Karttan iki çekim. Kızlar lütfen bakın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hanımlar son durum şu,

Annem oradaymış. Adam yokmuş bankadaymış zaten. Telefonla ulaşmışlar. Adam demiş ki gün sonu aldığımız için uzun sürer işlem demiş.

Adamın napması gerek şimdi ?

Akşam 400 tllik alışveriş yaptım taksitli.
Posttan geçirdik. Adam olmadı hata oluştu dedi
Bende ekstreme ve hesap özetime baktım. Yoktu işlem. tekrar girdim.

Sonra eve geldim baktım tekrar. İki kez 400 tl çekilmiş. Hemen bankayı aradım. Düzeltemeyiz karşı tarafın yapması lazım dedi. Karşı tarafta hiç güvenilir değildi. Yarın gidip konuşulacak ama adam bence yapamam edemem si uğraşın yada vermiyorum diyecek. Mecburiyetten oradan ürün aldım.

Yapıkredi bankasıydı. Ya banka nasıl düzeltemez aklım almıyor.
Napabilirim bu durumda ? Başına daha önce gelen oldu mu ?
karta para iadeyi satın aldığın yer yapabilir. ister elden verir ister karta direkt iade eder.
eger geri vermem derse ki vermek zorunda dolandırma niteliğinde şikayet edebilirsin.
ya da 400 tl yeniden ürün alabilirsin

O bankayla alaklaı deıl post ıade edılecek bende maza mudurum gıdın halederler

Postan ıade ıslemıne gırecek ama adqm gelınce yapsun postun gorısınden yanı gun sonu opan kısımda ıade menusu var zatrn ıslemı ordam yapılr

Gun sonu alındıktan sonrada ıade yapılır postun ıadesınden zaten oda bılır bunu

Bankayla konuştum bizimle alakası yok onun iade etmesi gerek dedi

Adamın suçu şurada, hata verdi diyince ben o zaman bir günsonu alınsın bakalım olmuş mu olmamış mı dedik. Adam sinirlendi. Olur mu biz buradayız sıkıntı varsa gelirsiniz vs diye kızdı ikinci çekimi yaptı.

ama şöyle söylim gün sonu alsa bile o çekim orada gözükmeyecekti çünkü hata verdiğinden adamın hesabına geçmiyor o para bankada asılı kalıyor, başıma geldiği için söylüyorum, bende bi yerden alışveriş yaptın aynı şekilde gün sonunda yok dediler ilgilienmediler bankadan iade ettirdim hesabıma üstelik çok küçük bir rakamdı banka çözecek sizin işinizi

Akşam 400 tllik alışveriş yaptım taksitli.
Posttan geçirdik. Adam olmadı hata oluştu dedi
Bende ekstreme ve hesap özetime baktım. Yoktu işlem. tekrar girdim.

Sonra eve geldim baktım tekrar. İki kez 400 tl çekilmiş. Hemen bankayı aradım. Düzeltemeyiz karşı tarafın yapması lazım dedi. Karşı tarafta hiç güvenilir değildi. Yarın gidip konuşulacak ama adam bence yapamam edemem si uğraşın yada vermiyorum diyecek. Mecburiyetten oradan ürün aldım.

Yapıkredi bankasıydı. Ya banka nasıl düzeltemez aklım almıyor.
Napabilirim bu durumda ? Başına daha önce gelen oldu mu ?

Canim alişveriş yaptiğin yer posttan iptal etmesi gerek. Aynisi benim başimada geldi önce posttan iptal edilmesi gerekiyor.

bankacıyım.. böyle durumlarda pos cihazından işlem iptali yapılması gerekiyor. sizinde işlem iptali yapılmış hesap ekstresinde +400 olarak görürsünüz.. geçmiş olsun

Bekleyen provizyon hatası yüzünden işyerimizde 6 gündür ödemeleri tahsil edemiyoruz ve bir sürü sorun yaşıyoruz şükür bugün çözdüm Kabusunuz Bekleyen Provizyon Nedir, Ne Kadar Sürer? bunu okuyunca derdime derman oldu :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Banka düzeltemez paranın çekildiği postan iptal işlemi yapılması gerekiyor aynı gün içinde eğer aynı gün olmazsa iade şeklinde yapıyor ama sizin bankadan provizyon numarasını almanız gerekiyor. Ben çalışırken böyle şeyler olabiliyordu kendisi de gün sonunda görecektir iki kere çekim olduğunu peşini bırakmayın ben bilmiyorum görmedim diyemez alışverişin yapıldığı gün sonu slibinde mutlaka görünür.
Öbür türlü ne yapılabilir hukuksal olarak fikrim yok

Bekleyen provizyon hatası yüzünden işyerimizde 6 gündür ödemeleri tahsil edemiyoruz ve bir sürü sorun yaşıyoruz şükür bugün çözdüm Kabusunuz Bekleyen Provizyon Nedir, Ne Kadar Sürer? bunu okuyunca derdime derman oldu :)
4 senelik konuyu niye hortlatıyorsun ki

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X