Kaş yaptıran var mı ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi _deniz_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar bir estetik cerrahi merkezinde ameliyatsız kaş kaldırma diye başlık gördüğümü hatırlıyorum... bilgisi olan var mı ?

ya arkadaşlar kaş kaldırma değil saç ekimi gibi kaşlarada boşluklara kıl kökü ekimi yapılabilir mi acaba?

En mantıklısı kaş ektirme!
kalıcı makyaj soluyo, botox yenilenme istiyo, kaldırmada riskler var.
Kaşlarınız düşükse kaşı yukardan ektirin alttakileri alın.
Ben öyle yaptırıcam, yer araştırıyorum, bilgisi olan varsa paylaşabilirmi

Kaş ektirme konusunda bi bilgim yok ama kalıcı makyajdan daha doğal duracağı kesin,hiç hoşlanmıyorum kalıcı makyajdan direk ben buradayım diyor,gerçi yapan kişiye de bağlı ama bi türlü sevemedim gitti..

ebru gündeşte kaldıttırmış. ben internette seyrettim. çok zor bi operasyon değil.
V LİFT yaz çıkar...

Gülmekten karnıma ağrılar girdiii ben 5 sene önce Kaş ektirdim transmed de ve orda çalışan bir ablayla resmen wc de alelacele çizdik kaşları... ne estetik doktoru çizmesi umurlarında bile değil 3 yıl geçip düzelme olmayınca vaad ettikleri kalınlığa da ulaşmayıp üstüne bir Kaş kısa bir Kaş uzun olunca Dr Melike külahçı yla görüşeyim kadın kadını anlar görmesi yeter dedim kadın randevu saatinden 1.5 saat sonra gelip beni görüşme odasına bile almadı bekleme alanında ayaküstü hızlıca baktı şunu şunu yapıcaz çok basit hallederiz dedi ve extra para talep etti! Asla bir kadın doktordan böyle bir davranış ilgisizlik duyarsızlık beklemezdim ! Tabii ki hatalarını telafi etsinler diye para ödemedim! Sonuç olarak 5 yıl geçti ve ben şikayet sitesinde olanları yazınca beni arayıp yapıcaz ücretsiz yorumunuzu lütfen silin ve gelin dediler gittim tekrar para istediler!!! Kaşlarım asla istediğim kalınlıkta olmadı çünkü kalın ekmediler! Ve biri kısa biri uzun yer yer yoğun yer yer seyrek !! Yani çok komik...
Dr emirali hamiloğlu da bi röportajında Kaş ekimi makyaj yapmak istemeyen kadınlar için çok iyi demiş fakat bana zaten makyaj yapmayan kadın yok bi kalem far falan sürer bütün kadınlar dedi bu ekimi ücretsiz (hatalarını telafi etmek adına) yapmamak için!

Ben yaklaşık 1 sene önce kaş ekimi yaptırdım çok memnunum kızlar kendime güvenim yerine geldi. yaptırmak isteyen varsa çekinmeden yaptırsın derim büyük rahatlık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…