Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kredi kartıma yıllık aidat yansımış ben de arayıp geri istedim yok dediler ben de kartı iptal edin dedim.
Aidatı geri öderler mi sizce?
Böyle bir durum yaşayan var mı?
iptal ettirdiysen ödemelerinde düzgünse iade ederler diiye düşünüyorum eğer kullanmadığın bir kart ise hakem heyetine başvuru yapıyosun iade ettiriyosun bazı bankalarda para olarak değilde puan bonus olarak iade edebiliyorlar.
hangi banka olduğunu yazmamışsınız ama. akbank, garanti ve yapıkredi den toplamda 3 adet kartım var. 3üne de ocak ayında kredi kartı aidatı yansımış aradım ödemek istemiyorum dedim 3üde ücreti iade etti. geçen yıl aidatı iptal etmek istememişlerdi. eşimin aidatını iptal etmişsiniz neden ayrımcılık yapıyorsunuz dedim hemen iptal ettiler :)
Finansbank benimki, daha önceki yıllarda iade etmişlerdi ama bunu edemeyiz dedi nedense.
Akbank hemen iptal ediyo.
YKB ödedikten sonra bazen iptal ediyo bazen worldpuan olarak ödemek zorunda bırakıyo.
Garanti bağırıp çağırınca iptal ediyo.
Finansbankı bilmiyorum ama![]()
ne yaptımsa ödemedi garanti bankası
yakındır kurtulucam ve geriye dönük 10 yıllık benden
aldıklarını talep edicem..ve bendeki 2 kartı da iptal edip
yeni bir kart çıkartmayı düşünüyorum..
kızlar ekonomi bölümüne yeni bir konu açtım;http://www.kadinlarkulubu.com/ekonomi-finans-borsa/508466-hangi-kredi-karti-avantajli.html
ama kimse ilgilenmiyor:26: sonrada neden her konu bdv ye açılıyor diye dert yanıyoruzzzzz..yardımcı olsanız??
İlk oylayan ben oldum sanırım canım.Lütfen bilinçlenelim herkeş oy versin lütfen![]()