- Konu Sahibi gozdemmmmmm
-
Insallah tahlilerin temiz cikar esinede cok gecmis olsun. Benim bir tane dondurmusum var benim bebegimde kalbi durdugu halde dusmedi kurtacla aldirdim.Rapor istemiyorlarsa mecbur 3 dusugum var diyecegim baska sansim yok ben 3 defa tup bebek denedim.
Canım normalde 3 düşükten sonra yaptırılıyormuş zaten...Ben çok ama çok ısrar ettim..Eşimin rahatsızlığını söyleyince kabul ettiler...Dün kanda pıhtılaşma , protein, bir sürü bişey yapıldı..Sırf benimle ilgili olanlar...Karyotip testi biraz meşakatliymiş..Günde 5 tane sonuç okunabiliyormuş...Onu da yalvar yakar kasıma randevu alabildim..Dün yaptırdıklarm 20 gün sonra, kasımdakiler 3 hafta sonra çıkacakmış...Eşim de çapa da tedavi görüyor o yüzden biz direk genetikten randevu aldık..Sen de telefon açıp bi dene ..Geçte olsa alırsın heralde..Yani eşimin rahatsızlığı sayesinde yaptırabildim...
Kızlar ben bu avatarımdaki resimdekinden istiyorum......Mavi sana özelden mesaj attım canım....
arkadaşlar illa 3 düşük diye bi şey yok. gider paşa paşa paranızla da yapabilirsiniz. üniversitede hastanelerinde de yapılıyor. benim bi düşüğüm var dedim yapmak istediğimi belirttim yaptılar. tüp bebeği yaptığım yer kan pıhtılaşmayı yapmamı gerekli görmediler -hoş onda sorun çıktı- ben kendim yaptım. kime ne ki? check-up amaçlı doktora gitsem kovacak mı beni? lütfen testlerinizi yapın. pahalı bi tedavi görüyoruz. bende sorun çıkmaz demeyin zira bende öyle diyordum.
tamam canım okudum....
bakalım uğraşcam ama şimdi yatılı misafirim var ...uzun bi süre kalcak...
o bi gitsin bu işlere yoğunlaşcam allah nasip ederse....
bende avatarımdaki kuzudan istiyorum...:1rolleyes:
inşallah tez zamanda ikimizde kavuşuruz bu bebelere...a.s
rabbim isteyen dileyen hiç kimsenin kucağını boş koymasın....:Saruboceq:
ben pıhtışlaşma testlerimi üniversite hastanesinde bedavaya yaptım. yani üç düşüğe gerek yok. yanlış anlatmışım yukarda. kromozom analizlerini özelde yaptırdım. üniv. de yapıldığını bilmiyordum o sıradasimtencim zaten biz parasız devlette yaptırmak için uğraşıyoruz...yoksa parayı verdikten sonra nerde olsan yaptırırsın...
sende biliyosunki tüp tedavisi çok pahalı bi tedavi hiç olmazsa bu testleri devlette halledelim dedik...
ama işin kötü tarafı bu tahlilleri iyice canın yanmadan pek yazmıyolar...
gerçi muhtemelen bana yazarlar diye düşünüyorum çünkü doğal yoldan bi düşük,bi dış gebelik,3 başarısız tüp denemesi(biri boş gebelikle sonlandı) yaşadım...yani yeterince canım yandı galiba...
bencede herkes yaptırmalı bu testleri...hiçbi sorun çıkmasada içimiz rahat olur...
neyse rabbim bebişini sağ salim kucaklamayı nasip etsin inşallah...
darısı başımıza...
rabbim kimselere evlat hasreti çektirmesin...
Herkese Selam
Olumsuz sonuçlanan bir tüp bebek deneyimi yaşadım. Doktor genetik testler istedi.
Hangi üniversite hastanesinde Kardiyovasküler Risk PAneli gibi testleri ücretsiz yaparlar arkadaşlar bilgisi olan varmı? Bir kaç yeri aradım ama hepsi ücretli
Herkese Selam
Olumsuz sonuçlanan bir tüp bebek deneyimi yaşadım. Doktor genetik testler istedi.
Hangi üniversite hastanesinde Kardiyovasküler Risk PAneli gibi testleri ücretsiz yaparlar arkadaşlar bilgisi olan varmı? Bir kaç yeri aradım ama hepsi ücretli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?