- Konu Sahibi sutlukahve1
-
merhabalar,ben de ameliyat olacağım kas üstü ve kas zarı altı yöntemlerini uygulayan doktorları araştırıyorum, her iki yönteme de güvenmek istiyorum açıkçası.acaba kas üstü yaptıranlar keşke kas altı yaptırsaydım diyo mu??görüntüden kıvamından memnun musunuz??çok ağrınız oldu mu??iyileşme süreciniz ne kadar sürdü ve tavsiye ediyor musunuz :)
çok sordum, olsun.
canım çok saol yorumun için, kas altı yaptırdı ağrısı olmadı demek,yarısı alta yarısı üste de bana zor bi ameliyat gibi geliyor çünkü o şekilde ameliyat olan birini duymuştum çok ağrıları olmuştu çok kötü bi süreç geçirmişti, benim göğüs dokum biraz var o nedenle ağrı çekmeden olsun kas üstü olsun istiyorum yada kas zarı altı bu tekniği de yeni duydum.şimdi bazı doktorlar ben şöyle yapıyorum bazı doktorlar ben böyle yapıyorum diyor ya o yüzden soruyorum tekniğini kas üstü yaptırıp memnun olan yok mu
ekledim cnm inşallah online olur bugünn :))
benımkısı yarısı kasaltı yarısı kasustunde ve gayet memnunum..bende 4 gun yatıp kalkarken sadece agrı oldu ve doktorumun onerdıgı agrı kesıcı ve antıbıotık agrımı kesıyodu..sadece 4 gun cektım..benım doktoruma amelıyat olan arkadas kasaltı yaptırdı onunda agrısı cok olmadı ve cok memnun sımdı..ben 4. gunden sonra artık destek almadan yatıp kalkabılıyodum ve kollarıma cok yuklenmeden dırsekten kullanıyodum..ole cok korkacagın bı amelıyat degıl..ben 3 amelıyat oldum ıclerınde en kolayıydı dıebılırım..
bıde sen guvenebılecegın bır doktor bul ve yontemı ona bırak sen yontemlerle kendını yorma..gogus yapın ızın vermesse yontemın bı onemı yok..ızmırdesın ben cenk tokata amelıyat oldum ve suan cok memnunum..tavsıye ederım..
karar senın ..bol sans..umarım en kısa zamanda ıstedıgın goguslere sahıp olursun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?