Yoo yoo yanlış anladınız sanırım imtihan derken acaba karşıma çıkan güzelliği göremedim mi diye düşündüm çünkü o kadar iyi bi insanki. Benim tek korkum onu üzmek oldu başka birşey değilSırf lösemi hastası oldu geçmişin de diye bunu imtihanınız mı sayıyorsunuz ? Böyle birini gönderdi Allah beni imtihan mı ediyor kelimesi o kadar kırıcı ve çirkin olmuş ki öyle demek istemediğinizi düşünerek bu cümlenizi görmezden geliyorum ayrıca siz ne evlisiniz ne sevgili ne nişanlı ne sözlü ne de nikahlı o yüzden çok da şey yapmayınsadece arkadaşsınız bence siz kendinizi sevgili olmaya fazla kaptırmışsınız ki bunları düşünmüşsünüz bir de o hastalığa herkes yakalanabilir buna siz de dahil siz bu geçmişte hastalık geçirdi ilerde bir daha hasta olur da bana da geçirir mi evlensek çocuğum olsa o da bu hastalığa yakalanır mı gibi şeyler kurdunuz sanırım kafanız da ki bu cümleleri yazdınız buraya kimin ne olacağı hiç belli olmaz bence böyle şeylere takılmayın karşınızda ki için çok kırıcı bir şey
Evet ciddi birşeyler olsun istediğini anladım belli ettide zaten ama ilerde onu üzmekten korktum ve arkadaş kalalım dedimSizinle sevgili mi olmak istedi de arkadaş kalalım dediniz?
Huyunuz suyunuz uymaz anlarım ama Hastalık için insan bırakılmaz atlatmış zaten size ne cevap verdi?
Çok teşekkür ederim çok haklısınızBence insanları yargılamayın yarına çıkacağımız bile belli değil zaten akışına bırakın yaşayın gitsin hastalık herkesin başına gelebilir umarım mutlu olursunuz
Çok iyi biri korkunuz onu üzmek neden peki üzmekten korkuyorsunuz illa vardır bir sebebiYoo yoo yanlış anladınız sanırım imtihan derken acaba karşıma çıkan güzelliği göremedim mi diye düşündüm çünkü o kadar iyi bi insanki. Benim tek korkum onu üzmek oldu başka birşey değil ☺
Hayat bu belli mi olur diye düşündüm açıkçası. İlerde bi sıkıntı çıktığında istemedende olsa üzsem onu hak etmiyor bunu değil mi? Yeterince zor günler geçirmişÇok iyi biri korkunuz onu üzmek neden peki üzmekten korkuyorsunuz illa vardır bir sebebi
Gayet açık oldu ileride hastalığı tekrarlarsa onun yanın da duramayabilirsiniz o gücü kendiniz de görmüyorsunuz kendinize güvenmiyorsunuz o zaman şimdiden bu ilişkiye devam etmeyin evet öyle bir durum yaşanır ve şayet siz sağlam bir şekilde onun yanın da destek olamazsanız çok daha büyük yıkılır zaten zor günler yaşamış bir adam bence gerek yok çünkü kendinize güveniniz yok bu açıdanHayat bu belli mi olur diye düşündüm açıkçası. İlerde bi sıkıntı çıktığında istemedende olsa üzsem onu hak etmiyor bunu değil mi? Yeterince zor günler geçirmiş
Daha çok ben onu üzdüğümde hastalığı tekrarlarsa diye düşündüm canım ister istemez insan kendini suçlar değil mi?Gayet açık oldu ileride hastalığı tekrarlarsa onun yanın da duramayabilirsiniz o gücü kendiniz de görmüyorsunuz kendinize güvenmiyorsunuz o zaman şimdiden bu ilişkiye devam etmeyin evet öyle bir durum yaşanır ve şayet siz sağlam bir şekilde onun yanın da destek olamazsanız çok daha büyük yıkılır zaten zor günler yaşamış bir adam bence gerek yok çünkü kendinize güveniniz yok bu açıdan
Çok teşekkür ederim çok haklısınız ❣ Peki bu durumda siz olsanız ne yapardınız ?
Boşanmadım 1 yıllık ilişkimi nişan günü bitirdimDaha yenı bosanmıssınız, bıraz nadasa bıraksaydınız kendınızı...Karşınızdakini yara bandı olarak görüyor olmayasınız
Biraz nadas iyidir ama arkadas gibi görüşmeye devam edin o sırada zaten her konuda konusur birbirinizi tanırsınızBoşanmadım 1 yıllık ilişkimi nişan günü bitirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?