Karşıma ummadığım anda çıkan insan

xxtugcex

Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2019
87
72
8
Evet arkadaşlar belki bilirsiniz yaklaşık 1 ay önce başımdan talihsiz bi olay geçti ve günlerimi verdiğim adamla yollarımızı ayırmak zorunda kaldık. Pişman mıyım?? ASLA. Daha sonra bu dönemi atlatmak için kendimi dışarıya verdim yeni arkadaşlar yeni ortam ne ararsanız ve kısa süre içinde atlattım diyebilirim.. Ama bu dönemde karşıma öyle biri çıktıki ansızın aniden ne olduğunu anlayamadan o kadar iyi bi insan ki bana destek oldu yardımcı oldu yaşadıklarımı dinledi moral verdi. Açıkçası ilerde birşey olabilir diye düşündüm şu an olmasa bile. Geçen gün geçmişinde başından geçen birşeyi öğrendim 3 yıl öncesinde kötü bi hastalık geçirmiş açık konuşmak gerekirse lösemi çok zor günler atlatmış bu yüzden çok hassas bunu öğrendiğimde başta sıkıntı etmedim sıkıntı edilecek birşey kesinlikle değil ama düşününce onu ilerde üzmekten korktum ve arkadaş kalmamız gerektiğini söyledim doğru mu yaptım bilmiyorum yorumlarınızı bekliyorum.. düşünüyorum yani Allahım bana böyle birini gönderdi imtihan mı ediyor diye ama işin içinden çıkamadım

Sizinle sevgili mi olmak istedi de arkadaş kalalım dediniz?
Huyunuz suyunuz uymaz anlarım ama Hastalık için insan bırakılmaz atlatmış zaten size ne cevap verdi?

Sırf lösemi hastası oldu geçmişin de diye bunu imtihanınız mı sayıyorsunuz ? Böyle birini gönderdi Allah beni imtihan mı ediyor kelimesi o kadar kırıcı ve çirkin olmuş ki öyle demek istemediğinizi düşünerek bu cümlenizi görmezden geliyorum ayrıca siz ne evlisiniz ne sevgili ne nişanlı ne sözlü ne de nikahlı o yüzden çok da şey yapmayın sadece arkadaşsınız bence siz kendinizi sevgili olmaya fazla kaptırmışsınız ki bunları düşünmüşsünüz bir de o hastalığa herkes yakalanabilir buna siz de dahil siz bu geçmişte hastalık geçirdi ilerde bir daha hasta olur da bana da geçirir mi evlensek çocuğum olsa o da bu hastalığa yakalanır mı gibi şeyler kurdunuz sanırım kafanız da ki bu cümleleri yazdınız buraya kimin ne olacağı hiç belli olmaz bence böyle şeylere takılmayın karşınızda ki için çok kırıcı bir şey

Yoo yoo yanlış anladınız sanırım imtihan derken acaba karşıma çıkan güzelliği göremedim mi diye düşündüm çünkü o kadar iyi bi insanki. Benim tek korkum onu üzmek oldu başka birşey değil

Sizinle sevgili mi olmak istedi de arkadaş kalalım dediniz?
Huyunuz suyunuz uymaz anlarım ama Hastalık için insan bırakılmaz atlatmış zaten size ne cevap verdi?
Evet ciddi birşeyler olsun istediğini anladım belli ettide zaten ama ilerde onu üzmekten korktum ve arkadaş kalalım dedim

Bence insanları yargılamayın yarına çıkacağımız bile belli değil zaten akışına bırakın yaşayın gitsin hastalık herkesin başına gelebilir umarım mutlu olursunuz

Bence insanları yargılamayın yarına çıkacağımız bile belli değil zaten akışına bırakın yaşayın gitsin hastalık herkesin başına gelebilir umarım mutlu olursunuz
Çok teşekkür ederim çok haklısınız Peki bu durumda siz olsanız ne yapardınız ?

Çok iyi biri korkunuz onu üzmek neden peki üzmekten korkuyorsunuz illa vardır bir sebebi

Çok iyi biri korkunuz onu üzmek neden peki üzmekten korkuyorsunuz illa vardır bir sebebi
Hayat bu belli mi olur diye düşündüm açıkçası. İlerde bi sıkıntı çıktığında istemedende olsa üzsem onu hak etmiyor bunu değil mi? Yeterince zor günler geçirmiş

Hayat bu belli mi olur diye düşündüm açıkçası. İlerde bi sıkıntı çıktığında istemedende olsa üzsem onu hak etmiyor bunu değil mi? Yeterince zor günler geçirmiş
Gayet açık oldu ileride hastalığı tekrarlarsa onun yanın da duramayabilirsiniz o gücü kendiniz de görmüyorsunuz kendinize güvenmiyorsunuz o zaman şimdiden bu ilişkiye devam etmeyin evet öyle bir durum yaşanır ve şayet siz sağlam bir şekilde onun yanın da destek olamazsanız çok daha büyük yıkılır zaten zor günler yaşamış bir adam bence gerek yok çünkü kendinize güveniniz yok bu açıdan

Daha çok ben onu üzdüğümde hastalığı tekrarlarsa diye düşündüm canım ister istemez insan kendini suçlar değil mi?

Çok teşekkür ederim çok haklısınız ❣ Peki bu durumda siz olsanız ne yapardınız ?

Eğer ileri de yeniden hasta olursa ne olursa olsun yanında olabilecekseniz, Allah korusun başına kötü bir şey gelirse arkanıza dönmeyecekseniz vs.vs. arkadaş kalmaz o da ciddi düşünüyorsa ilerisi için ılımlı olurdum yeriniz de olsaydım çünkü iyi insana denk gelmek günümüz de artık o kadar zor ki..

Daha yenı bosanmıssınız, bıraz nadasa bıraksaydınız kendınızı...Karşınızdakini yara bandı olarak görüyor olmayasınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…