• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaset Test Silik Çizgi Yanlış Olabilir Mi ?

venusunannesi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2025
96
66
3
36
Kızlar merhaba,
Uzun süredir gebelik için deneme yapıyoruz. Bu ay innovitanın ovülasyon testleri ile sıkı bir takip yaptım. BAT 11 Kasım ama dayanamadım test yaptım çünkü kafamı uykudan kaldıramıyorum. Canım sürekli soğuk kıtır kıtır şeyler yemek istiyor. Bunlar bende şüpheye sebep oldu ve test yaptım. Şimdi size görüntüleri atacağım ama uzun süredir uğraştığımız için emin olamıyorum. Reglm de gecikmedi hemen hastaneye gitmek istemiyorum 🤷🏼‍♀️ Testlerin negatif çekilmiş halini de koydum hayalet çizgilerin net görünmesi adına. Fikir verir misiniz bana 🙏🏻🥺

Eklentiler

• IMG_3575.webp
    IMG_3575.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 76
  • IMG_3576.webp
    IMG_3576.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_3577.webp
    IMG_3577.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_3578.webp
    IMG_3578.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 68
Kızlar merhaba,
Uzun süredir gebelik için deneme yapıyoruz. Bu ay innovitanın ovülasyon testleri ile sıkı bir takip yaptım. BAT 11 Kasım ama dayanamadım test yaptım çünkü kafamı uykudan kaldıramıyorum. Canım sürekli soğuk kıtır kıtır şeyler yemek istiyor. Bunlar bende şüpheye sebep oldu ve test yaptım. Şimdi size görüntüleri atacağım ama uzun süredir uğraştığımız için emin olamıyorum. Reglm de gecikmedi hemen hastaneye gitmek istemiyorum 🤷🏼‍♀️ Testlerin negatif çekilmiş halini de koydum hayalet çizgilerin net görünmesi adına. Fikir verir misiniz bana 🙏🏻🥺

Çözünürlükler çok düşmüş ama hepsinde silik çizgi var

Bunlar da predictor erken test bugün öğleden sonra 2 gibi yaptım ilk idrarla olmadı ama 5 dk içerisinde belirli çizgi

Eklentiler

• C0A7E7AB-3517-4A32-8B25-0CA500696B3F.webp
    C0A7E7AB-3517-4A32-8B25-0CA500696B3F.webp
    6 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_3586.webp
    IMG_3586.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 54
Kızlar tahlil yaptırdım değer böyle çıktı sizce düşük mü kaç olmalıydı az gibi geldi bana normal mi acaba lütfen bilgisi olan söyleyebilir mi 🥺🙏🏻

Eklentiler

• IMG_3605.webp
    IMG_3605.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 36
Kızlar tahlil yaptırdım değer böyle çıktı sizce düşük mü kaç olmalıydı az gibi geldi bana normal mi acaba lütfen bilgisi olan söyleyebilir mi 🥺🙏🏻
Günün geçmeden farketmişsin canım 💕 o yüzden değer gayet normal hadi hayırlı olsun sağlıcakla kavuş bizede dua et 🙏🏻

Back
X