Kart Aidatını Nasıl Geri Alacağım?

sssemaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2011
900
0
46
İstanbul
Kredi kartıma yıllık aidat yansımış ben de arayıp geri istedim yok dediler ben de kartı iptal edin dedim.
Aidatı geri öderler mi sizce?
Böyle bir durum yaşayan var mı?

Kart aidatlarını geri alabilmek için dilekçe yazacaksanız, avukat masraflarıyla birlikte talepte bulunacaksınız.

Haberlerde bu şekilde dediler.

Kredi kartıma yıllık aidat yansımış ben de arayıp geri istedim yok dediler ben de kartı iptal edin dedim.
Aidatı geri öderler mi sizce?
Böyle bir durum yaşayan var mı?

iptal ettirdiysen ödemelerinde düzgünse iade ederler diiye düşünüyorum eğer kullanmadığın bir kart ise hakem heyetine başvuru yapıyosun iade ettiriyosun bazı bankalarda para olarak değilde puan bonus olarak iade edebiliyorlar.

Gayet iyi bi kullanıcıydım:)
Ben de bekliyorum arayıp iade edicez diycekler mi bakalım

hangi banka olduğunu yazmamışsınız ama. akbank, garanti ve yapıkredi den toplamda 3 adet kartım var. 3üne de ocak ayında kredi kartı aidatı yansımış aradım ödemek istemiyorum dedim 3üde ücreti iade etti. geçen yıl aidatı iptal etmek istememişlerdi. eşimin aidatını iptal etmişsiniz neden ayrımcılık yapıyorsunuz dedim hemen iptal ettiler :)

Finansbank benimki, daha önceki yıllarda iade etmişlerdi ama bunu edemeyiz dedi nedense.

Ayyy Finansbanksa dinlen dinlen kaç.. Annemin akbanktan vardı kartı aidat ücretini istediği zaman hemen geri alıyorlardı. Ama birde finans almıştı bizim düğün zamanı. Aidat gelmiş kırk kere aradık iptal etmiyorlar. Bide diyorlar ki Eğer 250tl ve üzeri alışveriş yapcağınıza SÖZ verirseniz iptal ederiz. Ne kadar komik.

Finansbank benimki, daha önceki yıllarda iade etmişlerdi ama bunu edemeyiz dedi nedense.

Aynı banka, aynı sorunu ben de yaşadım geçen aylarda. Aynen sizin dediğiniz gibi, daha önce hep iade etmişlerdi, bu kez yapamıyoruz dediler. Peşini bırakmadım, defalarca konuştum, çünkü daha ondan 3 gün önce ailemden kullanan biri iade ettirmişti kart ücretini. Ayrımcılık yapıyorsunuz, sebebini öğrenmek istiyorum dedim, her seferinde bezgin bir ifadeyle konuştular; "kusura bakmayın" dediler. Bir de müşteri adına tanımlanmış kampanyaları oluyormuş, belirli harcama sözü verirsen, otomatik ödeme talimatı verirsen gibi, o zaman da iade oluyormuş ücret. Bana tanımlı hiçbir kampanya yoktu, çünkü zaten bütün otomatik ödemelerim oradaydı, bütün market harcamalarım ve taksit harcamalarımı da oradan yapıyordum. Sonunda kendi sitelerinden şikayet hattına mesaj yolladım, bütün bunları açıklayan bir şekilde; bir daha da kartı kullanmayacağımı belirttim. Ümidim yoktu; ama yazıp birilerine ulaşmak istedim. 2 gün sonra mesaj geldi, "başvurunuzu inceledik, bir kereye mahsus olmak üzere kart ücretini iade ediyoruz." diye. Ben yine de bütün otomatik ödemelerimi başka karta aldım, bütün harcamalarımı çektim. Sinirim geçtikten sonra belki tekrar aktif olarak kullanmaya devam ederim...

valla canım insan haberleri izleyince umutlanıyor ama gerçek oyle değil. bende 2 yıl once hakem heyetine başvurmuştum başvurum kabul edildi banka iptal etsin diye karar çıktı. ancak banka ısrar etti parayı almakta. bende dava açtım nemi oldu yarı yarıya kazandım e hani tamamını geri ödeyeceklerdi noldu haberlerde oyle çıkmıştı? her hakim ayrı karar veriyo belli olmuyo yani. daha sonraki senelerde aynı şekilde para aldılar gene benden. bende peşpeş ödüyorum uğraştığıma değmedi çünkü

ben her seferinde madem öyle kartmı iptal etirmek istiyom diyom. benikart iptal bölümüne bağlanmısınız diyorum. tamam hanımefendi bu kez alınmayacak diyolar geçen ayın hesap özetinde bu ay alınacağına dair not vardı. yine aynı taktdiği uygulayacağım. yine yatırmazlarsa gerçekten iptal ettireceğim artık resmen dalga geçiyolar bizle

Akbank hemen iptal ediyo.
YKB ödedikten sonra bazen iptal ediyo bazen worldpuan olarak ödemek zorunda bırakıyo.
Garanti bağırıp çağırınca iptal ediyo.
Finansbankı bilmiyorum ama

İşbankası aidatı geri ödedi.
Garanti bankası 44 tl kesmişti 50 tl Nisana kadar harcamam için bonus yüklediler...

ekstrenizin fotokopisini çekip tüketici haklarına gidin
orda form dolduracaksınız.onlar sizin yerinize dava açıyor
sonra hesabınıza yatıyor para

ne yaptımsa ödemedi garanti bankası
yakındır kurtulucam ve geriye dönük 10 yıllık benden
aldıklarını talep edicem..ve bendeki 2 kartı da iptal edip
yeni bir kart çıkartmayı düşünüyorum..

kızlar ekonomi bölümüne yeni bir konu açtım;http://www.kadinlarkulubu.com/ekonomi-finans-borsa/508466-hangi-kredi-karti-avantajli.html

ama kimse ilgilenmiyor:26: sonrada neden her konu bdv ye açılıyor diye dert yanıyoruzzzzz..yardımcı olsanız??

İlk oylayan ben oldum sanırım canım.Lütfen bilinçlenelim herkeş oy versin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…