- 21 Şubat 2025
- 175
- 18
- 13
Yani 5 dakikada bisey gormedim ama 10. Dakikada belirgindiGördümmmm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani 5 dakikada bisey gormedim ama 10. Dakikada belirgindiGördümmmm![]()
Kan vermeden emin olamayızKuruma çizgisi değildir demi? Şuan ya kuruma çizgisiyse diye bir korku oldu bende
Bilemedim, hazırlandım ama gidemedim ya kuruma çizgisiyse diye düşündümKan vermeden emin olamayızacile gidip versen
Benim testim de aynı böyle görünüyordu kan verdim 8'di bu marka yalancı çıkarmıyorLaboquick gibi birşeydi adı
canım git öğren düşünüp durmak daha zorBilemedim, hazırlandım ama gidemedim ya kuruma çizgisiyse diye düşündüm
canım testime tekrar baksana bir, belirginleşti gitgide. Ben gidim erken gebelik testi alayım bence ondada çıkarsa, pazartesi kan veririmcanım git öğren düşünüp durmak daha zor
Ama benim yaptığım test çok güvenilir bi marka birde benim adetim gecikti zatenSelam kızlar, çatlatmadan sonra 12-13. Günlerde çizgi varsa anlamlı oluyor. Bende 10. Günde bile çizgi çıkmıştı. 16. Gün regly olmuştum. Yani 12-13. Günlerde çizgi çıkması gerekiyor
İnşallah ya benim başka testim yok köydeyim pazartesi den önce merkeze inme şansım yokBenim testim de aynı böyle görünüyordu kan verdim 8'di bu marka yalancı çıkarmıyor![]()
Ayyy baya belli olmuş yacanım testime tekrar baksana bir, belirginleşti gitgide. Ben gidim erken gebelik testi alayım bence ondada çıkarsa, pazartesi kan veririm![]()
Ay inşallah canım yaAyyy baya belli olmuş yainşallah vardır çiçeğim
Heyecandan kesin onu da yaparsın biliyorsun dimiiBeni de haberdar et![]()
Öyle duruyor canım , ne kadar sürede çıktı bukızlar merhaba sizce kuruma çizgisi mi Eki Görüntüle 3599413
yarım saat bir saat içinde çıktıÖyle duruyor canım , ne kadar sürede çıktı bu
iki gün önce böyle çıkınca heveslenmiştimÖyle duruyor canım , ne kadar sürede çıktı bu
Adet kaç gün var gecikmeyi bekleyip yeniden test yap canımyarım saat bir saat içinde çıktı![]()
bende pcos var çok düzensiz oluyorum korunmayı bıraktım düzenim de değişti 10 gün geciktim ama geç yumurtluyorumAdet kaç gün var gecikmeyi bekleyip yeniden test yap canımilk 5-10 dakikada çıkmadıysa kuruma oluyor genelde