Karyotip analizinden sonra

pelaan1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2009
90
0
86
Çorum
dr karyotip analizi istedi sonuç negatif çıkınca bu arada 1. tüp bebek deneyimim sebepsiz olanlardanız testi yaptırmak için ankaraya gitcez ama test sonucu bozuk çıkınca neler yapılıyo?başka testleremi geçiliyo, tüp bebek denemesinde değişiklikmi yapılıyo kafam karıştı bu testin sonucu bozuk olupda sonraki aşamaları bilen varsa yardımcı olabilirmisiniz?????
şimdiden teşekkürlerkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

canım sen ne zaman aldın negatif sonucunu????????????
bende yaptırmak istiyorum..... siz nerde yaptıracaksınız?

canım bende yaptırdım dediğin testi ve birsürü testler genetik testler.sonuç negatif çok şükür.canım eğer sonuç pozitif olursa önce senden yani embriyolardan genetik yanı istenir.sağlıklı bebekler ayrılır.sonuç olarak sağlıklı bebekler transfer ediliyor ve sürekli kontrol altında oluyorsun.

arkadaslar 15 ysında saglıklı bir oglum var fakat 2 defa dusuk yaptım acaba kromozomlarınmda sorun olabilir mi

arkadaslar 15 ysında saglıklı bir oglum var fakat 2 defa dusuk yaptım acaba kromozomlarınmda sorun olabilir mi

canım benimde sağlıklı bir hamileliğim oldu,fakat doğumdan 5 gün sonra hastane mikrobundan kaybettim.sonra arkasından 2 düşük yaşadım.dr benden genetik testler istedi sebep olarakda,ilk hamilelik sağlıklı olsada sağlıklı yaşayan çocuğun olsad 2.gebeliklerde genetik problem tanısı konulabiliyormuş.benimle bir arkadaş vardı senin gibi sağlıkllı bir oğlu vardı fakat genetik problem çıkmıştı takip altında gebeliği sağlıkla devam ediyordu.bence en kısa sürede genetik tanısı yaptır.

canım dun cerrahpaşaya gittim orda genetik doktoru sizde bi sorun cıkacagını sanmıyorum dedi.
benim oglum ilk evliligimden , muhtemelen eşinizde dir problem dedi. kromozom analizi yaptırıcam fakat 18 ocak a gun verdiler , kan alacaklar 5-6 ay sonra cıkarmıs sonuc.
benimde yasım 36 cok faazla beklemek istemiyorum.

bu arada lupus faktor 5 protein falan daha bir suru test icinde kan aldılar bir ay sonra cıkacakmıs

canım sadece senden değil eşindende kan alınıp genetik test yapılması gerekiyor tabiki,ben genetik ptestlerimi samatya hastanesinde yaptırdım sonucu 1 ay sonra aldım.ama diğer testlerimide cerrahpaşada yaptırmıştım.bence çok doğru bir hastane tercih etmişsin,ayrıntılı bütün testleri yaparlar orada sana.

sgk lı olmama ragmen 100 tl para istediler bazı testler icin
ve karyotip icinde 225 tl para istiyorlar ssk lı oldugunda para almamalı lazım degil mi?

sgk lı olmama ragmen 100 tl para istediler bazı testler icin
ve karyotip icinde 225 tl para istiyorlar ssk lı oldugunda para almamalı lazım degil mi?

canım ben genetik testlerimi samatya hastanesinde hiç ücret ödemeden yaptırdım.testlerimi sgk karşıladı benim.ama evet cerrahpaşada bazı testlere ücret istiyorlar bendende smir testi için 20 civarı istemişlerdi döner sermaye içinmiş.birde bir genetik test için 50 tl istediler ben onu yaptırdığım için yapmamıştım.evet banada ilginç gelmişti cerahpaşa gibi bir hastanede ücret istemeleri tuaf gelmişti.

canım bide dr dediki bana kasımda hamile kal gel dedi korunmayı bırak dedi
kan pıhtılasması varsa ilac vericez dedi
kromozom sorunu varsa zaten tup bebekten baska caren yok dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…