- 12 Haziran 2020
- 571
- 193
- 18
- 30
- Konu Sahibi Bankacihanim07
-
26 yasindasiniz (15 yasinda gibi yazmissiniz gerci)
İssizsiniz
Guzellikle pek ilgilisiniz
Sosyalliginiz yok para yok
Dusunceleriniz olgun insan dusunceleri gibi degil,biraz fazla bos. Kulturel anlamda dolu insan boyle yazmaz.
Hangi yakisikli adam size talip olacak su durumda?
Benım burada ne bir yerımden uydurmusluğum kaldı ne millete kafayı takmışlığım kaldı
Kk bana psikotik bozukluk teşhisi ve okb tanısı koydu haha hepsi alanında uzmanlar sanırım
ben böyle mutluyum sağolun bankacı hanım
Siz de bu kadar saf olmayıverin
Erkekler kültüre önem veriyor mu sanıyorsun?
Tıp okuyorum bazı şeyleri belirtilerden anlayabiliyorum teşekkür ederim çok sağolunErkekler kültüre önem veriyor mu sanıyorsun?
Sen de millete teşhis koyma o zaman
Tıp okuyorum bazı şeyleri belirtilerden anlayabiliyorum teşekkür ederim çok sağolun
Farkında olarak bir şeyleri diyorum hani
size iyi forumlar
İse yarayan erkekler onem veriyor. Sizin gibi dusunenler anlamiyor olabilir ama erkekler de aptallardan,gorgusuzlerden hoslanmayabiliyorlarErkekler kültüre önem veriyor mu sanıyorsun?
Erkekler kültüre önem veriyor mu sanıyorsun?
Sen de millete teşhis koyma o zaman
nasıl ortamlarda bulunup nasıl erkeklerle tanışıyorsunuz bilemem ama normal erkekler kültürlü, esprili ve muhabbet edebildiği kadınları seçiyor :)
Erkekler kültüre önem vermiyorsa sizi istememeleri için geriye ne sebep kalıyor ki?
Güzelmişsiniz de zaten.
Onun aramızda bir esprisi varBen önceden bu sitede anonim geziniyordum sanki senin profilinde ODTÜ KK yazıyordu. Odtü Tıp mu okuyorsun yani
Onun aramızda bir esprisi var
Odtü fe tıp olmadıgını bilecek kadar kültürlüsünüz bu güzel bir şey sevindim adınıza
Ben üzüldüm jaja daha çokanonim gezerken aklında kalmışsın, bak beni hatırlamıyor. bu beni üzer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?