Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 dakika içinde çıkmış olabilir fotosu var mıKaset test yaptım sabah 6.45 civarında 6.50 geçe silik çizgi belirdigini fark ettim sizce gebelik var mıdır henüz vücudum da bir belirtiye rastlamadım yardımcı olur musunuz kızlar?
Foto atmıştım gözükmüyor muKaset test yaptım sabah 6.45 civarında 6.50 geçe silik çizgi belirdigini fark ettim sizce gebelik var mıdır henüz vücudum da bir belirtiye rastlamadım yardımcı olur musunuz kızlar?
Evet gözüküyor adetine ne kadar kaldı? Markası iyise var baya görünüyor
Markası oncomed diye bir marka ama yinede tam emin olamıyorum nedense sence ne yapmalıyım belirti yaşamadım adetime ayın 23 yada 24 üne bekliyorumEvet gözüküyor adetine ne kadar kaldı? Markası iyise var baya görünüyor
Markası oncomed diye bir marka ama yinede tam emin olamıyorum nedense sence ne yapmalıyım belirti yaşamadım adetime ayın 23 yada 24 üne bekliyorum
Foto atmıştım gözükmüyor mu
Adete 8-9 gün var daha çok. Yumurtladıgınız günü biliyorsanız eğer yumurtlamadan 13-14 gün sonra erken gebelik testi yapın çıkar.Markası oncomed diye bir marka ama yinede tam emin olamıyorum nedense sence ne yapmalıyım belirti yaşamadım adetime ayın 23 yada 24 üne bekliyorum
En son ağustosun 28 inde regl bitti henüz adetime var evet ben 14 günde yumurtlama olduğunu biliyorum fakat bu degisebilir diye ovulasyon testi kullanıyorum ovulasyon testimin rengi pembe çizgi ikisi de daha çok rengini almasını bekliyorumAdete 8-9 gün var daha çok. Yumurtladıgınız günü biliyorsanız eğer yumurtlamadan 13-14 gün sonra erken gebelik testi yapın çıkar.
Ben şunu merak ediyorum ben bu gebelik testini sabah erkenden yaptım 5 dakika sonra silik olarak sonuç aldım koruma çizgisi çıkma ihtimali nedir 5 ve 6 dakka sonra hemen kuruma çizgisi çıkmaz sanırım merakta ediyorum ne olacak diyeAdete 8-9 gün var daha çok. Yumurtladıgınız günü biliyorsanız eğer yumurtlamadan 13-14 gün sonra erken gebelik testi yapın çıkar.
Bence var gibi ya kuruma değilse eğer kanda da çıkar bi kan verin istersenizBen şunu merak ediyorum ben bu gebelik testini sabah erkenden yaptım 5 dakika sonra silik olarak sonuç aldım koruma çizgisi çıkma ihtimali nedir 5 ve 6 dakka sonra hemen kuruma çizgisi çıkmaz sanırım merakta ediyorum ne olacak diye
Kan vereceğim acele etmek istemiyorum. Bir test daha yapacağım bebe time birde onu deneyecegim sonuç alır mıyım bilmiyorum eğer yeni bir gebelikse hemen çıkmayabilir kanda diye düşünüyorumBence var gibi ya kuruma değilse eğer kanda da çıkar bi kan verin isterseniz
Testte çıktı ise kanda çıkmama ihtimali sıfır. Elinizde başka test varsa yapn benceKan vereceğim acele etmek istemiyorum. Bir test daha yapacağım bebe time birde onu deneyecegim sonuç alır mıyım bilmiyorum eğer yeni bir gebelikse hemen çıkmayabilir kanda diye düşünüyorum
Bebe time aldım yarın sabah yapacağım inşallah vardır diye umut ediyorumTestte çıktı ise kanda çıkmama ihtimali sıfır. Elinizde başka test varsa yapn bence
İnşallah canim Rabbım gönlüne göre versinBebe time aldım yarın sabah yapacağım inşallah vardır diye umut ediyorum
Amin sağol canım isteyen herkese Allah nasip etsin inşallah.İnşallah canim Rabbım gönlüne göre versin
Canım damla su damlat testi çişe batırdığın yere. Bekle kaybolursa kuruma. Kalırsa pozitif.Amin sağol canım isteyen herkese Allah nasip etsin inşallah.
Testi silik çizgi den sonra suyun altına da tuttum kaybolmadi çizgi. Siz denediniz mi su çizgiyi götürüyor mu ?Canım damla su damlat testi çişe batırdığın yere. Bekle kaybolursa kuruma. Kalırsa pozitif.