Karsıma çıkan eş adayı bir bakarmısınız ?

Benim olayım söyle olduğunu düşünüyorum Başta bende aklıma böyle geldi. Adam benden önce 2 öğretmen ile çıkmış bir öğretmen reddetmiş sonra en son beni reddetti Kendisi aksami sabahı haftasonu olmayan bir iş yapıyor .Bu arkadaş da neyin peşinde acaba.. Bazen karşı tarafta kendini altta mi hissediyor .Erkek ilerde ne olur ne olacak bazı erkeğin işine gelir bazı erkek ise altında ezilmekten korkar. Bilmiyirum ya denk gelmedi ya da hep bu mevzu sıkıntı oldu. Bundan sonra kendi dengim ya da benden daha kariyeri biri olsun diye düşündüm

erkek olsam memur olmasam hayatta memur olan birine böyle bişey teklif etmezdim rededilmenin rezilliği çok koyar bana

Lazer operatöruymus isci .

Kusura bakmayin ama sizde memursunuz nihayetinde..Ogretmenmissiniz is adami degilsiniz neden paraniza gelsin.Biraz komik geldi etrafinizdaki insanlarin yorumlari

Sartlarin esit olmasini istemek aptallik mi gelecegi dusunmek gelecek insanin parama gelmesini istemiyorum .

Az önceki yorumumda bi tanis nolcak demistim . Bu konuyu actigina göre her acidan esitlige önem vermiyorsundur belki dedim ama verdigin cevaplari görünce aman tanisma diyorum. Karsi taraf icin de selametli olur.

Madem ögretmensin. Hem de 29 yasindasin. En önemlisi de maddi anlamda esitlige önem veriyorsun. Bunu muhakeme edebilmen lazim. Madem isci birini kabul edemeyeceksin( gayet normal bence) basta reddedeceksin. Niye ikilemde kaldin anlamadim.

Bekkemekte zor her sartts denk bulcam diye beklersem yas ta geciyor bir yandan da bunlari dusunuyorum .

O ögretmendi bu degil ama o baska asik olan bendim o degil:)

Anlamiyor ben sen ne diyosun ama olc bic bence bir tani hareketlerinde bir yamukluk sezmezsen neden olmasin ayni meslek grubundan sıkıcı olmaz mi zaten .bol sanslar allah karsimiza duzgunleri cikarsin amin

Evlenmek ustiyorum sevmek istiyorum ,cocugum olsun istiyorum .Ama hata etmek istemiyorum beni sevmeyen biri denk gelsin ustemiyorum gelecekte ne sikintilarla karsilasa bilirim isi konusunda tereddut ediyorum.

Anlamiyor ben sen ne diyosun ama olc bic bence bir tani hareketlerinde bir yamukluk sezmezsen neden olmasin ayni meslek grubundan sıkıcı olmaz mi zaten .bol sanslar allah karsimiza duzgunleri cikarsin amin
O karisik konu bosver bitti gitti zaten.Hayirlisi bakalim tanisabilirim belki.

Evlenmek ustiyorum sevmek istiyorum ,cocugum olsun istiyorum .Ama hata etmek istemiyorum beni sevmeyen biri denk gelsin ustemiyorum gelecekte ne sikintilarla karsilasa bilirim isi konusunda tereddut ediyorum.

Iyi de meslek olarak istemediginiz biri var karsinizda. Meslegimle en azindan esit bi statüsü olsun diyorsunuz. Bence haklisiniz da.

Neyin tereddütü bu anlamadim ki? Sizin istediginiz özelliklere sahip degil. Net yani.

Iyi de meslek olarak istemediginiz biri var karsinizda. Meslegimle en azindan esit bi statüsü olsun diyorsunuz. Bence haklisiniz da.

Neyin tereddütü bu anlamadim ki? Sizin istediginiz özelliklere sahip degil. Net yani.
Karsima esit statude biri cikmiyor sorun bu o yuzden tereddut ediyorum hayir demekte .Yas geciyor karsima hic kimse cikmiyor .Sevmek istiyorum bir yandan da hayatimin hatasini yaparim diye korkuyorum.

memur olunca adamlık sertifikası mı veriliyor?
Yok bacim aslında onla alkali değil ..Gerçekten günümüzde böyle çok rastladık .Çevremizde vardi özellikle öğretmen arayan. Hem iş saati tatili hem ücreti uygun. ..Malesef sırf bu şartlardan gelen oluyor İnsan gercekten sevilmek istiyor .

Sizde egitimciymissiniz kendi meslektaslarim bakmiyor bile ayrica kendi sinifim oldugu icin iletisim kuramiyorum .Evlenmekte es bulmada sıkıntılıyim .

Beni sen iyi anliyorsun konularini da biliyorum .

Karsima esit statude biri cikmiyor sorun bu o yuzden tereddut ediyorum hayir demekte .Yas geciyor karsima hic kimse cikmiyor .Sevmek istiyorum bir yandan da hayatimin hatasini yaparim diye korkuyorum.

Yasim geciyor diye alinmaz bu kararlar. Bu kisinin meslegini begenmedigin net. Zaten egitim acisindan da senin istedigin düzeyde degil.

Sana tavsiyem görüsme. Umarim en yakin zamanda istedigin gibi biri karsina cikar.

Calistigi sirkete ve suresine gore parasi degisir. Ornegin on yillik cnc operatoru cok yuksek maas alirken yeniler asgari ucretle yetinmeye calisir. Ileride, maasini yukseltme olasiligida yuksek.
Lazer yazici ile bir cok farkli islem yapabilirsin. Defter kapagina desen isleme, cesitli urunleri kesme vb.
Autocad ya da benzeri bir program bilesi gerekir, bu da zor issiz kalacagini, kovulsa bile farkli bir yerde tutunabilecegini gosteriyor.
Tabi, birinin parami hesapladigini bilseydim, arkama bakmadan kacardim.

Bu iş olmayacak gibi hissettim demedi deme senin kafan karışık bence hiç bulaşma :/

Cevrem ogrenmensun aklin yok mu isi basit gibi laflar ediyorlar ,paran icin meslegin icin diyorlar acaba ondan mi aklim karisti daha o beni gormedi ben gordum tanisalim bir demedim aracıya cunku isi nedir bilemiyorum .
Yahu ogretmen 10bin lira maas aliyor sanki
Adamin meslek de cok alengirli bi seye benziyor ogretmeni uce bese katlar maasla gibi geldi

Tesekkur ederim bilgi vermissin ama .Evlenecegim insanin isi hakkinda bilgi edinmeden mi evleneyim herkes gelecegini dusunur .Ama onceligim sevgi dir tabiki ben karsimdaki insandan korkarim benim meslegimemi geliyor acaba diye yoksa para konusunda agzimi acmam.Sorandan da sogurum ama buradaki durum farkli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…