Karsıma çıkan eş adayı bir bakarmısınız ?

Sadecesen2

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2013
3.104
1.638
133
Hanımlar biriyle tanistirilmak isteniyorum fakat cevremde herkes birseyler söluyor bu kisi reklamcilikta lazer operatöruymus bu is hakkinda bilgim yok sizlerin var mi ? İkincisi diyorlar ki sen ogretmensin ne kadar uyumlu olursunuz yarin obur gun issiz kalir .Yasim 29bir firsat verip vermemekte kararsiz kaldim gelecek acisindan isi beni dusundurdu aileyi gecindirebilir mi ?bu is nasil bir is? Ogretmen olan ben onunla uyum saglayabilirmiyim ?Bana diyorlar memur oldugun icin parana geliyor .Beni bilgilendirin bir turlu karar veremedim.

Sen sanirim yine boyle bir konu acmistin o da ogretmendi onceki yanlis mi hatirliyorum

Ögretmenin cok parasi mi varmis

Bi tanisin. Zaten ne niyette oldugunu anlarsiniz. Kaybedeceginiz bi sey yok sonucta. Bu arada bu meslegi de ilk defa duydum.

Ben demiyorum etrafimdaki insanlar soyleniyor paran icin diye.

kpss ye niçin giriyosun memurların triplerine laf yapıyosan

Once bi tanissaydiniz da sonra bunlari sorgulasaydiniz keske.
Cevrem ogrenmensun aklin yok mu isi basit gibi laflar ediyorlar ,paran icin meslegin icin diyorlar acaba ondan mi aklim karisti daha o beni gormedi ben gordum tanisalim bir demedim aracıya cunku isi nedir bilemiyorum .

Maaşın nekadar ki parana gelsin ?

ayrıca işsizde kalabilir başka işe girer.

ben onun maalının seninkinden yüksek olduğunu düşünüyorum yoksa sen onun parasına aldanıyo olmayasın ?

öğretmenlere evlilik için çok fazla gelen oluyor hanımlar öğretmen olanlarınız bilir, ve evet düzenli maaş rahat çalışma saatleri, aile kurmaya çok uygun bir meslek olduğu için.
çoğunlukla gözlerinde dolar işaretleriyle geliyolar. maaşımız 10.000 değilse de 3 asgari ücrete yakın, o yüzden dikkat çekiyor.

Sizce ne yapmaliyim karsima sartlarimiz esin olan biride cikmiyor daha nekadar bekleyebilirim reklam sektorunde lazer operator nedir bunisin gelecegi var mi bunu ogrenmek istiyorum.

ben o dolar işaretlerini apaçık gördüm gözlerinde benim yarım kadar maaş alan bi erkek gayet de param için gelebiliyor, hatta bi tanesi ayrılmak istediğimi söylediğimde zaten seni beğenmemiştim dedi paramı beğenmiş. belki öğretmen maaşı bazı kişilere az göre azdır ama bazı kişilere göre fazla üstelik tatili de çok diyip direk kadrolu öğretmen misin, milli eğitimden araştırtıp da geldik diyenleri gördüm

Sizce karsimdakinin meslegi onemli mi bu durum da kendim gibi ogretmen cikmiyor ki karsima yalnis kararlar vermek istemiyorum bir cok erkek anasi da ogretmen kiz bakiyoruz diyorlar kendi cocuklarinin isine bakmadan .

İlk önce kişiliğine bakıp tanırsan bir sorun olmaz ki Evlilikte aşırı mantıklı yaklaşmamak lazım belki elektrik alıcaksın bir tanış duruma göre kendisine yöneltirsin zaten sorularını

Si
zce ne yapmaliyim karsima sartlarimiz esin olan biride cikmiyor daha nekadar bekleyebilirim reklam sektorunde lazer operator nedir bunisin gelecegi var mi bunu ogrenmek istiyorum.

anladığım kadarıyla şu;
http://www.umraniyereklam.com/

yani bu tabelaların harflerini şekillerini falan b.sayarda çiziyor kesiyor lazerle. eski dönem tabelacılık yani. çok bir gelecek göremedim canım. özel sektör çok istemiyorum, ne kendim ne eşim olacak kişi için düşünmem yani. elimden geleni yapıp kpss ye asıldım o yüzden. tanıdığım herkesi de kpss ye çalışmaya yönlendiriyorum, ya kurumsal firma, ya devlet olmalı, geleceği olan meslek diyip yanılmamak lazım.

kişilik en önemli şey, ama garanti bir meslek öncelikli kriter, mesleği iyiyse kişiliği nasıl diye bakardım ben olsam, çünkü kapitalist dünyadayız ne yazıkki.

İlk önce kişiliğine bakıp tanırsan bir sorun olmaz ki Evlilikte aşırı mantıklı yaklaşmamak lazım belki elektrik alıcaksın bir tanış duruma göre kendisine
iste cevremdekilerde gelecegi yok diyor nekadar maas aldiklarini bilmiyorum.Benim param ona cazip gelicek benimi meslegimi mi seviyor anlayamayacagim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…