- 31 Temmuz 2019
- 69
- 24
- 88
- 37
Hayırlısı olsun inşallahVarmış, kromozom eksikliğim varmış. Mozaik Turner sendromu dedi doktor. PGT yada normal yolla seçim senin dedi. Şu an farklı testler vs. yapılacak duruma göre karar vereceğiz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı olsun inşallahVarmış, kromozom eksikliğim varmış. Mozaik Turner sendromu dedi doktor. PGT yada normal yolla seçim senin dedi. Şu an farklı testler vs. yapılacak duruma göre karar vereceğiz.
Bende de ayı sıkıntı var. Hatırlatmak istemem ma hiç bebek kaybettiniz mi? Birde taşıyıcılık oranımız yüzde kaç?Varmış, kromozom eksikliğim varmış. Mozaik Turner sendromu dedi doktor. PGT yada normal yolla seçim senin dedi. Şu an farklı testler vs. yapılacak duruma göre karar vereceğiz.
Merhaba, bir kaybım var 10+6da kalp durması ama bende yüksek oranda pıhtılaşmada tespit edildi o da sebep olabilirmiş sebebi belli değil kaybımın. Taşıyıcılık oranım %6ymış. Sizin kaç ?Bende de ayı sıkıntı var. Hatırlatmak istemem ma hiç bebek kaybettiniz mi? Birde taşıyıcılık oranımız yüzde kaç?
Bende de aynı sVarmış, kromozom eksikliğim varmış. Mozaik Turner sendromu dedi doktor. PGT yada normal yolla seçim senin dedi. Şu an farklı testler vs. yapılacak duruma göre karar vereceğiz.
Ben de yüzde 4 oranında iki gebeliğşmfe bebeğin kalbi durdu maalesef bu taşıyıcılık yüzünden. Pıhtılaşma etkendir tabi.. Ama genetik taşıyıcılık önemli mutlaka pgt yöntemini deneyin.Merhaba, bir kaybım var 10+6da kalp durması ama bende yüksek oranda pıhtılaşmada tespit edildi o da sebep olabilirmiş sebebi belli değil kaybımın. Taşıyıcılık oranım %6ymış. Sizin kaç ?
Bebeğe genetik test yapıldı mı?Merhaba, bir kaybım var 10+6da kalp durması ama bende yüksek oranda pıhtılaşmada tespit edildi o da sebep olabilirmiş sebebi belli değil kaybımın. Taşıyıcılık oranım %6ymış. Sizin kaç ?
Hayır, sizde yapıldı mı ? Benim ilk kaybım diye gerek görülmedi.Bebeğe genetik test yapıldı mı?
İkinci de yaptırdım. İlkinde ben de yaptırmadım hata etmişim. İkinci de çocuk ya genetik bozukluğu çıktı. Tirizonomi 16 bizdeki taşıyıcılık yüzünden oluyormuş.Hayır, sizde yapıldı mı ? Benim ilk kaybım diye gerek görülmedi.
Merhaba ben de merak ediyorum bu konuyu. İzmirdeyim. Nereden hangi bölümden randevu aldınız? Eşiniz de aldı mı? Benim bir kaybım var 2 olması şart mı? Çiğlideki hastanede de yapıyorlar mıdır acaba![]()
12li nin içinde neler vardı acaba? Ben izmirde bulamayınca yarın için eşimle ikimize manisa şehir hastanesinden aldım yeni açılmış sanırım doktor martta gelmiş çok rahat randevu alınıyor. Nelere bakılması gerekiyor? Bir de bağışık testlerini de o bölüm yapar mı?Evet tepecikte. Doktorum 12 li istemişti benden onun için özelde yaptırmak zorunda kaldım neden öyle istedi bilmiyorum
Merhaba ben de tınaztepede perinatolojiye görünmek istiyorum acaba amniyosentez de yapılıyor mu orda bilginiz var mıTınaztepe hastanesi
Serkan hoca var onu tavsiye ederim. Tınaztepe hastanesinin karşısında muayene fakat hastane ile birlikte çalışıyor. Serkan Güçlü. İnternet de numarası var araıp bilgi alınMerhaba ben de tınaztepede perinatolojiye görünmek istiyorum acaba amniyosentez de yapılıyor mu orda bilginiz var mı
Perinatolog serkan güçlü.Merhaba ben de tınaztepede perinatolojiye görünmek istiyorum acaba amniyosentez de yapılıyor mu orda bilginiz var mı
Çok teşekkür ederim tecrübe ve tavsiyelere ihtiyacım var yıllar sonra ilk defa gebe kaldım riske atmak istemiyorum bebeğimi amniyosentez veya cvs önerdilerSerkan hoca var onu tavsiye ederim. Tınaztepe hastanesinin karşısında muayene fakat hastane ile birlikte çalışıyor. Serkan Güçlü. İnternet de numarası var araıp bilgi alın
Hiç bilmiyorum içeriğini ama tepecikte faktör 5 ve 6 bakılıyor dendiğini hatırlıyorum 2 ay önce gitmiştim12li nin içinde neler vardı acaba? Ben izmirde bulamayınca yarın için eşimle ikimize manisa şehir hastanesinden aldım yeni açılmış sanırım doktor martta gelmiş çok rahat randevu alınıyor. Nelere bakılması gerekiyor? Bir de bağışık testlerini de o bölüm yapar mı?
Tamamdır teşekkürlerHiç bilmiyorum içeriğini ama tepecikte faktör 5 ve 6 bakılıyor dendiğini hatırlıyorum 2 ay önce gitmiştim
Faktör 5 ve faktör 2 ymiş şimdi sistemden baktımTamamdır teşekkürler![]()
Bunlar yeterli olmaz heralde dimi? Neyse bakalım yarın şansımı denicem 6lı yapar en azından umarımFaktör 5 ve faktör 2 ymiş şimdi sistemden baktım