- 2 Mayıs 2025
- 989
- 451
- 18
- 27
Ovulasyon testi ve inositol takviyesi kullanın mutlaka faydas olurbende pcos var çok düzensiz oluyorum korunmayı bıraktım düzenim de değişti 10 gün geciktim ama geç yumurtluyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ovulasyon testi ve inositol takviyesi kullanın mutlaka faydas olurbende pcos var çok düzensiz oluyorum korunmayı bıraktım düzenim de değişti 10 gün geciktim ama geç yumurtluyorum![]()
Ay yok yapmicam kararlıyımHeyecandan kesin onu da yaparsın biliyorsun dimii![]()
İnşallah o da pozitif olurAy yok yapmicam kararlıyımyarın kalkar kalkmaz yapacam ama
duratest marka varmış ondan aldım inşallah yalancı pozitif çıkarmaz
![]()
Hangi marka bilmiyorum ama kuruma çizgisine benzettim canımkızlar merhaba sizce kuruma çizgisi mi Eki Görüntüle 3599413
Ay inşallah, bu son attığım pozitif gibi ama demi, ben çok heveslendim şuannİnşallah o da pozitif olur![]()
Bu attığın pozitif evetAy inşallah, bu son attığım pozitif gibi ama demi, ben çok heveslendim şuann![]()
Amin canım inşallahhBu attığın pozitif evetAllah'ım evladına kavuştursun
Ben de o test ile öğrendim bak fotoğrafını da ekliyorum. Güveniyorum laboquick testlere.Laboquick gibi birşeydi adı
Ayy benim testlerime baktınız mı? Artı med yaptım bende ilk 10 dakikada belirdi çizgi. Sizde bir yorum yapar mısınız pozitif midir sizce?Ben de o test ile öğrendim bak fotoğrafını da ekliyorum. Güveniyorum laboquick testlere.
Bu testi yaptığımda reglime 3 gün vardı. Betahcg 44,22 çıktı aynı gün.
çok teşekkür ederim psikolojik yoruyorOvulasyon testi ve inositol takviyesi kullanın mutlaka faydas olur
Çok iyi anlıyorumçok teşekkür ederim psikolojik yoruyor
İnşallah bende de vardır ya çok silik çizgi benim beta daha düşüktür o zaman belkiBen de o test ile öğrendim bak fotoğrafını da ekliyorum. Güveniyorum laboquick testlere.
Bu testi yaptığımda reglime 3 gün vardı. Betahcg 44,22 çıktı aynı gün.