- 21 Şubat 2016
- 264
- 211
- 33
- 45
- Konu Sahibi simgebehra
-
Birçok kez söyledim sosyal hesabım dahi yok. Telefon numaramı değiştiremiyorum bazı nedenlerden ötürü. Ben itiraf edemiyorum en son ben arkadaş gibi olmak istemiyorum dedim. Kendisi bir var bir yok. Benim tahminim evlenmek istemediği yönünde. Bir keresinde sen beni beklemezsin benden önce evlenir çocuğun olur demişti. Onu beklemek istemiyorum gerçekten. Düzgün bir ilişki yaşayacak adam kalmadı mı gerçekten..Seviyorsanız itiraf edin.
Sevmiyorsanız engelleyin ulaşamasın.
Bırakmıyor diye birşey yok, iletişim yollarını kapatırsanız bırakır.
Seviyorsa da çıkar gelir zaten.
Bana aşık olduğunu biliyorum ama cesareti yok neden böyle yapıyor bende çözemiyorum. Sana aşığım diyemem ben çok inat bir gurura sahibimAşık olduğunuz kişiye siz açılsanız? O da sizi arıyormuş madem. Bir şey kaybetmezsiniz. Belki de çok güzel bir aşka yelken açarsınız:)
Doğru yöne nasıl bakabilirim? Bunu öğrenmek istiyorum bendeDoğru yöne bakmıyorsundur.
Erkek Kardeşim var öğretmenDoğru yöne nasıl bakabilirim? Bunu öğrenmek istiyorum bende
Sen açıl neden ilk adım hep karşıdan beklenir anlamış değilim ..Doğru kişi nasıl çıkar insanın karşısına?
Görüştüğüm bir çok kişi oldu. Ama bir şekilde olmadı. Devamı ya gelmedi yada kötü bitti. Şunu belirteyimki evlilik en az iki sene planlarım içinde yok. Yaşım 28. Öğretmenim.
İstediğim yanımda bana destek olacak, yargılamadan-sorgulamadan huzurlu bir diyalog kurmak. Merak etmek, özlemek, paylaşmak.
Nedendir karşıma hep kendini yüksekte gören havalılar yada ezikler çıkıyor.
Bir kez aşık oldum. O kişiyle ayrı şehirlerde yaşamak zorunda kaldık. O da öğretmen. Beraber olmamıza engeller yok çokta iyi anlaşıyoruz ama bir türlü ikimizde itiraf edip ilişkiye başlayamadık. Beni aramasa daha çabuk alışacağım ama bırakmıyor. Bir şekilde arıyor.
Ne yapacağım ben bana yardım edin. Ruhum sıkkın içim üzgün. Çıkamıyorum işin içinden. Yıllardır yapayalnız yaşıyorum en iyi ihtimalle iki yıl daha kapımı çalan olmaz ailemden başka. Ama onlarda uzak.
Birkaç fikir veren olursa minnettar kalırım. Hayırlı geceler hepimize.
Öncelikle bu konuya bu kadar takık olmamak gerekiyormuş yani hayatında birisi yokken de doğru kişi yokken de mutlu olabilmek gerekiyormuş ondan sonra kendiliğinden oluyormuş.
Kesinlikle artık bende o moda girdim olmuyorsa aha kapı..Evlilik yolunda bir iliskin baslasin istiyorsun ama erkeklerin hayatinda isler boyle yurumuyor. Onlar sevgililik yoluna bile zor giriyor. Bir iliski icin herkesi de cekmek zorunda degilsin. Gerektiginde aha kapi aha sapi diyebilmelisin.
Dogru insan ciktiginda farkini farkedeceksin.
İnşallah, teşekkür ederimBekle cnm o seni bulur.. kader kismet isleri bunlar.. az sabirli ol..
Evet doğru yönde değilim farkındayım. Bu işlere kafa yormamaya karar verdimErkek Kardeşim var öğretmen
Öncelikle şuan baktığın yer bence doğru yön değil. Netlik önemli. Bitmiş bişeyi uzatmanın anlamı yok bence?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?