Karsıma çıkan eş adayı bir bakarmısınız ?

Araci kisi isi cok guzel diyor bilmediginden.Ama aldigi parayi sorsam bence durust cavap vermeyecek gibi is bozulmasin diye.

yuh diyesim geldi.. bu ne böyle ya..
araştırmacı gazetecei çöpçatan teyzeler sınır tanımıyor ..

Araci kisi isi cok guzel diyor bilmediginden.Ama aldigi parayi sorsam bence durust cavap vermeyecek gibi is bozulmasin diye.

daha tanımadığın.. sohbeti nasıl hali tavrı nedir bilmediğin bir adamın aldığı parayı merak ediyorsun ya işte bu yüzden adamında senin parana geldiğini düşünüyorsun..
nasıl bakarsın öyle görürsün..

evlilik değil de şirket kurar gibi yaklaşırsan insanları tanıyamazsın..

Lazer operatörü ? Rahmetli kemal sunalin pırasalı rosto mu repliği aklıma geldi

meslek denklği istemek en doğal hakkınız bence direk reddedin zaten ön yargınız var hiç umut vermemek en iyisi hiç seni görmemişken mantıklı olan bu belki 5 milyar alıyor bilmiyoruz sonuçta ama bana ilk buluşmada kadın erkek farketmez biri maaşımı sorsa direk soğurdum

Sizce karsimdakinin meslegi onemli mi bu durum da kendim gibi ogretmen cikmiyor ki karsima yalnis kararlar vermek istemiyorum bir cok erkek anasi da ogretmen kiz bakiyoruz diyorlar kendi cocuklarinin isine bakmadan .
kelin ilacı olsa başına sürermiş ben de bekarım:) çok görücü geldi şimdiye kadar sırf öğretmen olduğumu duyup geldiler çünkü atanmadan önce kimse gelmemişti. aynen dediğin gibi oğullarının işine bakmadan geliyorlar. gerçekten aşık olsam işini önemsemezdim ama sonuçta mantık evliliği yapıyorsam mantıklı bi seçim olmalı evini geçindirebilecek bi işi olmalı bence

Sevgilim reklamcı kazancı gayet iyi.Tabi tanışacağınız kişinin yaşadığı şehire çevresine bağlı bi de işçi olarak mı çalışıyor.Çevremde bu sektörde kendi işini yapanlar iyi kazanıyor ama maaşlı çalışıyorsa bişey diyemem.Lazer makinasıda bi tek tabela harfi kesmiyo anahtarlık tarzı şeylerde yapılıyo üniversite öğrencilerinin projeleri oluyo kesim yaptırıyolar.Bildiklerim bukadar

Evet evi ben gecindireceksem niye evleneyim evlilik bu mu .İsi duzgun olmali yanlismiyim ozaman ogretmen hurdaciyla bile evlenir burdakilere baksak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…