Kars'ta hamile olmak ya da olamamak

herhangibirisi

bu hayatta hep güle_jackson :)
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2011
101
11
68
özel hastane yok. doğum evi desen berbat bi halde. hamile kalsan ya da hamile kalamazsan sorun nedir falan bu soruların cevabını aabileceğin öyle profesör doçent dr falan yok zaten. düne kadar çocuk dr u bile yoktu. mesela yarın dr a gidicem. bakalım derdime ne kadar çare bulacaklar

erzuruma gidebilme imkanınız yok mu?kars-erzurum 2 saat uzaklıkta...aylık kontrollerinizi orada olabilirsiniz.çok zahmetli olur diyorsanız,ya da kışın o yolu katetmek size zor geliyorsa,ana caddede (migrosun oralardaydı) iyi bir jinekolog vardı.bir tane de o tarihi köşkün oralarda,hani pazarın kurulduğu çevrede diyeyim.her ikisi de bayandı.ama bağışlayın isimlerini hatırlayamıyorum.çok zaman geçti üstünden...
karsın devlet hastanesinin çok eksiği gediği vardı,bilmem şimdi düzeltildi mi.ama benim oralarda bulunduğum yıllardaki gibiyse,zaten kesinlikle tavsiye etmiyorum orayı.

jinekologlar var hala ama imkanları nasıldır bir fikrim yok. bugun doğum evine gittim gerçi sıra alamadım ama cok da iyi bir yer oldugunu söyleyemem. orada yazıyordu dr ların isimlerin hepsi operatör doktordu ama sanırım tatilde çoğu uzman dr lar bakıyordu. bide haziran ayıydı ya da mayıs ayında bir operatör dr dogum evinde 3 tane anneyi doğum esnasında kaybetti. o yüzden de hiç sıcak gelmiyor burdaki herhangi dr lar. dediğiniz gibi erzuruma gitmeyi düşünüyoruz. ama onun için de okul sorun. ya rapor alıp gidecem ya da tatilleri bekleyeceğim.

canım diğer illerde tanıdığın yakın akraban yokmu hamileliğin takibini orada yapsanda doğumunu başka yerde yaparsın. kötümser düşünme hiçbir zaman. benim eltim kıbrıstaydı en güzel hastanelerde doğum yaptı ve oradaki doktorların çok çok büyük hatası yüzünden çocuğundan oldu. bazı doktorların, hepsi için söylemiyorum hata ve beceriksizleri yer mekan tanımıyor. yani moralini bozmak için söylemiyorum yanlış anlama sakın. olacak oldumu nerede olursan ol yine olur. sen ve tabii diğer hamileler sadece hayırlısıyla bebişinizi kucağınıza almak için dua edin. Allah sizi bir avazda kurtarsın.

Son düzenleme:

Merhaba, seni o kadar iyi anlıyorum ki bende Ardahan da hamile bi anne adayıyım...Eşimin görevi dolayısıyla burda bulunuyoruz ilk hamileliğim ve hevesim boğazıma dizildi burdaki doktorlar ve hastane sayesinde...Daha bebeğimin kalp atışını bile duyamadım ultrason fotosu ise masal benim için.Dua ediyorum sorunsuz bi hamilelik geçireyim diye...Umarım böyle doğu illerine artık bi çare bulurlar tek hastane 2 doktorla olmuyo maalesef ...Bu arada bende Karsa falan gelmeyi düşünüyodum kontrol için iyi ki gelmemişim...Umarım senin derdine çare olurlar ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…