karyola seçmemde yardımmcı olurmusunuz kızlaar??

gezegen_gevezesi

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2012
43
0
16
Balıkesir
selam kızlar artık 30. haftaya başlıyoruz ve sadece karyolamız eksik bi türlü karar veremiyorum park yatak istemediğimden eminim ikeanın hensvık modelini çok beğendim uzun süre kullanılabilicek şık bi model yatak odası takımımada çok uygun fakat sallanmıyo acaba sallanmaması bana sıkıntı yaşatırmı??şimdiden teşekkürler:)

ikeanın modeli çok güzel ama alan birçok arkadaş kara kara düşünüyor sallanmadığı için bence o modelin sallananını bulabilirsin bebekler sallanmadan durmuyor çnkü brz daha araştır bence zaman var henüz piyasaya çıksan o tarz sallanan beşik bulabilirsin mesela beliste var sabitlenebiliyorda

evet bende kızıma belis ten almıştım sallanabiliyor ayrıca ön taraf asansörlü şimdi kızım 3 yaşında sabitleme aparatını taktık sallanmıyor artık.ayrıca bebefix.com da belis ürünleri var bakabilirsin.

kızlar ben babyhope'nin sallanan beşiğini ve şifonyerini aldım. büyüyebilen beşik seçtik, ileride de kullanışlı olması için. ayrıca bana hep sallanan beşik önerdiler. sallanmasını istemediğimizde sabitleme aparatıyla sabitleyeceğiz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…