Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kaset test yaptım sabah 6.45 civarında 6.50 geçe silik çizgi belirdigini fark ettim sizce gebelik var mıdır henüz vücudum da bir belirtiye rastlamadım yardımcı olur musunuz kızlar?
Kaset test yaptım sabah 6.45 civarında 6.50 geçe silik çizgi belirdigini fark ettim sizce gebelik var mıdır henüz vücudum da bir belirtiye rastlamadım yardımcı olur musunuz kızlar?
En son ağustosun 28 inde regl bitti henüz adetime var evet ben 14 günde yumurtlama olduğunu biliyorum fakat bu degisebilir diye ovulasyon testi kullanıyorum ovulasyon testimin rengi pembe çizgi ikisi de daha çok rengini almasını bekliyorum
Ben şunu merak ediyorum ben bu gebelik testini sabah erkenden yaptım 5 dakika sonra silik olarak sonuç aldım koruma çizgisi çıkma ihtimali nedir 5 ve 6 dakka sonra hemen kuruma çizgisi çıkmaz sanırım merakta ediyorum ne olacak diye