişkim yok, aslan burcuyum..
Çalışmıyorum, iş için bakabilir misiniz?

23 yaşındayım, ilişkim yok,oglak burcuyum.. bir iliskim olacak mi karsima istedigim gibi biri cikacak mi cok merak ediyorum simdiden Teşekkürler :)

Yaş ilişki durumu ve burcunuzla birlikte merak ettiğiniz konudan bahsederseniz bakabilirim. Hem yeni başladım sayılır tecrübe edinmiş olurum. :))
bana da bakabilirmisin 36 yaşında evli, aslan burcunda bir kadınım. kırgın ve dargınım...

Selam canım banada bakarmısın lütfen..

Evliyim
25 yaşındayım
Kova burcuyum, yükselenimde Kova
Evlilik hayatıma ve gelecekle ilgili accık bakabilirmisin ??
Geçmişte bazı insanlara arkanı dönmüşsün onlarda fırsattan istifade sana zarar vermek istemişler ancak bazı tuzaklarla karşılaşmışlar ve sana zarar verememişler. Evliliğindede bazı kısıtlamalarla karşılaşmışsın huzursuzluk oluşmuş ancak bebek ikinizede iyi gelmiş. Doğru bi zamanlama olmuş. Evililiğinde çoğu zaman özveriden kaçınıyosun ve bazı şeylerde boşvermişlik duygusuna kapılmışsın. Gelecekteyse bazı sorunlarla yüzleşebilirsin ve mücadele etmen gerekebilir. Evililiğinde bi tartışma olucak gibi görünüyo ama hatalı görülcek taraf sen olcaksın.

Teşekkür ediyorum canım emeğine sağlık :)

Canım bende 21 yaşındayım
Oğlak burcuyum
Mutlu bir evliliğim var
Bebiş istiyoruz ufukta var midir?
Bakarsan cokkkkk mutlu edersin beni lütfen

28 yaşındayım evliyim koç burcuyum.bebek istiyoruz uzun zamandır bide genele bakarmısın

Çok teşekkür ederim canım ..

Bana da bakar mısın?
Evliyim.40 yaşındayım.bir oğlum var.İkizler burcuyum.genel bakar mısın?Teşekkür ederim sana.

Yas 46
Medeni durum Bekar
Burcum Yengec
Oglum ve ben gelecegi merak ediyorum
Geçmişte duygusal anlamda yaralanma olmuş. Aşk ilişkilerinde çatışmalar ve ruhsal anlamda bi yorgunluk oluşmuş. Senin bağlı olduğun bazı şeylerden mantığını kullanarak üzücü ama gerekli adımlar atmışsın. Bi dönem gözyaşların olmuş ve belirsizlik yaşamışsın. Bu aralarsa büyük bir sevgiye atılıcak büyük bir adıma hazırlanman gerektiğini söylüyo. Yeni bi hayatla süregelen hayatın arasında kalmış olabilirsin süregelen rutin hayatına devam ettiğinde bir şey kaybetmezsin ancak bu kart hayatında tatmadığın duygular keşfedebilceğini söylüyo ve sevgini göstermekten çekinmemen gerektiğini söylüyo ablacım. Gelecekteyse ne kadar anlamsız olduğunu düşünsende bazı korkuların olucak. Korkularının kaynağına inip bunları çevrende güvendiğin insanlarla paylaşman gerekiceğini onların yardımlarını esirgemiyceklerini söylüyo. Ama içtenlikten uzak samimi olmayan insanlar sana tuzak kurmak isteyebilir. Hayallere kapılıp gerçeklerden uzaklaşmaman gerekiyo.

27 yaşımdayım başak burcuyum bekarım

Evlilik işi aşk meşk var mı bişiler:))
Şimdiden teşekkürler
Geçmişte gelecekle ilgili baya mücadele etmişsin. Yorulmuşsun artık. Kariyer açısından ve parasal anlamda kendin için elinden gelen çabayı göstermişsin. Şimdiye baktığımız zaman alışkanlıklara bağlı kalmak yerine hayata farklı açılardan bakman gerektiğini söylüyo. Yaşıycağın değişimler kendini daha iyi hissetmene sebep olabilir. Bastırılmış duygularını açığa çıkarmalısın. İlişkilerindeyse bazı şeyleri gözden geçirmen gerekiyomuş hatayı kendinde aramalısın. Gelecekte senin bazı yanlışlarından dolayı dostların uzaklaşabilirler. Hırsların seni yalnızlaştırabilir bu konuda dikkat etmeli ve kendine biraz daha zaman ayırmalısın. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…