kas zarı altı ve 250 cc sorularım var ACİL

seli54

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2009
1.045
487
kızlar doktorumla gorustum kas zarı altı için uygun oldugumu soyledi...Kas zarı altı olup da memnun olan olmayan yorum beklıyorum...bir de 200 ve civarı dusunuyorum dedi ben de cok küçük olmasın ama buyuk olacak diye de elleyince ele gelmesini istemem dedim (göğüs kafesim dar göğus altı 73 cm) 250 olsun dedim bakalım dedi ameliyata girerken bi daha konuşacağım...kas zarı altı olanlar yardımcı olabilirmi lütfen hatta fotoğraf gösterme durumu olursa coook memnun olurum son 2 günüm

Ya bence de doğal olsun diyerek abartıyo gibi ya bari 280 falan olsa 300 e çok büyük dedi

Mesela şey dedi dekolte oluşsun istiyor musun dedi dekolte giymiyorum zaten dedi ki üst kısımda doku az dekolte oluşsun istersen ona göre yaparim ama ele gelebilir garanti vermiyorum dedi dekolte giymiyorsan doğal formda çalışayım dokununca da anlaşılmaz dedi tabi bu dedikleri benim göğüs yapım için geçerli bi başkasında yukarıdan da takılsa böyle bi sorun olmuyordur belki

Canım,internetten arama motoruna
breast augmentation before after yaz. Öncesi sonrası fotolar var,hastanın öncesi ölçüleri,kaç cc takılmış bak. Az çok fikir verir. Yöntemede dikkat et,kas altı kas üstü çıkacak sonuç çok değişir çünkü.

breast augmentation before after yaz. Öncesi sonrası fotolar var,hastanın öncesi ölçüleri,kaç cc takılmış bak. Az çok fikir verir. Yöntemede dikkat et,kas altı kas üstü çıkacak sonuç çok değişir çünkü.
Ayy ordaki memelerde cok cirkin ya:)

Bende oradaki memeleri görünce yaptirmaktan vazgeciyorum . Burada ki arkadaşlarımın görünce koşa koşa gidip yaptırmak istiyorum .hakkaten ya ordakiler çok çirkin :eek:

Eeee... Türkiye'nin gözünü seveyim :KK66: ülkemiz gibi estetik sonuçlarımızda bir numara :KK70:
Valla ben önceden buradaki arkadaşların sonuçlarını görseydim high profil diye diretirdim eşime.internetteki resimleri görünce cesaret edememiştim ya gerçekten yapay olursa diye:))

Valla ben önceden buradaki arkadaşların sonuçlarını görseydim high profil diye diretirdim eşime.internetteki resimleri görünce cesaret edememiştim ya gerçekten yapay olursa diye:))
Bende ultra Hıgh olsaymış keşke demiştim doktoruma. Çünkü öne çıkıntı olması memeyi güzel ve sexy gösteriyor :KK66: Ama doktorum olmazdı,bu gayet yeterli fazla bile demişti :p İnternetteki fotolardan çok karşılaştırma yapmıştım araştırma sürecinde. Bunun etkisi ile bana 400 cc ancak olur,beklentimi sağlar demiştim. Görüşmelerdede doktorlara 400 cc gibi düşünüyor istiyorum demiştim hep. Bana ayağa kalkıp kapıyı gösterip postalayan doktorlarda olmuştu :KK70: Ameliyatta belli olur,denenir olursa takarız diyen doktorlarda olmuştu,asla olmaz diyip 250 cc lerden bahseden doktorlarda olmuştu :) Nitekim Hasan bey garanti vermemişti denerim demişti. Amelşyattan sonra,çok deneme yaptım ama 400 cc cuk diye oturdu diyince ben biliyordum zaten demiştim :KK70: Araştırma yapmanın faydaları :KK66:

Bende ultra Hıgh olsaymış keşke demiştim doktoruma. Çünkü öne çıkıntı olması memeyi güzel ve sexy gösteriyor :KK66: Ama doktorum olmazdı,bu gayet yeterli fazla bile demişti :p İnternetteki fotolardan çok karşılaştırma yapmıştım araştırma sürecinde. Bunun etkisi ile bana 400 cc ancak olur,beklentimi sağlar demiştim. Görüşmelerdede doktorlara 400 cc gibi düşünüyor istiyorum demiştim hep. Bana ayağa kalkıp kapıyı gösterip postalayan doktorlarda olmuştu :KK70: Ameliyatta belli olur,denenir olursa takarız diyen doktorlarda olmuştu,asla olmaz diyip 250 cc lerden bahseden doktorlarda olmuştu :) Nitekim Hasan bey garanti vermemişti denerim demişti. Amelşyattan sonra,çok deneme yaptım ama 400 cc cuk diye oturdu diyince ben biliyordum zaten demiştim :KK70: Araştırma yapmanın faydaları :KK66:
Benim doktorum da 300-350 arası high profil olur dedi.aynı şekilde öne çıkıntı güzel gösterir dedi:)eşim sonra bana dedi ki çapı dar,daha önde,bu kesin top gibi yapay ,ayrık durur.ben silikonum diye bağırır.high profil istemem:KK47:internette de aynen öyle high profil örnekler vardı.doktoruma da gösterdiği resimlerden hangisi high,hangisi mod sormamıştım.garanti olsun,mod plus olsun dedim.yoksa eşim demediğini bırakmaz.oysa şimdi görüyorum ki herkes high yaptırıyor ve çok doğal:KK49:

Bende oradaki memeleri görünce yaptirmaktan vazgeciyorum . Burada ki arkadaşlarımın görünce koşa koşa gidip yaptırmak istiyorum .hakkaten ya ordakiler çok çirkin :eek:
Ya işte birazda vücut meme yapısı ilede alakalı tabi.Herkesin sonucu farklı oluyor.. İçlerinde çok begendigim sonuçlarda vardı o sitelerde.Zaten birsürü farklı sayfalar paylaşımlar var :KK66: Az çok fikir sahibi olunabiliyor,ama bizim forumumuz bambaşka tabi :KK66:

X