Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 test pozitif bence kan verip netleştirin durumuEki Görüntüle 3614244
Adetim 1 gün gecikti sizce gebelik var mı
Bu sabah kan verdim inşallah pozitif çıkar2 test pozitif bence kan verip netleştirin durumu
Hayırlısı olsun inşallah pozitif çıkarBu sabah kan verdim inşallah pozitif çıkar
Canm bnde bugün yaptım ama days doctr vardı sadece ona da güvenemiyorumHayırlısı olsun inşallah pozitif çıkar![]()
Bu testte benim gözüm yanılmıyorsa var gibi 2. Çizgi ya inşallah gönlünden geçen olur sonucun çıkınca banada haber verir misinCanm bnde bugün yaptım ama days doctr vardı sadece ona da güvenemiyorum![]()
Bariz var canm gözle görebiliyorum burda kalite düşüyo ya. Ama işte bu markaya güvenemiyorumBu testte benim gözüm yanılmıyorsa var gibi 2. Çizgi ya inşallah gönlünden geçen olur sonucun çıkınca banada haber verir misin![]()
Aaa ben seni öbür arkadaş ile karıştırdım sandım ki o resim atmış . Hani eğer kan verdim sonucu bekliyorum yazan arkadaş var ya sandım o tekrardan test yapmış canım ikinci bir çizgi var gibi ama daha yeni markaya da bağlı biraz sen güvendiğin bir marka ile tekrarla istersen mesela awoxBariz var canm gözle görebiliyorum burda kalite düşüyo ya. Ama işte bu markaya güvenemiyorum
Kalmadı canm awox elimdeAaa ben seni öbür arkadaş ile karıştırdım sandım ki o resim atmış . Hani eğer kan verdim sonucu bekliyorum yazan arkadaş var ya sandım o tekrardan test yapmış canım ikinci bir çizgi var gibi ama daha yeni markaya da bağlı biraz sen güvendiğin bir marka ile tekrarla istersen mesela awox
Hayırlısı olsun inşallah canım rabbim gönlünüzden geçeni versinKalmadı canm awox elimde![]()
Predictor de yolda bekliyorum![]()
Kan testi verdim bende beta 74,9 çıktıCanm bnde bugün yaptım ama days doctr vardı sadece ona da güvenemiyorum![]()