• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karsimda nasil bir insan var?

tubiloy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2017
3
0
1
35
Arkadaslar yardima ihtiyacim var. Cevremdeki herkes yorumsuz kaldi. Benim hoslandigim bir cocuk var. Hoslandigimi bildigini dusunuyorum. Bu arkadas cok basarili, kendi halinde sesi solugu cikmayan biri. Arkadas olabilmek icin bile cok ugrastim. Simdi neredeyse her gun konusuyoruz. Bir gun sekmiyor. Bazen o kadar cok mesaj atiyor ki telefonumu kapatiyorum. Hoslaniyorum ama isim varsa da isimi yaparim. Neyse bu arkadas bana bi gun kotu davraniyor, obur gun cok iyi. Beni begenmiyor, begendigi insanlarin fotografini atiyor. Ama ben biriyle gorustum mu yuzbin kere sormaktan kendini alamiyor. Hayatinda olan her seyi anlatiyor sonra beni merakli olmakla sucluyor. Bana kendisiyle konusmamami tavsiye edip obur gun kusme, uzulme, konus benimle diye mesaj atiyor. Ben anlayamiyorum derdi nedir bu arkadasin. Ikimizin arasinda direttigimiz bir arkadas ayagi var ama her gun konusuyoruz ya her gun. Napiyor bu arkadas? Amac nedir? Kendi icinde yasadigi celiskilerin acisini bana mi cektiriyor? Ben sahsen vazgecme esigindeyim. Ama arkadasim olarak kalsin da istiyorum. Ayni alanda calisiyoruz, arkanda birinin olmasi iyi. Zaten arkadas ayaginda ne yapiyoruz anlamadim.

bana sevgilisi var da seninle de öyle deniyor gibi geldi:(

Seni seviyor da sana beğendiklerini atarak tepkini ölçmek istiyor olabilir yani kıskandırmak amaçlı. Hoşlanıyorum diyosun ama arkadaş kalalım falan diyosun seni de çözemedim yahu.

arkadas ne yapmaya calisiyor bilemem ama siz ne istediginize karar verin.okurken cok kucuk bir kiz gibi izlenim verdiniz bana sonra calisma felan deyince sasirdim.konusun açikca arkadasla arkadas kalmaya devam edecekseniz kirmadan anlatin.yok devam edeceksenizde beklentilerinizi ve onun beklentilerini sorun.cocuk gibi ne bu böyle..yaslar kac aceba?

karşında tutarsız ,seniz üzebilecek ,değişken bi adam var,bence uzak dur...Evet şu an yardımcı olması arkanda durması hoşuna gidiyor olabilir ama onu kızdıracak hoşuna gitmeyecek bi şeyinin görürse tam tersi bi adama dönüşcek biri gibi...Velhasılı kelam telikeli bölge uzaklaş derim...

ben olacaksa olsun, olmayacaksa da uzatmayalim taraftariyim. Kafam karisik evet, karsimdakinin kafasi benden daha cok karisik bence. Kac yasinda insanlariz; gidip konusmak en mantiklisi gibi. Ama yapamadim. Bir de uzun bir suredir farkli sehirlerde yasiyoruz. Aramizda da garip bir sey var. Ne gidebiliyoruz ne de gelebiliyoruz.

Back
X