• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaset test silik çizgi bakar mısınızz

Balım test biraz bozuk gibi bir de artımedi anlatmaya gerek yok biliyorsun yaşanan hayal kırıklıklarını😔 inşallah vardır bebeğin yeniden bir test yapsan ona baksak
Aynı marka var ya☹️heveslenmiştim öyle görünce, bozuk galiba test

Testin kırmızılığının geçtiği hali var mı birde ben bu zamana kadar hep artımed erken gebelik testinde yalancı çizgi gördüm ama kaseti denememiştim birde şimdiki halini atar mısın
Şuandada aynı duruyor rengi, testim bozuk galiba ya☹️

Yap dene bakalım o nasıl çıkacak bize de at ☺️☺️
Ay bişey dicemm ilk yaptığım anda çizgi yoktu bembeyazdı şuan 12 dakika oldu ve çizgi 5. Dakikadan sonra yavaş yavaş çıkmaya başladı, resimde gözükebilir ama burdaya atınca kalite düşüyor gözümeyebilir amagit gide belirginleşti, şuan hazırlanıp nöbetçi eczaneye gidiyorumm hemen😅sabah yapacam🥰

Ay bişey dicemm ilk yaptığım anda çizgi yoktu bembeyazdı şuan 12 dakika oldu ve çizgi 5. Dakikadan sonra yavaş yavaş çıkmaya başladı, resimde gözükebilir ama burdaya atınca kalite düşüyor gözümeyebilir amagit gide belirginleşti, şuan hazırlanıp nöbetçi eczaneye gidiyorumm hemen😅sabah yapacam🥰
Bende de öyle 3-4 dakika geçirce zorla gördüm ışığa tutarak sonucunu mutlaka yaz yarın sabahhh inşallah hepimiz güzel haberler alırız şu mübarek günlerin hatrına🥺🤲

Bende de öyle 3-4 dakika geçirce zorla gördüm ışığa tutarak sonucunu mutlaka yaz yarın sabahhh inşallah hepimiz güzel haberler alırız şu mübarek günlerin hatrına🥺🤲
Ay inşallah vardır, şuan umutlandım🥰rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsinn❤️

Ayyyy hemen at ben görürüm 😂

Eklentiler

• IMG_8784.webp
    IMG_8784.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG_8781.webp
    IMG_8781.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 20
Back
X