Karttan iki çekim. Kızlar lütfen bakın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Fatura yok, çünkü 2.elciden aldım, başka mağazadaki posttan da çektirdiler karttan. İki değil tek slip var. O slipi koysam dilekçeme olmaz mı ?
Şahit de var en azından
Diyeceğim ama inşallah böyle böyle çifte kazanc sağlamayı alışkanlık edinen biri değillerdir.
Eğer normal,dürüst bir esnafsa halleder zaten.
Bol şans

Ekleme
2016 yılının konusu dikkat ettiniz mi ?
Ulannn

Akşam 400 tllik alışveriş yaptım taksitli.
Posttan geçirdik. Adam olmadı hata oluştu dedi
Bende ekstreme ve hesap özetime baktım. Yoktu işlem. tekrar girdim.

Sonra eve geldim baktım tekrar. İki kez 400 tl çekilmiş. Hemen bankayı aradım. Düzeltemeyiz karşı tarafın yapması lazım dedi. Karşı tarafta hiç güvenilir değildi. Yarın gidip konuşulacak ama adam bence yapamam edemem si uğraşın yada vermiyorum diyecek. Mecburiyetten oradan ürün aldım.

Yapıkredi bankasıydı. Ya banka nasıl düzeltemez aklım almıyor.
Napabilirim bu durumda ? Başına daha önce gelen oldu mu ?

benimde başıma geldi. Mobil uygulamayı açtım gösterdim bi kod var çekilen paranın yanında pos cihazının kodu ordan anladılar iki kere çekildiğini hemen iade ettiler

edit: aman kim hortlattı konuyu bi de açıklama yapıyorum :D

Akşam 400 tllik alışveriş yaptım taksitli.
Posttan geçirdik. Adam olmadı hata oluştu dedi
Bende ekstreme ve hesap özetime baktım. Yoktu işlem. tekrar girdim.

Sonra eve geldim baktım tekrar. İki kez 400 tl çekilmiş. Hemen bankayı aradım. Düzeltemeyiz karşı tarafın yapması lazım dedi. Karşı tarafta hiç güvenilir değildi. Yarın gidip konuşulacak ama adam bence yapamam edemem si uğraşın yada vermiyorum diyecek. Mecburiyetten oradan ürün aldım.

Yapıkredi bankasıydı. Ya banka nasıl düzeltemez aklım almıyor.
Napabilirim bu durumda ? Başına daha önce gelen oldu mu ?
slipinizi atmayin
markete yada magazaya nereyse alisveris yaptiginiz yer oraya giderek iki kez cekim yaptiklarini gosterin.
onlar bankayi arayip terminal numaralarini ve sizin slip bilgilerinizi vererek iptal ettirirler banka sizide arar o arada zaten cift cekim oldugu icin

Hesap özetini götürün parayı size iade etsin bir sürü prosedüre gerek yok.

Eski konuymuş ama bu tür durumlarda karşı taraf postan iptal etmiyosa bankaya harcama itirazı yapıp paranızı alabilirsiniz kızlar. Hatta banka kanalıyla ödediğiniz herhangi bir mal/hizmetin karşılığını alamadığınızda (örn online satış ödemeyi alıp kargo yapmadılar) banka yasal olarak size paranızı ödemek durumunda (banka da sonra karşıdan alıyor tabi parayı).

Geçtiğimiz günlerde bende aynısını yasadim, once bankayi arayip teyit ettim 2 kez çekim yapıldığına dair. Sonra eşimi gönderdim parayi alsın diye. Biraz uğraştırmislar parayi vermek istememisler ama 3 saniye arayla aynı fiyatta ürün mu alacağız deyince vermek zorunda kalmışlar.

Aaa konu eskiymiş 😅

Basıma geldi. Firma ödemedi bankaya söyledim. Biz hallederiz ama uzar siz oradan alın dediler bir sekilde aldım. Ama alamazsam banka alacaktı. Benimki full depo benzindi. Anyı dakikada bir arabaya 2 depo benzin alınmazhatalı çektikleri besbelli idi
Öncelik Yrn dükkana sorun olmadı baka şubeye gidip dilekce verin.banka cözmeli.

Banka ne bilsin sizin 2 kere 400 liralık alışveriş yapmadığınızı? Tabiki de bir şey yapamaz.
İlk çekimde red/hata verdiyse çıkan fişte yazıyor bu fişi isteyip bakmanız gerekirdi.
Çok zaman geçmeden aynı yere gidip durumu anlatmalısınız ben uğraşamam siz halledin diye bişey diyemezler çünkü onlardan başka kimse halledemez

Saniyeler sonra gelen edit= kim hortlattı bunu :KK53:

Banka yapamaz
Boyle durumlarda o an onay verilmeyen fisi mutlaka alin
Boyle seyler olabiliyor ama magaza yapiyor
Baska pos fln riskli tabi insallah halledebilirsiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X