- 12 Ağustos 2014
- 43
- 4
- 13
- 28
Istanbulda üniverste okuyor .....19 yaşnda birbrne geç kalmış iki sevgili tabi eğer gercekten seviliorsamKim bu? Yasi kac? Iliskiniz ne?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Istanbulda üniverste okuyor .....19 yaşnda birbrne geç kalmış iki sevgili tabi eğer gercekten seviliorsamKim bu? Yasi kac? Iliskiniz ne?
Yazdıklarnız gercekten tamamıyle doğru bilmiyırum ben gecmşte cok şey yasadm belki bundandr bu gvensizlk ama ya boşunysa diye cok kötü oluyorum cokk yani toplayymıyorum kendmiyani çok hassas bir mevzu. gğven sonradan kazanılan bir şey değildir çünki. eğer bir insana güvenmiyorsan iki şeyi sorgulaman ve en başından değerlendirmen gerekir bence. bu iki şeyden biri sensin diğer ide sende ki o. şöyle açacağım.
SEN; güven problemi günümüz yaşantısında çok sık raslanan bir olgu, ama insan ne olursa olsun herzaman sevdiği insanlara güvenmek ister bazen ya da çoğu zaman gördüğü hatalara gözlerini kapatır. bunu sorgula ,gördüklerini . gerçekten güvenilmeyecek bir yanı var mı.
SENDE Kİ O; bazende insan kendisi sorgulamalıdır . yani kafandaki gerçek benliğini. hiç farketmeden bir takım olaylara gereksiz derecede kuşkulu yaklaştığımız olur. aslında hiç suçu günahı yokken yargıladığımız, hatta infaz ettiğimiz. yani hata bizim kafamızın içinde olabilir.aslında kendimize güvenmeyiz ama bu güvensiz ve kuşşkucu yanımızı ona mal ederiz.
yani kısacası benim tavsiyem kendini ve yaşantınızı dinle anlamaya çalış emin ol bir ip ucu bulup güven sorununa yol açan problem sende mi ondamı anlaycaksın. sana tavsiyem suçluyu bulduğundada sakın ha acıma. ne kendine ne ona. çünkü güven bir ilişkinin en önemli ögesidir bunu unutma. eğer hatalı sensen kafa yapını değiştir , eğer hatalı oysa hayatından çıkart.
Off cevremde ki herks hepp cok fazla saf oldugumu söylüyorrKötü yalanciysa cabuk anlarsın değilse biraz zaman alır.
Ama soruyu sorus tarzından, sanki sen o yalanı anlasan da "ya şimdi yalan söylediğini anladigimi söylesem çok ayıp olur. Inanmis gibi yapayim" diyecek kadar saf (temiz,naif) bir insansın gibi geldi bana.
Iyi de o uzakta ;'( göremiyorm kiİstatistiklere göre, yalan söyleyenler genelde gözünün içine bakmaktan kaçınır, yere yere doğru bakar, gözlerini fazla kırpıştırır, dudaklarında yarım bi gülümseme olur ve yanağını kaşırmış.
Ya mesela bi kaç defa benden bişyler sakladı mesela sigara içmesi en son cıktığı kız bi de mesela telefında soru sordgmda cok raht hemn cvp verioTutarli mi soyledikleri?
Ani sorulari cevaplarken bocaliyor mu?
Gunun nasil gecti sorusuna ne kadar detay katabilir?
Kucuk ayrintilari soru olarak sordugunuzda ben hic oyle bir sey solemedim diye geri adim atar mi?
ileri seviye yalan testi ... eger bir olayi sondan basa dogru duraksamadan anlatabiliyorsa yalan soylemiyordur o konuda.
Ornek olmadan bunlar aklima geliyor
Ya mesela bi kaç defa benden bişyler sakladı mesela sigara içmesi en son cıktığı kız bi de mesela telefında soru sordgmda cok raht hemn cvp verio
Yo hayır hiç sormamıştım ona ama sevmedgimi biliodu bi gün ortak arkadaslrla konuşurken biri agzından kaçırdı sordum evet içiyorum dedi .,.sigara içmem dediği halde, üstünde sigara kokusu mu vardı, sorunca işyerinde içiyorlar üstüme siniyor mu dedi? detaylı bir şeyler yazarsanız daha makul cevaplar yazılır.
Yo hayır hiç sormamıştım ona ama sevmedgimi biliodu bi gün ortak arkadaslrla konuşurken biri agzından kaçırdı sordum evet içiyorum dedi .,.
Yok hayır içen biriyle beraber olmam demedim sevmdğimi dile getrmştim ...doğrusu yanyana pek zaman geciremedik ama bi kaç kez yüzyüze geldik ve hep cok derin bakardı ve ben zaten bundan etkilendimm ama öle bi haldeym ki gözlere bile inanamıyorumİçmiyorum dememişse, bu konuda kendi fikrini söylememişse yalan değil.
sigara içen biriyle beraberlik yaşamam dediniz ve üstüne bunu saklamışsa yalan.
Sorunca da söylemiş ayrıca?
Yok hayır içen biriyle beraber olmam demedim sevmdğimi dile getrmştim ...doğrusu yanyana pek zaman geciremedik ama bi kaç kez yüzyüze geldik ve hep cok derin bakardı ve ben zaten bundan etkilendimm ama öle bi haldeym ki gözlere bile inanamıyorum
Malesff işte yok o orda üniverste de bense sınava çalışıyorum burda imkansz yanii ve boşa- kuruntu yapıp kaybtmktn korkuyrmGözlere hiç bir koşulda inanmayın zaten :)
Ama durduk yere de kuruntu yapmayın kendinize.
Gerçek sebebiniz olursa zaten anlayabilirsiniz durumu, size olan ilgisini falan kaybederse siz de zorla devam edecek değilsiniz. Daha fazla biraraya gelme fırsatı yok mu? Devamlı acaba yalan söylüyor mu hissiyle hiç rahat edemezsiniz ki?
Malesff işte yok o orda üniverste de bense sınava çalışıyorum burda imkansz yanii ve boşa- kuruntu yapıp kaybtmktn korkuyrm
Yazdıklarnız gercekten tamamıyle doğru bilmiyırum ben gecmşte cok şey yasadm belki bundandr bu gvensizlk ama ya boşunysa diye cok kötü oluyorum cokk yani toplayymıyorum keninsanın
yaşamda hatalar yapılabilir , bazen yanlış yollara sapılabilir yanlış sokaklarda kaybolabilir insan. kimse kusursuz değildir ve kimse yarasız beresiz , tertemiz geçemez bu hayat yolundan. amma velakin kendimiz için , mutluluğumuz ve gelecek yaşantımız için dağıldığımız gibi toparlanmayı bilmeliyiz sevgili arkadaşım. güçlü olmalı ve kendimizi tanımalı bir okadarda güvenmeliyiz. her kadın bir savaşçıdır bunu unutma:)
Cok sevdgm biri var ama uzakta ve ben ona tam gğvenemiyorum :=( benden sakldgı şeylr varsa die korkuyorumm bu tüm hayatımı etkilio nasıl anlaycm ya nasl güvnmelmym ne kdr güvnmelym '((