mrb arkadaslar yaklasık ıkı aydır bu hastaneye gıdıyorum once yelız hn tavsıyelri uzerıne gıttım ama malum yelız hn yerınde bulmak cok zor. her gıttığımde ya amelıyatta yada hastanede yok :S. hastanede baska bır dr dıdem hanıma gıtmeye basladım bende cok memnunum smdılık. daha onceden o hastanede dıdem hanımda dogum yapmıs ebelerden hastaneden memnun kalan varmı dıe merak ettım aydınlatırsanız sevınırım.
Merhaba bende tavsiyeler üzerine yeliz hanıma gidiyordum ama önumuzdeki aylarda hastaneden ayrılacagını iletti . Doğal olarak yeni bir doktor arayısına girdim . dıdem hanımı önerirmisiniz yada baska onerdiğiniz bir doktor varmı
bende yelize bayilmistim ilgisi sicakligi dogalligi bur baska.normalde centralde mua. oluyorum ama ordaki doktor surekli tahlil istiyor para icin. bendegec3n haftalar dideme gittim hos sakin bir byn ama dogum sirasinda hastanede kim varsa o yapiyo dogumu
Evet benide hastaneden vazgeciren o oldu . Yeliz hanıma denk gelirim belki die gidiyordum ama hastaneden ayrılacagını duyunca baska arayıslara girdim . Şuan tamda Central hospitalda yogunlasmıstım ki sanırım memnun kalmadın oradan :) İnternet üzerindede bir cok şikayet var fiyatları cok şişirdiklerine dair. Ne yapacağım bilemedim arastırmaktan yoruldum :)
Evet benide hastaneden vazgeciren o oldu . Yeliz hanıma denk gelirim belki die gidiyordum ama hastaneden ayrılacagını duyunca baska arayıslara girdim . Şuan tamda Central hospitalda yogunlasmıstım ki sanırım memnun kalmadın oradan :) İnternet üzerindede bir cok şikayet var fiyatları cok şişirdiklerine dair. Ne yapacağım bilemedim arastırmaktan yoruldum :)
aynen canim bende yoruldum ama sonucta ayni islem verada normal 800 zorunlu sez. 1300 istege bagli 1500 centralde normal 2300 zorunlu 3320 istege bagli 4400 dusun. bide hep kimi duysam centralde hep sezeryan bana da bebek normal kg olmasina ragmen doktor bebek iri normal dogumu unut dedi verada iki doktor da bana gayet normal haftasiyla uyumlu dedi. veradanda hic mi hic sikayetci gormedim. didem var verada ona gitmistim onuda taniyim diye oda seker