• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaş arası botoks sonrasi göz kapaginda dusme ve gozde kayma olur mu?

nanemolla3593

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2013
549
332
123
32
Kizlar merhabaa.arkadasim kaş arasına 1 seans botoks yaptırdı suan 15 gun oldu. Kaşlar esit gorunuyor ama bir gozun goz kapağı düştü ve gozde hafif kayma oldu.bunlar yeni ortaya cikti botoks sonrasinda. Bunu yasayan var mi?

Eklentiler

• Screenshot_20180516-180109.webp
    Screenshot_20180516-180109.webp
    1,7 KB · Görüntüleme: 2.110
  • Screenshot_20180516-180143.webp
    Screenshot_20180516-180143.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 1.671
Evet olabilir. Doktoruyla iletisime gecmemis mi arkadasiniz?
Doktor ne diyor?
Arkadasinizin herhangi bir kas sinir rahatsizligi var miydi?

Normal mi bilmiyorum ama. Gerçekten çok kötü görünüyor. Keşke güzellik isimli geçici bi şey için sağlığımızdan olmasak..

Kaş arası göz kapağını nasıl etkiler ki gözde kayma diyorsunuz belki başka bir hastalıktır Allah korusun bence doktoruyla hemen iketişime geçsin

Kaş arası göz kapağını nasıl etkiler ki gözde kayma diyorsunuz belki başka bir hastalıktır Allah korusun bence doktoruyla hemen iketişime geçsin

Botoksun yan etkilerinden biri de goz kapagi dusmesidir.
Goz kapagini kaldiran kasa etki etmis olabilir ya da kas arasina uygulanan botoks asagi dogru yayilarak goz kapagini dusurmus olabilir.
Doktoru tecrubeli degilse ve gerekli dozdan fazlasini uygulamissa goz kapagi dusuklugu yasanabiliyor maalesef.
Neyse ki gecici bir problem..

Evet olabilir. Doktoruyla iletisime gecmemis mi arkadasiniz?
Doktor ne diyor?
Arkadasinizin herhangi bir kas sinir rahatsizligi var miydi?
hastalığı yok .asistanıyla gorustu normal dedı ama tereddüt ettik yine

bunlar hep botoks sonrası ortaya çıkan belirtiler öncesınde hıc yoktu

Botoksun yan etkilerinden biri de goz kapagi dusmesidir.
Goz kapagini kaldiran kasa etki etmis olabilir ya da kas arasina uygulanan botoks asagi dogru yayilarak goz kapagini dusurmus olabilir.
Doktoru tecrubeli degilse ve gerekli dozdan fazlasini uygulamissa goz kapagi dusuklugu yasanabiliyor maalesef.
Neyse ki gecici bir problem..
yarın doktora gidicek zaten geçsin bir an önce :) bu arada geçici dediginiz ne kadar süre sonra geçıyor yarın 2. seansı var o sekılde duzeltebılırler mı yoksa botoks erıyıp gıdınce mı gececek ?

Son düzenleme:
Bunlar hep instagram iste. Gencecik belli ki vucuduna ne oldugunu bilmedigi ve gelecekte nelerle karsilasacagi belli olmayan bir maddeyi enjekte etirecek kadar takintili olmak neden?
Cok farkli bir konu ama kizimi ve oglumu gelecekte bu cirkin guzellik anlayisindan nasil koruyacagim bilemiyorum...

Bunlar hep instagram iste. Gencecik belli ki vucuduna ne oldugunu bilmedigi ve gelecekte nelerle karsilasacagi belli olmayan bir maddeyi enjekte etirecek kadar takintili olmak neden?
Cok farkli bir konu ama kizimi ve oglumu gelecekte bu cirkin guzellik anlayisindan nasil koruyacagim bilemiyorum...
26 yasında olsanız ve kaşınızın ortasında kalın bır cızgı olsa sızı hep sınırlı gosterse belkı sızde rahatsız olabılırdınız.

26 yasında olsanız ve kaşınızın ortasında kalın bır cızgı olsa sızı hep sınırlı gosterse belkı sızde rahatsız olabılırdınız.
32 yasibdayim kasimin ortasinda kalin bir cizgi var beni sinirli gosteriyor gozlerim bizuk oldugu icin surekli catmamdan kaynakli ayrica burnunun uzerinde daha once saglik nedeniyle aldirdigim benlerimden kalma ve botoksla gecicek 3 kucuk deligim var. Ama vucuduma o seyleri enjekte etmem. Cok gulerim ben mesela o kas catikligini o kalin cizgiyi o 3 deligi kimse gormez o yuzden.

belkı yarın duzeltebılırler herkeste olan bır sey degıl sonucta ya kaş düşmesı normal evet ama kayma sasırtıcı
Bence ikinci dozu atmasın, işinin ehli değil belli ki, çünkü gözde kayma kapak düşüklüğü vs çok bariz, 3 ayda geçecekken 6 ayı bulmasın bu iş.
Başka bir doktora gitsin derim çünkü midyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmuş

32 yasibdayim kasimin ortasinda kalin bir cizgi var beni sinirli gosteriyor gozlerim bizuk oldugu icin surekli catmamdan kaynakli ayrica burnunun uzerinde daha once saglik nedeniyle aldirdigim benlerimden kalma ve botoksla gecicek 3 kucuk deligim var. Ama vucuduma o seyleri enjekte etmem. Cok gulerim ben mesela o kas catikligini o kalin cizgiyi o 3 deligi kimse gormez o yuzden.
tercıh meselesı saygı duyarım :)

Back
X