Kars'ta tavsiye edebileceğiniz Kadın Doğum uzmanı var mı?

Taa gebze hiç sanmıyorum gidebileceğimi hamilelik öncesi kontrole gitmek istiyorum ve beğenirsem inşallah o doktorla devam edicem o yüZden çok araştırıyorum

Pinarkemal75 Konu açılalı epey olmuş belki yardimci olur. Cocuk sahibi olmak mi istiyorsunuz, hamile misiniz bilmiyorum. Her iki sekilde de yardimci olayim. Ben Mukaddes hocanın hastasıyım. Gebelerde tum takibi seyredecek ekipman ve egitime sahip ama dogumlara girmiyor. Ozel klinigi var sadece. Universitede hocaydi onceden. O da kesinlikle memleketinize gitme sansiniz varsa Kars'ta dogum yapmanizi tavsiye etmiyor ki burada saglik sektorunde o kadar tanidigimiz olmasina ragmen asla burada dogurmam. Sebeplerine girmek istemiyorum. Hamilelik oncesi takipleri Erzurum Buhara hastanesinden Muhammet Usta ile birlikte yurutuyor Mukaddes hoca. Tetkikler icin ona yonlendiriyor yani.

Devlet hastanesinde de Cem Terece, Altan Var'ı tavsiye ediyor orada çalışan arkadaşlarım.
Üniversite kısmına hiç girmiyorum. Akademik sebeplerden oturmamış bir sistemi var. Torpilin falan yoksa kağnı hızıyla işliyor her şey.

Konuyu biraz hortlatıyorum ama güncel olarak Kars'ta önerebileceğiniz bir jinekolog varsa tavsiyelerinizi bekliyorum hanımlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…