Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çıkar niye çıkmasın? erkeklerin soyu mu tükendi?
Okulu kazanmak hedefimdi kazandım şimdi birini istiyorum bilmiyorum. siz ne onerirsinizAy bütün genç kızların derdi sevgili bulmak, sevmek, sevilmek, sevişmek, evlenmek olmuş. Bu nasıl bir akım?
Hayatınızda sizi mutlu eden, hedeflediğiniz, hayal ettiğiniz, ulaşmak istediğiniz başka bir şey yok mu gerçekten?
Okulu kazanmak hedefimdi kazandım şimdi birini istiyorum bilmiyorum. siz ne onerirsiniz
Pek normal olduğum soylenemezOkulu kazanmakla bitiyor mu iş? Okulla birlikte kendini geliştirmek için ne yapıyorsun mesela? Alanında eğitimlere, seminerlere katıldın mı? Spor ya da kulüp etkinliklerin var mı? Bir sosyal sorumluluk projesinde yer aldın mı hiç, gönüllü oldun mu? Yurt dışına eğitim ya da gezme için çıktın mı? Yani yapacak ve isteyecek o kadar çok şey varken erkek istemek ve bunu bu kadra dert etmek anormal geliyor bana. Belki benim bakış açım anormaldir bilmiyorum.
Okulu kazanmak hedefimdi kazandım şimdi birini istiyorum bilmiyorum. siz ne onerirsiniz
Pek normal olduğum soylenemezkendim icin bir şeyler yapmaya çalışıyorum.
O zamanlar sevdiğimi düşündümErkek arkadaşın olmasını istemeni anlayabiliyorum ama neden peşlerinden koşuyorsun ki.
bahar geldı mılletınn kanı kaynıyor sanırımBen bu zamana kadar iki kişinin peşinden koştum baskalariyla sevgili oldular hor gördüler. Üzüldüm, kırıldım bu yaşadıklarımı unutturacak bana değer veren beni heyecanlandiran mutlu eden biri karşıma çıkar mı bazen umutsuz oluyorum?