Karyotip tayini yaptıranlar

erkder

Guru
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2007
291
11
296
45
İzmir
arkadaşlar bugün bebeklerimin kalp atışını duyacağız derken keselerin küçüldüğünü bozulduğunu duyduk. Bu ikinci düşük yani. doktorumuz karyotip tayini istedi. Peki bu testte de bir sorun çıkmazsa ne olacak? Sonraki adımımız ne oluyor? Bilen var mı?

canim bizde ayni sorunu yasadik.ve bende yakin zamanda yaptircaz testi.insallah bi sorun çikmaz.çikarsada pgd ile tüp bebek yapiliyo.yani embriyolara genetik test uygulanip saglikli olani bulup transfer ediliyo.

canım bende bu testi yaptırıyorum şu an sonucumu bekliyorum.1 ayda sonuç veriyorlar. genetik bir problem olup olmadığını bakıyorlar. eğerki varsa embriyo üzerindede genetik yapıyorlar. yane bu tür durumları önlemek için ama testin olumsuz sonuç verme ihtimali çok düşükmüş benim doktorum öyle söyledi. ben ilk tüp bebek denemede yaşadım bunu. şimdi dondurulmuşları koymak için sonucu bekliyorum. testi istersen araştırm ahstanelrinde yaptırabilirsin. biraz pahalı bir testtir. ben eşime samatya araştırma hastanesinden üroloji bölümünden yazdırarak yaptırdım. sende kadın doğumdan yazdırabilirsin...

hepinize çok teşekkür ederim. fiyat araştırması yaptım. hem eşim hem benim için test yapılacaksa 270 liraymış. sadece benim içinse 360 liraymış. biraz garip geldi ama neyse. yaptırcaz artık çaresi yok.

arkadaşlar bugün bebeklerimin kalp atışını duyacağız derken keselerin küçüldüğünü bozulduğunu duyduk. Bu ikinci düşük yani. doktorumuz karyotip tayini istedi. Peki bu testte de bir sorun çıkmazsa ne olacak? Sonraki adımımız ne oluyor? Bilen var mı?

merhaba arkadaşım.....senin yaşadığın sorunu bende iki kez yaşadım...karyotip bizde yaptırdık.....sorun çıkmadı.....bunun yanında başka testlerde istedi dr.umuz.....yine sorun çıkmadı....benim düşükler sebebi belli olmayan düşkler katogorisine girdi......3.cüde işiniz allaha kalmiş bişey dedi dr.

merhaba arkadaşım.....senin yaşadığın sorunu bende iki kez yaşadım...karyotip bizde yaptırdık.....sorun çıkmadı.....bunun yanında başka testlerde istedi dr.umuz.....yine sorun çıkmadı....benim düşükler sebebi belli olmayan düşkler katogorisine girdi......3.cüde işiniz allaha kalmiş bişey dedi dr.

işte bundan korkuyorum. tek tedavi yöntemi dua olacak o zaman. ümidimi kesmicem kesmicem kesmicem. allahım benim ve bütün isteyenlerin sesini duy yalvarıyorum sana.

evet canım.....bende ümidimi yitirmicem...içimde hep güzel umtlar var...... inşallah RABBİM isterse bu kez olucak......opuyorumnanaktan

canım aferdersin ama druna çok kızdım.ne demek işimiz allaha kaldı.sebebi bilinsede bilinmesede Allahın dileği ile ve dua ile olacak işler bunlar.birde hiçbir sorun yoksa bile bir sonraki tedavinde embriyo tranferinden önce pgt yaptırmanı tavsiye ederim.annede yada bana da olmayıpta embriyolarda genetik sorun olabiliyo.bizimde genetik sorunumuz var.Allah bu yolda emek verenlerin yarve yardımcısı olsun.bizi onlarsız onlarıda bizsiz bırakmasın.erkdera.s. canım umarım sizdede bi sorun çıkmaz.geentik problemle tedavi daha zor.sevgiler

canım aferdersin ama druna çok kızdım.ne demek işimiz allaha kaldı.sebebi bilinsede bilinmesede Allahın dileği ile ve dua ile olacak işler bunlar.birde hiçbir sorun yoksa bile bir sonraki tedavinde embriyo tranferinden önce pgt yaptırmanı tavsiye ederim.annede yada bana da olmayıpta embriyolarda genetik sorun olabiliyo.bizimde genetik sorunumuz var.Allah bu yolda emek verenlerin yarve yardımcısı olsun.bizi onlarsız onlarıda bizsiz bırakmasın.erkdera.s. canım umarım sizdede bi sorun çıkmaz.geentik problemle tedavi daha zor.sevgiler

sağol canım. allah hakkımızda hayırlısı ne ise onu versin.

Back
X