Karşımızdakinden neler bekliyoruz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi emnk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

emnk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2011
43
0
36
İstanbul
acaba neler bekliyoruz karşımızdakinden kocamızdan sevgilimizden ilgimi alakamı hoşgörümü çekip gitmesini mi bizi şımartmasını mı ne bekliyoruz hadi yazalım ve rahatlayalım!!!!!!!

acaba neler bekliyoruz karşımızdakinden kocamızdan sevgilimizden ilgimi alakamı hoşgörümü çekip gitmesini mi bizi şımartmasını mı ne bekliyoruz hadi yazalım ve rahatlayalım!!!!!!!

Şımartmasını biraz daha ilgi göstermesini,arkadaşlarıyla olduğu zaman benimle ilgilenmesini,çok mu şey istiorumm..!

ilk ben yazıyım ben ne bekliyorum; beni anlamasını bekliyorum beni ailesiyle zorla bir araya getirmesin istiyorum bazı şeylerde ısrar da etsem o anda olanları değil de istediklerimi söylemesini bekliyorum çok şey istemiyorum ne pırlanta ne de bir ev istiyorum ondan ama yanımda olsun istiyorum çünkü şuan yanımda yok ve çok büyük handikaplar yaşıyorum. acaba gelince aynı mı olacak ilişkimizdiye düşünmek istemiyorum. araya giren mesafeler seni de beni de değiştirdi mi acaba bitanem . kızlar sizce değiştirdi mi?

Şımartmasını biraz daha ilgi göstermesini,arkadaşlarıyla olduğu zaman benimle ilgilenmesini,çok mu şey istiorumm..!

hayır hiç de çok şeyler değil istediklerimiz insanın kadının doğasında var şımartılmak istemek vs. vs.

hergün degisen ruh halimize uyum saglamasini ve dile getirmediklerimizi bile anlayip gerceklestirmelerini bekliyoruz... biz kadinlar da bazen az degiliz hani...

hergün degisen ruh halimize uyum saglamasini ve dile getirmediklerimizi bile anlayip gerceklestirmelerini bekliyoruz... biz kadinlar da bazen az degiliz hani...

biz var ya bazen içimizden bir şeytan çıkartabiliyoruz! ablam bana hep öyle der içindeki şeytan çıktı gene

ohooo saymakla bitmez olduğundan cok fazla sevmesini,sürekli güzel sözler söylemesini,haksız olsam dahi bana kızmamasını,arada süprizler yapmasını,her gün yanımda olmasını,bir de evlilik teklifi etmesini bekliyorumm neyse daha var ama bunları yapabildiği kadarıyla yapsın istiyorum çok sey değildir ama dimi

benim bir erkekten beklentilerim
öncelikle dürüstlüktür, yalandan nefret ederim, güvenim sarsılır
evini, işini, karısını, çoluğunu çocuğunu bilsin. sorumluluk sahibi olmalı,tembel olmamalı çalışkan olmalı, zeki olmalı
evet benim erkeğim kesinlikle zeki ve bilgili olmalı, her sorduğum soruya cevap verebilmeli, öküz olmamalı, oturup kalkmasını konuşmasını bilmeli. ilgi alaka beklerim ama öyle fazla cıvıklıktanda hoşlanmam ben. ince düşünceli olsun isterim, sevdiğim bir şekeri , tatlıyı görünce aklına gelsin getirsin isterim. anasının yerinin ayrı , karısının yerinin ayrı olduğunu bilsin isterim.
allaha şükür öyle bir kocam var, tek kusuru, ailesine karşı eziliyor o kadar.

haddinden fazla düşünceli olmasını istiyorum,benim ne düşündüğümü ben söylemeden anlasın istiyorum,beni maddiyatla değilde maneviyatla mutlu etmeye çalışsın istiyorum,nişanlıyken olduğu gibi dünyadaki tek kadın benmişim gibi hissettirsin istiyorum,istiyorum da istiyorum saymakla bitmez

eşimin daha kibar daha sakin ve daha ince düşünceli olmasını isterdim
beni şımartmasına gerek yok o yapıda biri değilim zaten ama biraz daha ilgi ve kibarlık isterim açıkcası
bir de evde çok tembel herşeyi benden bekliyor keşke bu konuda da azıcık anlayışlı olabilse:97:
ay çok şey istedim galiba ben

benim eşimde evde herşeyi benden bekleyenlerden bazen sıkılıyorum yetişemiyorum ama bu birazda evde olmaklada alakalı diye düşünüyorum inşallah memur olunca herşey değişecekmiş öyle diyor. evet dürüstlük bekliyorum saygı bekliyorum bunları sadece kocamdan değil bütün insanlardan bekliyorum. eşimden bir beklentim daha var bunu acayip çok istiyorum azıcık süpriz bekliyorum

sürprizleri ben de çok seviyorum valaa insan ayrı bir mutlu oluyorr

hepsinden bır ölçekle ancak tatmın olurum..

sevgi,şevkat, huzur, saygı..

ilgi, sevgisini ona gore sekılde gostermesı,anlayış,iyikalplı olmasını,ve hepp mutlu etmeye calısmasını

dönmesini ve yine güzel güzel bakmasını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…