Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şöyle bi durum var gittgi yerde pek bi arkadası yok zaten ...beden dilini de kullanamıyrm cnkğ göremiyrmBeden dili filan var ama onlar her zaman geçerli şeyler değil gibi bence:)
En iyisi uzaktaki arkadaşlarından birkaçı ile arkadaş olmak bence:)
Ne kadar çok beraber zaman geçrirseniz o kadar iyi ama sizin için zor gibiŞöyle bi durum var gittgi yerde pek bi arkadası yok zaten ...beden dilini de kullanamıyrm cnkğ göremiyrm![]()
Fikrş olan varsa yardm etsnNe kadar çok beraber zaman geçrirseniz o kadar iyi ama sizin için zor gibi
ne desem bilemedim belki arkadaşlar güzel fikir verir...
"hakkı görme duasıCok sevdgm biri var ama uzakta ve ben ona tam gğvenemiyorum :=( benden sakldgı şeylr varsa die korkuyorumm bu tüm hayatımı etkilio nasıl anlaycm ya nasl güvnmelmym ne kdr güvnmelym '((
"hakkı görme duası" diye bir dua var onu oku merak ettikçe aklına geldikçe hem bu duayı oku hemde " ya Habir " Allah ın isimlerinden oku ve Allah a dua et onunla ilgili bilmen gerekenleri sana göstermesi için.Şöyle bi durum var gittgi yerde pek bi arkadası yok zaten ...beden dilini de kullanamıyrm cnkğ göremiyrm![]()
Cok sevdgm biri var ama uzakta ve ben ona tam gğvenemiyorum :=( benden sakldgı şeylr varsa die korkuyorumm bu tüm hayatımı etkilio nasıl anlaycm ya nasl güvnmelmym ne kdr güvnmelym '((
Kim bu? Yasi kac? Iliskiniz ne?
Sana şu kadar söyleyeyim uzaktan konuştuğum hem de 7 ay konuştuğum adam evli çıktı genellikle belirli saatlerde gece saatlerinde konuşurduk. Gün içinde cevap vermezdi. Arayacağı zamanlar da öğle tatilleri olurdu. Hiç kimseye güvenmek olmuyor.Cok sevdgm biri var ama uzakta ve ben ona tam gğvenemiyorum :=( benden sakldgı şeylr varsa die korkuyorumm bu tüm hayatımı etkilio nasıl anlaycm ya nasl güvnmelmym ne kdr güvnmelym '((
Cok sevdgm biri var ama uzakta ve ben ona tam gğvenemiyorum :=( benden sakldgı şeylr varsa die korkuyorumm bu tüm hayatımı etkilio nasıl anlaycm ya nasl güvnmelmym ne kdr güvnmelym '((
Hem de çok pis kemiriobu devirde babana bile güvenmeyeceksin demişler, çok da doğru demişler. Yıllardır tanıdığımızı düşündüğümüz insanlardan kazık yiyoruz, kaldı ki uzaktaki biri.. O şüphe kemirir insanı.