Saç Rengi ve Saç Boyama kaş boyama acilll

haklsın sanırım.. :)) en iyisi bu sevdadan vazgeçmek

aradığım konuyu buldum sonunda
bende açık karamel tonlarını çok seviyorum.ama kaşlarım siyah oldğu için cesaret edemiyodum
şimdi alıp hemen saçımı da kaşımı da boyamayı düşünüyorum.
ama benm kaşlarım çabuk uzar dipleri gelince kötü görünmezmi
kaşlara dipboya yaparız olmazsa:)
2 haftada bir boyamak gerekmezmi??

Ben de ilk kez boyadım canım ve merak içindeyim. Uzayınca nolucak diye :) benim kaşlar da çabuk uzar. ama sana tavsiyem rengini çok fazla açma. siyahlığı hafif kırılsın yeter. en azından dipten siyahlar gelince çok belli olmaz. herkes de kaşımıza dikkatli dikkatli bakıcak değil ya farketmezler herhalde kaydirigubbakcemile3

yaa arkadaşalr sactan cok bu konu beni ilgilendiriyor kaşı sıyah olup boyayanlar peki uzayınca nasıl olıyo bole 2 3 renk olmaz mı ahhh bı cesaret etsem sacımı melekler korusundakı esın gıbı yapıcam hahaah

hayır canım 2-3 renk olmuyor birden bi bakıvermişsin kasın eski rengine dönmüş.yani bend efalarca boyadım kasımın hiç öyle renk renk olduğunu görmedim ki ben açık kumrala boyardım siyah kaslarımı.bu kadar korkmayın yahu :) ve 2 haftada bir boyamayın kaslarını zarar verir o kadarı.

ben tüy sarartıcı kremle kaşımın rengini kırıyorum doğal bir kahve oluyor=)
tavsiye edebilirim ^___^

evet,ben ve çoğu kız arkadaşlarım kullanıyoruz :))
benimde çok koyu kaşlarım var -_- sürüp 4 dk filan bekletiyorum rengini kırıyor ve kahve oluyor :sm_cool:
daha çok açılmasını istiyorsan bir iki dakika daha fazla bekletebilirsin ama yinede 7 dkyı aşma bence =))

hafif bir kaşıntı oluyor ama yanma değil karıncalanıyor gibi oluyor korkma hemen hihoyyyt
sonrada bol suyla yıka ama dikkat et gözüne filan kaçmasın yerimseniben

umarım memnun kalırsın sonuçtan ^____^

kızlar,ben dün dip röflemi yaptırdım saçlarım sapsarı oldu bu sefer biraz rengini açık istedim kaşlarım kahverengi kuaför gel açalım dedi ama kalıcı makyaj var kaşımın altında belki sırıtır olmaz dedim,o da cesaret edemedi o zaman boşver dedi,ama eve geldim öyle bi sırıtıyo ki sarı saçla kahverengi kaş şöyle bir iki ton açık olsa,kendim yapabilir miyim hangi boyayla nasıl??? yoksa kuaförüme mi gidiyim bi de kalıcı makyaj alttan gözükür mü? böyle bişey yaşayan var mı aranızda

ben saçımın rengini açıyorum karamel gıbı kaslarım cok seyrek ama sıyah,hıc gozume batmamıstı bıdahkı sac boyamamda kasımıda boyamayı dencıem

kızlar,ben dün dip röflemi yaptırdım saçlarım sapsarı oldu bu sefer biraz rengini açık istedim kaşlarım kahverengi kuaför gel açalım dedi ama kalıcı makyaj var kaşımın altında belki sırıtır olmaz dedim,o da cesaret edemedi o zaman boşver dedi,ama eve geldim öyle bi sırıtıyo ki sarı saçla kahverengi kaş şöyle bir iki ton açık olsa,kendim yapabilir miyim hangi boyayla nasıl??? yoksa kuaförüme mi gidiyim bi de kalıcı makyaj alttan gözükür mü? böyle bişey yaşayan var mı aranızda

kalıcı makyajını yaptırdığın yerde açtırmalsınız bence... daha sağlıklı ve risksiz olur sizin için.. kaydirigubbakcemile2

teşekkürler cnm ama kalıcı makyajımı yaptırdığım bayan artık çalışmıyor,kapattı işyerini...anne oldu da...neyse ben başka bir çare bulucam olmazsa başka bi merkeze gidip sorucam ne yapılabilir diye

evet kızlar gerçekten önemli bir sorunla karsı karsıyayyız :)

ben tüy sarartıcıyla açıyorum kaş rengimi 3 dk falan beklettiğimde kumral oluyo bi deneyin isterseniz..

üzerinden baya geçmiş ama soracağım soru için de bu gerekiyor zaten.. saç boyasıyla kaşlarını boyayanlar ya da tüy sarartıcıyla açanlar kaşlarında herhangi bir dökülme açılma gözlemlediler mi??

üzerinden baya geçmiş ama soracağım soru için de bu gerekiyor zaten.. saç boyasıyla kaşlarını boyayanlar ya da tüy sarartıcıyla açanlar kaşlarında herhangi bir dökülme açılma gözlemlediler mi??
tüy sarartıcı zararlı bence gözede gelebiliri hem onların içinde hidrojen peroksit filan içeriyor açıcılar kaşı dökebilir bence

saç boyası peki?

uzun süredir kullanıp zararını gören oldu mu..

Saç boyasını kaşa sürmeyin derler, ama biliyorum ki birçok insan bunu yapıyor ve sonuçtan da memnunlar.
Bu riski almak istemiyorsanız, refectocil diye kaş boyası ve oksidanları var, onları araştırın.

Back
X