Karttan iki çekim. Kızlar lütfen bakın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Korkmayın konu sahibi benim de önceden bu işlerle ilgili bir mesleğim vardı. Her türlü iadesi olur. Arkadaşın dediği gibi kasa tutmaz ve farkindadirlar zaten. Belki onlar da size ulaşmaya çalışmıştır. Yarın erkenden gidin konuşun. İyi geceler.

Yok csnım bak ben kurumsal bır sırketeyıö ama sole yarın gıt durmunu anlat yok dedı externı goster olmadı bnkayı ara post ıade yaplyor bız yapıoz colıns maza mudurum bızde oluobazen hata urun ıadesı bıle oldunda yapıız post cıhazında ıade bolumu var gecen eleman 40 tl cekcene 400 cekmus hemem ıade yaptım karta ıade ettm post dan hal olur tek

Hayır sımdı hata postu. Gırıskısmıvarya yesıl orayatıklnnca karttakılı dılken orda gun ssonu menusu fln var en altındaıade bolumu var orya grolır mıktar yazılır kart tektrgcer sız sıfre grrsınız ıadesı saglnr

Çok teşekkür ederim kızlar
İnşallah adam sorun çıkarmaz da yarın hallolur
Elimde tek slip var ve fatura falan da yok çünkü
Endişen bu yüzden
Yarın gelişmeleri yazarım

Yasen garantıeal aadamın yanında bankayı ara ac hopleeı dınlet esek dıl ya anlatxd

2 sene önce benim de başıma geldi aynı olay. Istanbul da bir alisveris merkezindeki bilinen bir magazadan alışveriş yaptım kredi kartı ile. bağlantı sorunu olduğunu ve onaylanmadigini söyledi kasiyer. tekrar işlem yaptı. iki üç gün sonra hesap özeti geldiğinde farkettim iki defa çekildiğini. bankayı aradım bizimle alakası yok dediler. mağazaya gittim muhasebe kayıtlarında bir defa çekilmiş görünüyor dediler. Megerse bankaların ortak hesabı varmış orda askıda kalmış. bir ay sonra kredi kartıma geri yatırıldı fazla çekilen miktar.

Adam sahtekarsa yanına 2 kaslı erkek ve elinde sopalı adamlarla bir merhaba de bakayım , tek başına gitme derim

Adam sahtekarsa yanına 2 kaslı erkek ve elinde sopalı adamlarla bir merhaba de bakayım , tek başına gitme derim

Anneciğim gidecek yarın tek başına maalesef
Ben işe gitmek durumundayım
Başka da kimse yok umarım sorun çıkmaz

Fatura yok çünkü ikinci elciden bir eşya aldım. Onun postu yoktu, başka dükkandan çektirdi parasını

Slip var elimde ama bir tane var. Orada ise iki çekim var.

Nasıl iki çekim var. İlk çekim için adam çekim olmadı demiş kağıttan başarısız işlem demiyor mu?

Gun sonu alındıktan sonrada karta ıade ıslemı olarak yapılır od urunlerı barkotan okutmk gerekır mazadnmı aldınız ben maza mudurum evet bazen cekmıo ama bankayı qrayıp ıslemı tekrrlrız exterde cıkmaz drwk bankaahı arasyfçdını prd solerlwrdı bugun gun sonu alnmadan gıdın yetısemezsenız externozı alın gıdın olöaadı ynlaarınd bankayı aarayın duysunlar karta ıade ıslemı yaptrın bu yapılıo fıs gotrun sılıplerı de tabı kaarta ıase yparlar ama zaten gun sonunda kasada faLa 400 tl cıkar kasave post bır olmaz artı eksı olur kasayı net kapatamazlar hata bı tandım mazada mudur o dedı karta ıade yapılsın dedı derdınız kartıda gotrun kart tekrar gecılecek ıade ıcın
Bu nasıl bir türkçe lütfen biraz imla kurallarına uyun yazdıklarınızdan hiç bir şey anlamadım

Sole dwyım ben colıns te maza muduruyum dıyorımkı post hata verıo dogru olur bunlar sıze dedım sudur yarın gıdın sılıp gotrun adamım kadın yanında bankayı arayın ıslemın 2 kez tekrrlandını duysun sılıpte verın ha yok defı sıze cekmeyen sılıp vermefı ıcın o suclu tek fıs yadafatura 2 cekım var yanı bu posta faxla 400 kasada eksık 400 bu demekı kasa eksık post fazla yanı artı eksı zaten kasayı karken gun sonu alrken bu durumu onlardafark eder yarın kartınızı gotrun karta ıade yaptrın yaparlar mecbutlar sıkyet edersınız yoksa banka postıptl eduo bu tur durumlarda post cekım varsa fıs mecbur yano 400 400 ıkıfıs yada fatura gerk ama tek fatura 2 cekım var bu suc
ya kardeş sizin bu konuştuğunuz dil hangi dil?
3 kere okudum çözülmüyor mısır hiyeroglifleri gibi

Eşim diyor ki 1. mükerrer işlem olabilir yani is yerinin hesabina geçmez ama sizden cekilir (işyeri bunu görmez paranız askıda kalır bu banka ve sizi aranızdadir. Ama sizinde bunu işyerinin günsonundan bakarak teyit etmeniz gerekir ve ve bankaya işyerinin hesabında gözükmüyor diye belirtmeniz lazım ki banka ilgilensin yoksa banka ilgilenmez) 2.diğer durumda işyerine iki kere geçtiyse işyeri banka ile irtibata geçecek olmadi nakit verecek .

Akşam 400 tllik alışveriş yaptım taksitli.
Posttan geçirdik. Adam olmadı hata oluştu dedi
Bende ekstreme ve hesap özetime baktım. Yoktu işlem. tekrar girdim.

Sonra eve geldim baktım tekrar. İki kez 400 tl çekilmiş. Hemen bankayı aradım. Düzeltemeyiz karşı tarafın yapması lazım dedi. Karşı tarafta hiç güvenilir değildi. Yarın gidip konuşulacak ama adam bence yapamam edemem si uğraşın yada vermiyorum diyecek. Mecburiyetten oradan ürün aldım.

Yapıkredi bankasıydı. Ya banka nasıl düzeltemez aklım almıyor.
Napabilirim bu durumda ? Başına daha önce gelen oldu mu ?
Banka zaten yapamaz cnm ama mağaza inş iptal eder

Kuzicuğum elinde kart tek posttan çekilmiş değil mi? Elinde ise 1 fiş sadece..fiste de 400 TL yazıyorsa hiç sorun yok diğer 400 TL yi alırsın sonra Hoppa çünkü tek fiş iki işlem söz konusu

hanımlar bende bu işlerle uğraşan biri olarak cevaplamak istiyorum, şimdi burda adamın hiç suçu yok çünkü bazen banka pos cihazından sistemden kaynaklı sıkıntı olabiliyor benimde başıma geldi, ilk çekiyor parayı pos cihazı hata veriyor haliyle iş sahibi tekrar deniyor ve 2. denemede alıyor ücreti lakin sistem sıkıntısından dolayı o hata veren işlem de de ücret çekiliyor ancak ne slip nede gün sonunda o işlem gözükmüyor hata verdiğinden dolayı para bankanın hesabında asılı kalıyor sizin yapmanız gereken banka ile görüşmek aynı şekilde olayı anlatın hata verdi tekrar denendi kart ama 2 kez çekilmiş diyin hesabınıza iade edecekler parayı

hanımlar bende bu işlerle uğraşan biri olarak cevaplamak istiyorum, şimdi burda adamın hiç suçu yok çünkü bazen banka pos cihazından sistemden kaynaklı sıkıntı olabiliyor benimde başıma geldi, ilk çekiyor parayı pos cihazı hata veriyor haliyle iş sahibi tekrar deniyor ve 2. denemede alıyor ücreti lakin sistem sıkıntısından dolayı o hata veren işlem de de ücret çekiliyor ancak ne slip nede gün sonunda o işlem gözükmüyor hata verdiğinden dolayı para bankanın hesabında asılı kalıyor sizin yapmanız gereken banka ile görüşmek aynı şekilde olayı anlatın hata verdi tekrar denendi kart ama 2 kez çekilmiş diyin hesabınıza iade edecekler parayı

Bankayla konuştum bizimle alakası yok onun iade etmesi gerek dedi

Adamın suçu şurada, hata verdi diyince ben o zaman bir günsonu alınsın bakalım olmuş mu olmamış mı dedik. Adam sinirlendi. Olur mu biz buradayız sıkıntı varsa gelirsiniz vs diye kızdı ikinci çekimi yaptı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X