- 23 Aralık 2019
- 10
- 0
- 1
- 34
- Konu Sahibi Iklimyaada
Arkadaslar ben aranizda yeniyim ve benimde bir derdim var
hemen anlatiyorum bundan 4 ay önce birisiyle tanistim ve hersey cok guzel gelisti gerçekten cok iyi birisi cok anlayisli hic bir tartismamiz olmadi ve sevdik birbirimizi evlenecektik önümüzdeki yaz planlar yaptik fakat o baska bir sehirde ben baska bir sehirde yasiyorum. Benim ailemde onun oldugu sehire gitmem icin onay vermedi oda ben ailemi ikna edeyim ve ortak bir sehire yerleselim dedi 1 ay boyunca ikna etmeye calisti beraber üzüldük bu süreçte herkesi karsisina aldi ama yapamadi sonundapes etti ve bitirelim dedi iste bende o zaman anladim kaybetmek istemedigimi aslinda ama yapma etme dedim bir çaresi bulunur benide dinlemedi aileme olmayacak dedim ben bir daha böyle birşeyi bahsedemem dedi. Bir sure konusmadi benimle sonradan ögrendimki baska bir sehire gitmis ve orada is kuracakmis banada öyle dedi şuan düşündüğüm sadece işim annemlede konusmuyorum hic bişeydüsunmuyorum dedi. Sizce karşısına çıkmalımıyim cok düşünüyorum yanina gitsem mi diye boyle elim kolum bağlıbirsey yapamamak beni cok üzüyor. Çünkü o gelmek icin uğraşırken ben anneme kıyamayip annem beni göndermiyor sen gelirsen olur demistim cunku annemde o sıra bir rahatsizlik geçirmişti hata yaptim belki orda biraz ama biri annem digeri sevdigim bana bir akil verin nasil düzelteyim bu durumu?