Karşıma neden doğru kişi çıkmıyor?

Bu kitap işi ilgimi çekti ilk fırsatta okumaya başlayacağım bakış açıma yenilik lazım. Sizin içinde en güzelini dilerim

Sen açıl sen, olacaksa olsun olmayacaksa çıksın hayatından. sen de onune bakarsın.
Ben de bugunlerde birine açılma planı yapıyorum, ama henuz hazır değilim :)
İlişkinin benim çabamla başlamasını istemiyorum. Bu karşı tarafa güç veriyor. En sona çare bu ise ortada zaten aşk yok diyr düşüniyorum onu engelleyen sadece mesafeler ben göze alıyorum bunu

Kafan bu herifte olduğu için. Şu an belki etrafında çok iyi bir adam var ama sen görmüyorsun? Bence net konuş, git konuş diyen arkadaşlara katılıyorum. Olursa iyi, olmazsa da net kes at ki önüne bakabilesin.

Net olmayan işler beni gerçekten yoruyor. Böyle saçma sapan tiplerden gına geldi :) Sen beni bekleme evlen diyen adamdan buzzzz gibi soğurdum yüzüne bakmazdım o ayrı. Ama sizin akıl hala bu adamda gidin konuşun derim.

Herkes adım atmam konusunda hemfikir galiba :) teşekkürler güzel sözleriniz için

ezikler dedigin disini begenmedigin icin icini merak etmedigin iyi ve seni mutlu edebilecek erkekler olabilir mi ?
Asla alakası bile yok. Dışına bakarak kimseyi dışlamadım. En uzun siren ilişkim hiç tarzım olmayan biriyleydi hatta. İçini sevdim ısındım. Eziklik dediğim tanıdıltan sonra oluşan fikirlerden oluştu. Kontrol etmek, hesap sormak, sen kadınsın diyerek üste çıkmaya çalışmak, ailesinin sözünden çıkmamak gibi uzatabilirim durumu. Orta ego savaşı başlıyorsa özgüven yoktur o erkekte. Bu bana göre eziklik..

Evet zaten bende çok yorulmuş vaziyetteyim. O çabalamayınca bende çabalamıyorum. Git evlen demedi ama sen benden öncr evlenirsin dedi kanka gibi. Dün seni seviyorum diyorsa bugün kayboluyor ve aklına esince geliyor yanıma. Ben böyle birine büyük bir adım atmak istemiyorum. Düzgün biriyle görüşmek istiyorum. Çevremde de böyle biri yok yada bana hissettirmiyorlar

İlişkinin benim çabamla başlamasını istemiyorum. Bu karşı tarafa güç veriyor. En sona çare bu ise ortada zaten aşk yok diyr düşüniyorum onu engelleyen sadece mesafeler ben göze alıyorum bunu
Doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama ben de böyleyim. Aşkımdan ölsem de gidip açılmam birine, en fazla mavi boncuk verir onun gelmesini beklerim
Gerçi ben büyüyünce böyle oldum, yoksa ilkokulda ben teklif ediyordum
Ben nasip denen şeye inanırım, niyet etsek de bazen nasip olmayınca olmuyor. Çok takılmamak lazım, ben kendimi yanlızlığa alıştırdım mesela. Yani sevmek sevilmek güzel ama nasipte varsa olur yoksa kendimizi paralamaya gerek yok hayat güzel kuşlar uçuyor

Karşına çıkan erkeklere fazla geliyor olabilir misin Nedense bana öyle gibi geldi

Bak şimdi Simgecim, bugün düzgün biri gelse aklın bu herifte kalmadan gider görüşür müsün? Cevabın hayırsa git adamla konuş ne olacaksa olsun. Cevabın evetse giyin kuşan sosyalleş flört et bolca sevgiler :)

Karşına çıkan erkeklere fazla geliyor olabilir misin Nedense bana öyle gibi geldi
Genel olarak her gelen başta olgunluğuma, dik duruşuma bayıldığını söyler. Ama ilişki sürecinde yönetmeye çalıştıklarında bakıyorlar karşıdaki kadın eğilmiyor bu sefer değiştirme çabasına giriyorlar. Ben ne olursa olsun prensiplerimden vazgeçebilen biri değilim. İzin almak, ne yaptığımı sürekli açıklamak beni boğuyor. Sonunda değişmediğimde ya hakaret ediyorlar ya da korkuyorlar. Erkekler hep kadınlardan üstün olmak istiyor

Bu sorunun cevabını bilmiyorum. Onu düşünmek onunla iletişim çok hoşuma gidiyor. Bakışı, duruşu, karakteri bir bütün gözümde. Gel desen gelirim diyor gel diyorum işleri izin vermiyor şu ara. Ne zaman olur belli değil. E ben bu belirsizlikle nasıl bekleyeceğim ki? Ya işin sonunda birbirimizden soğumuş olursak? Uzaktanda götürebilir miyiz muamma. Seneye belli olacak iş durumlarımız. Tayin isteyeceğiz. O zamana kadar da liseli gibi telefondan aşk yaşamak istemiyorum. Başkasına şans verdiğimde onu tamamen silip atamıyorum kalbimden bunu söyleyebilirim

hayatinizda boyle biri varken cikmamali ki yedekte bulundurma olayi bu flort edelim fogru kisi cikinca bye bye sonra evlendin sikildin bunaldin florte kaldigin yerden devam olayi olacak

Konuş derim o zaman.

hayatinizda boyle biri varken cikmamali ki yedekte bulundurma olayi bu flort edelim fogru kisi cikinca bye bye sonra evlendin sikildin bunaldin florte kaldigin yerden devam olayi olacak
Öyle birşey aklımdan bile geçmedi yedekte tutmak gibi

Bana aşık olduğunu biliyorum ama cesareti yok neden böyle yapıyor bende çözemiyorum. Sana aşığım diyemem ben çok inat bir gurura sahibim

o zaman yalnizliga mahkum olursunuz.
sevdigini soylemenin gururu mu olur,ergen olsaniz hadi diycem ama genc meslegi olan birisiniz,ayaklarinizin uzerinde duruyorsunuz,neden neyden korkar ki insan.
soyleyin gitsin,aklim sende kalbim sende demek zor mu..
ben esime sarki soylemistim mesela
hala bunu dile getirir,o sarkiyla beni kendine asik ettin der..
direkt soyleyemiyorsaniz sarki soyleyin,tecrubeyle sabit,cok ise yariyor

Seni tanıyan ve beraber aynı yolda yürümek isteyen biri, neden neyi beklesin ?umurunda değilmiş gibi davranmayı denesen kaçan kovalanırmış ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…