- 21 Şubat 2016
- 264
- 211
- 33
- 45
- Konu Sahibi simgebehra
-
Bilmiyorum...Sen açıl neden ilk adım hep karşıdan beklenir anlamış değilim ..
Bu kitap işi ilgimi çekti ilk fırsatta okumaya başlayacağım bakış açıma yenilik lazım. Sizin içinde en güzelini dilerimÖncelikle bu konuya bu kadar takık olmamak gerekiyormuş yani hayatında birisi yokken de doğru kişi yokken de mutlu olabilmek gerekiyormuş ondan sonra kendiliğinden oluyormuş. Şimdi bununla ilgili bi kitap okuyorum orda yazıyordu :)) bence doğru ne kadar talepkar olursan o kadar olmuyor akışına bırakmak lazım bende 24 yaşındayım evlenen çok arkadaşım var ben hala beklemedeyim
İlişkinin benim çabamla başlamasını istemiyorum. Bu karşı tarafa güç veriyor. En sona çare bu ise ortada zaten aşk yok diyr düşüniyorum onu engelleyen sadece mesafeler ben göze alıyorum bunuSen açıl sen, olacaksa olsun olmayacaksa çıksın hayatından. sen de onune bakarsın.
Ben de bugunlerde birine açılma planı yapıyorum, ama henuz hazır değilim :)
Herkes adım atmam konusunda hemfikir galiba :) teşekkürler güzel sözleriniz içinUzakta aradığın doğru kişi bazen en burnunun dibindeki asla tahmin etmeyeceğin biri çıkabiliyor.
Aklında bu düşünce olmasın daima, olsa da olmasa da herşeyin bir vakti var ve zamanı gelmeden zorlasanda olmuyor.
Akışına bırak.
Tüm güzellikler seninle olsun.
Seviyorsan da git konuş bence :)
Ahahaha o nasıl ya anlatsana birazDogru degil bu. Tecrube ile sabittir.
Asla alakası bile yok. Dışına bakarak kimseyi dışlamadım. En uzun siren ilişkim hiç tarzım olmayan biriyleydi hatta. İçini sevdim ısındım. Eziklik dediğim tanıdıltan sonra oluşan fikirlerden oluştu. Kontrol etmek, hesap sormak, sen kadınsın diyerek üste çıkmaya çalışmak, ailesinin sözünden çıkmamak gibi uzatabilirim durumu. Orta ego savaşı başlıyorsa özgüven yoktur o erkekte. Bu bana göre eziklik..ezikler dedigin disini begenmedigin icin icini merak etmedigin iyi ve seni mutlu edebilecek erkekler olabilir mi ?
Evet zaten bende çok yorulmuş vaziyetteyim. O çabalamayınca bende çabalamıyorum. Git evlen demedi ama sen benden öncr evlenirsin dedi kanka gibi. Dün seni seviyorum diyorsa bugün kayboluyor ve aklına esince geliyor yanıma. Ben böyle birine büyük bir adım atmak istemiyorum. Düzgün biriyle görüşmek istiyorum. Çevremde de böyle biri yok yada bana hissettirmiyorlarKafan bu herifte olduğu için. Şu an belki etrafında çok iyi bir adam var ama sen görmüyorsun? Bence net konuş, git konuş diyen arkadaşlara katılıyorum. Olursa iyi, olmazsa da net kes at ki önüne bakabilesin.
Net olmayan işler beni gerçekten yoruyor. Böyle saçma sapan tiplerden gına geldi :) Sen beni bekleme evlen diyen adamdan buzzzz gibi soğurdum yüzüne bakmazdım o ayrı. Ama sizin akıl hala bu adamda gidin konuşun derim.
Doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama ben de böyleyim. Aşkımdan ölsem de gidip açılmam birine, en fazla mavi boncuk verir onun gelmesini beklerimİlişkinin benim çabamla başlamasını istemiyorum. Bu karşı tarafa güç veriyor. En sona çare bu ise ortada zaten aşk yok diyr düşüniyorum onu engelleyen sadece mesafeler ben göze alıyorum bunu
Karşına çıkan erkeklere fazla geliyor olabilir misinAsla alakası bile yok. Dışına bakarak kimseyi dışlamadım. En uzun siren ilişkim hiç tarzım olmayan biriyleydi hatta. İçini sevdim ısındım. Eziklik dediğim tanıdıltan sonra oluşan fikirlerden oluştu. Kontrol etmek, hesap sormak, sen kadınsın diyerek üste çıkmaya çalışmak, ailesinin sözünden çıkmamak gibi uzatabilirim durumu. Orta ego savaşı başlıyorsa özgüven yoktur o erkekte. Bu bana göre eziklik..
Evet zaten bende çok yorulmuş vaziyetteyim. O çabalamayınca bende çabalamıyorum. Git evlen demedi ama sen benden öncr evlenirsin dedi kanka gibi. Dün seni seviyorum diyorsa bugün kayboluyor ve aklına esince geliyor yanıma. Ben böyle birine büyük bir adım atmak istemiyorum. Düzgün biriyle görüşmek istiyorum. Çevremde de böyle biri yok yada bana hissettirmiyorlar
Genel olarak her gelen başta olgunluğuma, dik duruşuma bayıldığını söyler. Ama ilişki sürecinde yönetmeye çalıştıklarında bakıyorlar karşıdaki kadın eğilmiyor bu sefer değiştirme çabasına giriyorlar. Ben ne olursa olsun prensiplerimden vazgeçebilen biri değilim. İzin almak, ne yaptığımı sürekli açıklamak beni boğuyor. Sonunda değişmediğimde ya hakaret ediyorlar ya da korkuyorlar. Erkekler hep kadınlardan üstün olmak istiyorKarşına çıkan erkeklere fazla geliyor olabilir misinNedense bana öyle gibi geldi
Bu sorunun cevabını bilmiyorum. Onu düşünmek onunla iletişim çok hoşuma gidiyor. Bakışı, duruşu, karakteri bir bütün gözümde. Gel desen gelirim diyor gel diyorum işleri izin vermiyor şu ara. Ne zaman olur belli değil. E ben bu belirsizlikle nasıl bekleyeceğim ki? Ya işin sonunda birbirimizden soğumuş olursak? Uzaktanda götürebilir miyiz muamma. Seneye belli olacak iş durumlarımız. Tayin isteyeceğiz. O zamana kadar da liseli gibi telefondan aşk yaşamak istemiyorum. Başkasına şans verdiğimde onu tamamen silip atamıyorum kalbimden bunu söyleyebilirimBak şimdi Simgecim, bugün düzgün biri gelse aklın bu herifte kalmadan gider görüşür müsün? Cevabın hayırsa git adamla konuş ne olacaksa olsun. Cevabın evetse giyin kuşan sosyalleş flört et bolca sevgiler :)
hayatinizda boyle biri varken cikmamali ki yedekte bulundurma olayi bu flort edelim fogru kisi cikinca bye bye sonra evlendin sikildin bunaldin florte kaldigin yerden devam olayi olacakDoğru kişi nasıl çıkar insanın karşısına?
Görüştüğüm bir çok kişi oldu. Ama bir şekilde olmadı. Devamı ya gelmedi yada kötü bitti. Şunu belirteyimki evlilik en az iki sene planlarım içinde yok. Yaşım 28. Öğretmenim.
İstediğim yanımda bana destek olacak, yargılamadan-sorgulamadan huzurlu bir diyalog kurmak. Merak etmek, özlemek, paylaşmak.
Nedendir karşıma hep kendini yüksekte gören havalılar yada ezikler çıkıyor.
Bir kez aşık oldum. O kişiyle ayrı şehirlerde yaşamak zorunda kaldık. O da öğretmen. Beraber olmamıza engeller yok çokta iyi anlaşıyoruz ama bir türlü ikimizde itiraf edip ilişkiye başlayamadık. Beni aramasa daha çabuk alışacağım ama bırakmıyor. Bir şekilde arıyor.
Ne yapacağım ben bana yardım edin. Ruhum sıkkın içim üzgün. Çıkamıyorum işin içinden. Yıllardır yapayalnız yaşıyorum en iyi ihtimalle iki yıl daha kapımı çalan olmaz ailemden başka. Ama onlarda uzak.
Birkaç fikir veren olursa minnettar kalırım. Hayırlı geceler hepimize.
Bu sorunun cevabını bilmiyorum. Onu düşünmek onunla iletişim çok hoşuma gidiyor. Bakışı, duruşu, karakteri bir bütün gözümde. Gel desen gelirim diyor gel diyorum işleri izin vermiyor şu ara. Ne zaman olur belli değil. E ben bu belirsizlikle nasıl bekleyeceğim ki? Ya işin sonunda birbirimizden soğumuş olursak? Uzaktanda götürebilir miyiz muamma. Seneye belli olacak iş durumlarımız. Tayin isteyeceğiz. O zamana kadar da liseli gibi telefondan aşk yaşamak istemiyorum. Başkasına şans verdiğimde onu tamamen silip atamıyorum kalbimden bunu söyleyebilirim
Bazen amuda kalkıp öyle bakmak lazım hayataDoğru yöne bakmıyorsundur.
Öyle birşey aklımdan bile geçmedi yedekte tutmak gibihayatinizda boyle biri varken cikmamali ki yedekte bulundurma olayi bu flort edelim fogru kisi cikinca bye bye sonra evlendin sikildin bunaldin florte kaldigin yerden devam olayi olacak
Konuşacağım bu gece söyledim birşey konuşmamız lazım diyeKonuş derim o zaman.
Bana aşık olduğunu biliyorum ama cesareti yok neden böyle yapıyor bende çözemiyorum. Sana aşığım diyemem ben çok inat bir gurura sahibim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?