• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasapl et derdin koyun can demeyin ne olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
koyun can derdinde kasap et derdinde. 😏
kocam beni aldatır mı korkusu nasıl bütün korkularınızın önüne geçebiliyor şu zamanda valla insan hayret ediyor.
eşim deprem bölgesinde kaldı yeni bir sarsıntı olur mu? acaba başına birşey gelir mi diye düşünecek yere ... derdini .. tövbe
Haklısınız.Bi an neden açtım bilmiyorum

Eşiniz istediği kadar düşkün olsun o hengamede sizde yokken derdi bu olmaz diye düşünüyorum. Yani arabada yatıp aklına bu geldi ise sorun olabilir eşinizde

Krizi fırsata çevirmek mi bu ? . deprem bölgesinde bunu düşünmek ne demek biz kilometrelerce uzakta su içerken utanıyoruz zar zor toparliyoruz kendimizi 🤦🏻‍♀️

Çok canı istiyorsa girer banyosuna kendi kendine yeteri kadar orgazm olur sizin akliniz baska erkeğe kaymiyorsa onun da başka kadına kaymaz öyle düşünmeyin hayatınıza neyi çağırırsaniz onu yaşarsınız biz eşimle evliyken yılın 9 ayı ayrı kaldığımız oldu görevde olduğu için aklıma hiç gelmedi başka kadın açıkçası Allah korusun 🧐
Erkeklerin bu sitede yer aldığını bilmiyordum😳

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X