Karyotip Tayini ve Trombofili Paneli (12li) Testleri

Varmış, kromozom eksikliğim varmış. Mozaik Turner sendromu dedi doktor. PGT yada normal yolla seçim senin dedi. Şu an farklı testler vs. yapılacak duruma göre karar vereceğiz.
Bende de ayı sıkıntı var. Hatırlatmak istemem ma hiç bebek kaybettiniz mi? Birde taşıyıcılık oranımız yüzde kaç?

Bende de ayı sıkıntı var. Hatırlatmak istemem ma hiç bebek kaybettiniz mi? Birde taşıyıcılık oranımız yüzde kaç?
Merhaba, bir kaybım var 10+6da kalp durması ama bende yüksek oranda pıhtılaşmada tespit edildi o da sebep olabilirmiş sebebi belli değil kaybımın. Taşıyıcılık oranım %6ymış. Sizin kaç ?

Varmış, kromozom eksikliğim varmış. Mozaik Turner sendromu dedi doktor. PGT yada normal yolla seçim senin dedi. Şu an farklı testler vs. yapılacak duruma göre karar vereceğiz.
Bende de aynı s
Merhaba, bir kaybım var 10+6da kalp durması ama bende yüksek oranda pıhtılaşmada tespit edildi o da sebep olabilirmiş sebebi belli değil kaybımın. Taşıyıcılık oranım %6ymış. Sizin kaç ?
Ben de yüzde 4 oranında iki gebeliğşmfe bebeğin kalbi durdu maalesef bu taşıyıcılık yüzünden. Pıhtılaşma etkendir tabi.. Ama genetik taşıyıcılık önemli mutlaka pgt yöntemini deneyin.

Bana eşime düşük materyalin yapıldı. Özel de yaptırdım. Eşim ve bana yapılan tes 600 TL. Düşük materyaline 350 TL aldılar. Bizim sonuçlarımız 3 hafta da çıktı. Ben de mozaik tip turner düşük oranda taşıyıcılık çıktı. Pgt ile tüp bebeğe yönlendirildim.

Evet tepecikte. Doktorum 12 li istemişti benden onun için özelde yaptırmak zorunda kaldım neden öyle istedi bilmiyorum
12li nin içinde neler vardı acaba? Ben izmirde bulamayınca yarın için eşimle ikimize manisa şehir hastanesinden aldım yeni açılmış sanırım doktor martta gelmiş çok rahat randevu alınıyor. Nelere bakılması gerekiyor? Bir de bağışık testlerini de o bölüm yapar mı?

Merhaba ben de tınaztepede perinatolojiye görünmek istiyorum acaba amniyosentez de yapılıyor mu orda bilginiz var mı
Serkan hoca var onu tavsiye ederim. Tınaztepe hastanesinin karşısında muayene fakat hastane ile birlikte çalışıyor. Serkan Güçlü. İnternet de numarası var araıp bilgi alın

Serkan hoca var onu tavsiye ederim. Tınaztepe hastanesinin karşısında muayene fakat hastane ile birlikte çalışıyor. Serkan Güçlü. İnternet de numarası var araıp bilgi alın
Çok teşekkür ederim tecrübe ve tavsiyelere ihtiyacım var yıllar sonra ilk defa gebe kaldım riske atmak istemiyorum bebeğimi amniyosentez veya cvs önerdiler

12li nin içinde neler vardı acaba? Ben izmirde bulamayınca yarın için eşimle ikimize manisa şehir hastanesinden aldım yeni açılmış sanırım doktor martta gelmiş çok rahat randevu alınıyor. Nelere bakılması gerekiyor? Bir de bağışık testlerini de o bölüm yapar mı?
Hiç bilmiyorum içeriğini ama tepecikte faktör 5 ve 6 bakılıyor dendiğini hatırlıyorum 2 ay önce gitmiştim

Back
X