- 2 Mayıs 2025
- 989
- 451
- 18
- 27
Ay inşallahBende duymadım inşallah vardır ya pembe duruyor çünkü ışıkta bakınca gölge gibi değil inşallah senden de güzel haberleri alırız

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay inşallahBende duymadım inşallah vardır ya pembe duruyor çünkü ışıkta bakınca gölge gibi değil inşallah senden de güzel haberleri alırız
Aynı marka var yaBalım test biraz bozuk gibi bir de artımedi anlatmaya gerek yok biliyorsun yaşanan hayal kırıklıklarınıinşallah vardır bebeğin yeniden bir test yapsan ona baksak
Şuandada aynı duruyor rengi, testim bozuk galiba yaTestin kırmızılığının geçtiği hali var mı birde ben bu zamana kadar hep artımed erken gebelik testinde yalancı çizgi gördüm ama kaseti denememiştim birde şimdiki halini atar mısın
Adetin gecikti mi kaçıncı gündesinAynı marka var yaheveslenmiştim öyle görünce, bozuk galiba test
Reglime 5-6 gün var dahaAdetin gecikti mi kaçıncı gündesin
E daha çok erkenmiiişReglime 5-6 gün var daha
HaklısınızE daha çok erkenmiiişsabret üç gün sonra tekrar yap
![]()
Allahım bu ay o kadar çok bekleyen var ki konuştuğumHaklısınızbeklemeliyim
![]()
İnşallahAllahım bu ay o kadar çok bekleyen var ki konuştuğumbir bir güzel haberler alalım inşallah
Yap dene bakalım o nasıl çıkacak bize de atİnşallahaz sonra diğer testide yapmayı düşünüyorum, sabırsızım
![]()
Atarım tabikiYap dene bakalım o nasıl çıkacak bize de at![]()
Ay bişey dicemm ilk yaptığım anda çizgi yoktu bembeyazdı şuan 12 dakika oldu ve çizgi 5. Dakikadan sonra yavaş yavaş çıkmaya başladı, resimde gözükebilir ama burdaya atınca kalite düşüyor gözümeyebilir amagit gide belirginleşti, şuan hazırlanıp nöbetçi eczaneye gidiyorumm hemenYap dene bakalım o nasıl çıkacak bize de at![]()
Bende de öyle 3-4 dakika geçirce zorla gördüm ışığa tutarak sonucunu mutlaka yaz yarın sabahhh inşallah hepimiz güzel haberler alırız şu mübarek günlerin hatrınaAy bişey dicemm ilk yaptığım anda çizgi yoktu bembeyazdı şuan 12 dakika oldu ve çizgi 5. Dakikadan sonra yavaş yavaş çıkmaya başladı, resimde gözükebilir ama burdaya atınca kalite düşüyor gözümeyebilir amagit gide belirginleşti, şuan hazırlanıp nöbetçi eczaneye gidiyorumm hemensabah yapacam
![]()
Ay inşallah vardır, şuan umutlandımBende de öyle 3-4 dakika geçirce zorla gördüm ışığa tutarak sonucunu mutlaka yaz yarın sabahhh inşallah hepimiz güzel haberler alırız şu mübarek günlerin hatrına![]()
Ayyyy hemen at ben görürümAy bişey dicemm ilk yaptığım anda çizgi yoktu bembeyazdı şuan 12 dakika oldu ve çizgi 5. Dakikadan sonra yavaş yavaş çıkmaya başladı, resimde gözükebilir ama burdaya atınca kalite düşüyor gözümeyebilir amagit gide belirginleşti, şuan hazırlanıp nöbetçi eczaneye gidiyorumm hemensabah yapacam
![]()
GeliyorrAyyyy hemen at ben görürüm![]()
Geliyorr![]()
Evet tam ordaaaEki Görüntüle 3599388 ayyy şu mu
GördümmmmEvet tam ordaaa3 saat lavaboya gitmedim öyle yaptım, ilk 5 dakika hiçbişey yoktu, sonra çıkmaya basladı burda net değil ama elimde net göreviliyorumm ben
![]()
Kuruma çizgisi değildir demi? Şuan ya kuruma çizgisiyse diye bir korku oldu bendeGördümmmm![]()