- 20 Ekim 2015
- 60
- 11
- 3
Merhaba arkaslarim ablalarim ben 3 gündür yeni bi iste calisiyorum gittiğim ilk gün kasadan bi miktar acil cikti paranin nerde olduğu nereye gittiği kesinlesmedi nede olsa ilk günüm umursamadim ve bugün 3.günumdu yine bi miktar acil cikti ve para nerde nasil gitti belli değil bende korktum daha önce çok nadir yani ayda bir falan kasadan acil cikiyomus ne hikmetse benim 3. günümde 2 defa yasandi bu olay üstüme kalir diye cok korktum oradaki arkaslarla paylastim bunu kimsenin bana onyargiyla yaklasmasini istemem acin kameraları izleyin dedim nede olsa oradan belli olur dedim onlarda yapacak bisey yok gitmiş iste falan dediler yarin mudur gelsin soyleriz bakarsa bakar dediler bu çikan paralarda bizim maasimizdan kesilecekmis ve içim içimi yiyiyo ya hakkındakotu dusundulerse iste bu kiz geldi kasadan aacilcikmaya basladi diye yarin müdüre kendim diicem Acin izleyin diye benim hakkında kotu dusunmenizi istemem diye yanlis mi yapmis olurum acaba bu kadar takmakla sonucta kendimden eminim iste de ne bileyim ya kotu oldum zaten bir suru derdim var okuyanlar bilir bide bununla uğraşmak istemiyorum sizce ne yapmaliyim kendi kendimi suçlu konumuna düşürmüş olur muyum insanin bi on liraya o kadar muhtacim ki maasimdan kesilsinde istemem yani