- 25 Temmuz 2019
- 9.310
- 16.214
- 198
- 35
- Konu Sahibi Pembe Unal
Post makinasından belli olur ikikez çekilmiş ise. Kredi kartı ekstresi ni de götürün paranızı iade alırsınız.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2016 yılının konusu dikkat ettiniz mi ?Post makinasından belli olur ikikez çekilmiş ise. Kredi kartı ekstresi ni de götürün paranızı iade alırsınız.
Şahit de var en azındanFatura yok, çünkü 2.elciden aldım, başka mağazadaki posttan da çektirdiler karttan. İki değil tek slip var. O slipi koysam dilekçeme olmaz mı ?
Ulannn2016 yılının konusu dikkat ettiniz mi ?
2016 yılının konusu dikkat ettiniz mi ?
Akşam 400 tllik alışveriş yaptım taksitli.
Posttan geçirdik. Adam olmadı hata oluştu dedi
Bende ekstreme ve hesap özetime baktım. Yoktu işlem. tekrar girdim.
Sonra eve geldim baktım tekrar. İki kez 400 tl çekilmiş. Hemen bankayı aradım. Düzeltemeyiz karşı tarafın yapması lazım dedi. Karşı tarafta hiç güvenilir değildi. Yarın gidip konuşulacak ama adam bence yapamam edemem si uğraşın yada vermiyorum diyecek. Mecburiyetten oradan ürün aldım.
Yapıkredi bankasıydı. Ya banka nasıl düzeltemez aklım almıyor.
Napabilirim bu durumda ? Başına daha önce gelen oldu mu ?
slipinizi atmayinAkşam 400 tllik alışveriş yaptım taksitli.
Posttan geçirdik. Adam olmadı hata oluştu dedi
Bende ekstreme ve hesap özetime baktım. Yoktu işlem. tekrar girdim.
Sonra eve geldim baktım tekrar. İki kez 400 tl çekilmiş. Hemen bankayı aradım. Düzeltemeyiz karşı tarafın yapması lazım dedi. Karşı tarafta hiç güvenilir değildi. Yarın gidip konuşulacak ama adam bence yapamam edemem si uğraşın yada vermiyorum diyecek. Mecburiyetten oradan ürün aldım.
Yapıkredi bankasıydı. Ya banka nasıl düzeltemez aklım almıyor.
Napabilirim bu durumda ? Başına daha önce gelen oldu mu ?
Ne olmuştu peki ne yapmıştınız okuyamadım sayfalarıKızlar kim hortlattı konuyu
Yine de ağzınıza sağlık, açıklamışsınız.
Ne olmuştu peki ne yapmıştınız okuyamadım sayfaları
Aldım tabi çatır çatır
Dükkano yakar yine de alırdım. Ayrıntılsro hatırlamıyorum ama bankadan değil adamdan almıştım sanırım