- 10 Eylül 2011
- 5.629
- 22.589
- 598
- Konu Sahibi Sadecesen2
-
memurların piremses tribi falan yazmışsın ya, mundar der gibi, ondan :)
tabi ki yaparsın ama bütün memurları katarmış gibi yapmasan seviniriz
Nedemek ustiyorsun .Ögretmen insani kim kacirir soylesene gunumuzun gercegi helede isciyse . Aklim karisik bir kere evlenecegim.Kardes sen nasil bi yerde yasiyosun cidden merak ettim yaw. Cok mu açlar etrafindakiler?
daha tanışmadan maaşı mı soruyosun ?Araci kisi isi cok guzel diyor bilmediginden.Ama aldigi parayi sorsam bence durust cavap vermeyecek gibi is bozulmasin diye.
Sen ogretmen olsan sanki benim gibi dusunmeyeceksin cok ciddiyetsizsin .Arkadasım kusura bakma bu nasıl bir ego.memrsın dıye ağaoğlunun kızı degılsın ya. Git ozaman kendıne bır öğretmen eş bul.
Sartlarin esit olmasini istemek aptallik mi gelecegi dusunmek gelecek insanin parama gelmesini istemiyorum .daha tanışmadan maaşı mı soruyosun ?
2.5 milyar altı aracın mazotuna yetmiyor de aracıya
ben o dolar işaretlerini apaçık gördüm gözlerinde benim yarım kadar maaş alan bi erkek gayet de param için gelebiliyor, hatta bi tanesi ayrılmak istediğimi söylediğimde zaten seni beğenmemiştim dedi paramı beğenmiş. belki öğretmen maaşı bazı kişilere az göre azdır ama bazı kişilere göre fazla üstelik tatili de çok diyip direk kadrolu öğretmen misin, milli eğitimden araştırtıp da geldik diyenleri gördüm
Araci kisi isi cok guzel diyor bilmediginden.Ama aldigi parayi sorsam bence durust cavap vermeyecek gibi is bozulmasin diye.
Lazer operatörü ? Rahmetli kemal sunalin pırasalı rosto mu repliği aklıma geldiHanımlar biriyle tanistirilmak isteniyorum fakat cevremde herkes birseyler söluyor bu kisi reklamcilikta lazer operatöruymus bu is hakkinda bilgim yok sizlerin var mi ? İkincisi diyorlar ki sen ogretmensin ne kadar uyumlu olursunuz yarin obur gun issiz kalir .Yasim 29bir firsat verip vermemekte kararsiz kaldim gelecek acisindan isi beni dusundurdu aileyi gecindirebilir mi ?bu is nasil bir is? Ogretmen olan ben onunla uyum saglayabilirmiyim ?Bana diyorlar memur oldugun icin parana geliyor .Beni bilgilendirin bir turlu karar veremedim.
kelin ilacı olsa başına sürermiş ben de bekarım:) çok görücü geldi şimdiye kadar sırf öğretmen olduğumu duyup geldiler çünkü atanmadan önce kimse gelmemişti. aynen dediğin gibi oğullarının işine bakmadan geliyorlar. gerçekten aşık olsam işini önemsemezdim ama sonuçta mantık evliliği yapıyorsam mantıklı bi seçim olmalı evini geçindirebilecek bi işi olmalı benceSizce karsimdakinin meslegi onemli mi bu durum da kendim gibi ogretmen cikmiyor ki karsima yalnis kararlar vermek istemiyorum bir cok erkek anasi da ogretmen kiz bakiyoruz diyorlar kendi cocuklarinin isine bakmadan .
Duzgun yanit veren biri tesekkur ederim .meslek denklği istemek en doğal hakkınız bence direk reddedin zaten ön yargınız var hiç umut vermemek en iyisi hiç seni görmemişken mantıklı olan bu
Evet evi ben gecindireceksem niye evleneyim evlilik bu mu .İsi duzgun olmali yanlismiyim ozaman ogretmen hurdaciyla bile evlenir burdakilere baksak.kelin ilacı olsa başına sürermiş ben de bekarım:) çok görücü geldi şimdiye kadar sırf öğretmen olduğumu duyup geldiler çünkü atanmadan önce kimse gelmemişti. aynen dediğin gibi oğullarının işine bakmadan geliyorlar. gerçekten aşık olsam işini önemsemezdim ama sonuçta mantık evliliği yapıyorsam mantıklı bi seçim olmalı evini geçindirebilecek bi işi olmalı bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?