Ne yani sizinle olamayacagini söyleyip, iliskiyi bitiren bir adam icin dogal halinizi bozup estetikmi olacaksiniz?
Yani sizi bu halinizle terkettiyse sizde kendinizi degistirip sizi isteyebilecegi bir hale getireceksiniz?
Sonra belki evleneceksiniz ve o sizden her SIKILDIGINDA siz bir estetik dahami yaptiracaksiniz onun begenisini kazanmak icin.
Istemiyorum diyen bir adamin pesinden kosup israr etmek niye?
Ailene kesinlikle söyle geçiş yaptığını. Bence eskişehir daha iyi üniversite olarak ve üniversite olanakları bakımından.Bence hiç uğraşma. Okuluna ve kendine yor kafanı. Onu görsende görmezlikten gel. O adamdan bir halt olmaz
sevgilin kararını vermiş bence üstüne gitme canım...
estetikti saçtı bilmemneydi neyi değiştirirki..
yaptıracaksanda kendin için yaptır kendini daha iyi hissetmek için...
elin çocuğu için ne gerek var acı çekmene kolay mı ameliyat olmak..
üstelik her estetik çok başarılı olacak diye bişey yok..
şans meselesi birazda...
olduğundan daha kötü görünmekte var işin sonunda...
dediğim gibi ne yaparsan yap kendin için yap...
sen dünya güzelide olsan adam ailesinin lafıyla hareket ediyo...
allah yardım etsin..
Yahu ister siz ayrilmis olun ister o.yine ben ayrılmış oldum yani o bunu söylicek etrafına... yine selbi terketti diicek.. burnumu zaten düşünüyordum fakat bu ara kararvermem de bu durum etkili oldu..
ailene nasıl soylemezsin Eskişehirr e geçiş yaptığını. mutlaka soyle olur mu oyle şey
bu adamıda salla gitsin bi cacık olmaz bundan. kendinle ilgili değişimlerine ise acil karar verme biraz zaman geçsin
Yahu ister siz ayrilmis olun ister o.
Yani o ayrilmak isteyipte etrafa sizin biraktiginizi söyleyince ne oluyor? Bitmis bir iliski iste.
Ayrica siz burun estetigini ve sac modelinizi, rengini degistirip onun karsisina bambaska biri gibi cikmak istediginizi yazmissiniz.
Buda demek oluyor ki ona kendinizi begendirme derdindesiniz.
Yoksa onun tamamen degismis olarak cikmak falan gibi düsüncelere kapilmazdiniz.
Konu ilgili başlığa taşındı ve konu başlığı içeriğe uygun şekilde yeniden düzenlendi.
İşte bir erkek için büyük kararlar almanın sonuçlarından birisi.. Aranızda resmiyet yok, aile arasında birşey yok ve siz güvencesiz bir şekilde (neye göre güvence olacaksa böyle bir durumda :S ) ailenizden habersiz başka şehirde okumaya başlıyorsunuz.. Ben yazının sonunda kafanıza dank edip de, pişmanlığınızı dile getireceksiniz diye beklerken, siz sizin için kılını kıpırdatmayan adam için şuan ki görüntünüzü değiştirme planlarınızı söylüyorsunuz.. Oldukça garip.... İstemeyen birisine kişinin kendisini gözüne gözüne sokmaya çalışmasını oldukça anlamsız buluyorum... Siz bu düşüncelerle baştan ofsayt yapıyorsunuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?