- 20 Aralık 2013
- 3.104
- 1.638
- 133
- Konu Sahibi Sadecesen2
-
Hanımlar biriyle tanistirilmak isteniyorum fakat cevremde herkes birseyler söluyor bu kisi reklamcilikta lazer operatöruymus bu is hakkinda bilgim yok sizlerin var mi ? İkincisi diyorlar ki sen ogretmensin ne kadar uyumlu olursunuz yarin obur gun issiz kalir .Yasim 29bir firsat verip vermemekte kararsiz kaldim gelecek acisindan isi beni dusundurdu aileyi gecindirebilir mi ?bu is nasil bir is? Ogretmen olan ben onunla uyum saglayabilirmiyim ?Bana diyorlar memur oldugun icin parana geliyor .Beni bilgilendirin bir turlu karar veremedim.
O ögretmendi bu degil ama o baska asik olan bendim o degil:)Sen sanirim yine boyle bir konu acmistin o da ogretmendi onceki yanlis mi hatirliyorum
Ben demiyorum etrafimdaki insanlar soyleniyor paran icin diye.Yani bişey dicem ama alinmaca yok
Sanki 10 bin TL maaş alıyorsun da parama mi geliyör diyorsun sence insanı parasıyla degerlendirmek yada parama geliyör demek ne kadar etik ? Bence aşık ol karakteri yerine parayi konuşmak yanlis
off şu memurların piremses tripleri ...
öğretmen olunca otomatik bi kültür dowland olmuyor arkadaşlar
ya da
memurlara herkes gözlerinde dolar işaretiyle bakmıyor yani
ayrıca insanları değerlendirme kriteri olarak sadece işi baz alınmamalı
Cevrem ogrenmensun aklin yok mu isi basit gibi laflar ediyorlar ,paran icin meslegin icin diyorlar acaba ondan mi aklim karisti daha o beni gormedi ben gordum tanisalim bir demedim aracıya cunku isi nedir bilemiyorum .Once bi tanissaydiniz da sonra bunlari sorgulasaydiniz keske.
kpss ye niçin giriyosun memurların triplerine laf yapıyosan
ne alaka mesela ben memur olsam memurlara hiç bir eleştiri yapamaz mıyım ?
Sizce ne yapmaliyim karsima sartlarimiz esin olan biride cikmiyor daha nekadar bekleyebilirim reklam sektorunde lazer operator nedir bunisin gelecegi var mi bunu ogrenmek istiyorum.öğretmenlere evlilik için çok fazla gelen oluyor hanımlar öğretmen olanlarınız bilir, ve evet düzenli maaş rahat çalışma saatleri, aile kurmaya çok uygun bir meslek olduğu için.
çoğunlukla gözlerinde dolar işaretleriyle geliyolar. maaşımız 10.000 değilse de 3 asgari ücrete yakın, o yüzden dikkat çekiyor.
Yani bişey dicem ama alinmaca yok
Sanki 10 bin TL maaş alıyorsun da parama mi geliyör diyorsun sence insanı parasıyla degerlendirmek yada parama geliyör demek ne kadar etik ? Bence aşık ol karakteri yerine parayi konuşmak yanlis
ben o dolar işaretlerini apaçık gördüm gözlerinde benim yarım kadar maaş alan bi erkek gayet de param için gelebiliyor, hatta bi tanesi ayrılmak istediğimi söylediğimde zaten seni beğenmemiştim dedi paramı beğenmiş. belki öğretmen maaşı bazı kişilere az göre azdır ama bazı kişilere göre fazla üstelik tatili de çok diyip direk kadrolu öğretmen misin, milli eğitimden araştırtıp da geldik diyenleri gördümoff şu memurların piremses tripleri ...
öğretmen olunca otomatik bi kültür dowland olmuyor arkadaşlar
ya da
memurlara herkes gözlerinde dolar işaretiyle bakmıyor yani
ayrıca insanları değerlendirme kriteri olarak sadece işi baz alınmamalı
Sizce karsimdakinin meslegi onemli mi bu durum da kendim gibi ogretmen cikmiyor ki karsima yalnis kararlar vermek istemiyorum bir cok erkek anasi da ogretmen kiz bakiyoruz diyorlar kendi cocuklarinin isine bakmadan .ben o dolar işaretlerini apaçık gördüm gözlerinde benim yarım kadar maaş alan bi erkek gayet de param için gelebiliyor, hatta bi tanesi ayrılmak istediğimi söylediğimde zaten seni beğenmemiştim dedi paramı beğenmiş. belki öğretmen maaşı bazı kişilere az göre azdır ama bazı kişilere göre fazla üstelik tatili de çok diyip direk kadrolu öğretmen misin, milli eğitimden araştırtıp da geldik diyenleri gördüm
Si
zce ne yapmaliyim karsima sartlarimiz esin olan biride cikmiyor daha nekadar bekleyebilirim reklam sektorunde lazer operator nedir bunisin gelecegi var mi bunu ogrenmek istiyorum.
İlk önce kişiliğine bakıp tanırsan bir sorun olmaz kiEvlilikte aşırı mantıklı yaklaşmamak lazım belki elektrik alıcaksın bir tanış duruma göre kendisine
iste cevremdekilerde gelecegi yok diyor nekadar maas aldiklarini bilmiyorum.Benim param ona cazip gelicek benimi meslegimi mi seviyor anlayamayacagim .anladığım kadarıyla şu;
http://www.umraniyereklam.com/
yani bu tabelaların harflerini şekillerini falan b.sayarda çiziyor kesiyor lazerle. eski dönem tabelacılık yani. çok bir gelecek göremedim canım. özel sektör çok istemiyorum, ne kendim ne eşim olacak kişi için düşünmem yani. elimden geleni yapıp kpss ye asıldım o yüzden. tanıdığım herkesi de kpss ye çalışmaya yönlendiriyorum, ya kurumsal firma, ya devlet olmalı, geleceği olan meslek diyip yanılmamak lazım.
kişilik en önemli şey, ama garanti bir meslek öncelikli kriter, mesleği iyiyse kişiliği nasıl diye bakardım ben olsam, çünkü kapitalist dünyadayız ne yazıkki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?