Evet arkadaşlar belki bilirsiniz yaklaşık 1 ay önce başımdan talihsiz bi olay geçti ve günlerimi verdiğim adamla yollarımızı ayırmak zorunda kaldık. Pişman mıyım?? ASLA. Daha sonra bu dönemi atlatmak için kendimi dışarıya verdim yeni arkadaşlar yeni ortam ne ararsanız ve kısa süre içinde atlattım diyebilirim.. Ama bu dönemde karşıma öyle biri çıktıki ansızın aniden ne olduğunu anlayamadan o kadar iyi bi insan ki bana destek oldu yardımcı oldu yaşadıklarımı dinledi moral verdi. Açıkçası ilerde birşey olabilir diye düşündüm şu an olmasa bile. Geçen gün geçmişinde başından geçen birşeyi öğrendim 3 yıl öncesinde kötü bi hastalık geçirmiş açık konuşmak gerekirse lösemi çok zor günler atlatmış bu yüzden çok hassas bunu öğrendiğimde başta sıkıntı etmedim sıkıntı edilecek birşey kesinlikle değil ama düşününce onu ilerde üzmekten korktum ve arkadaş kalmamız gerektiğini söyledim doğru mu yaptım bilmiyorum yorumlarınızı bekliyorum.. düşünüyorum yani Allahım bana böyle birini gönderdi imtihan mı ediyor diye ama işin içinden çıkamadım